عزیزم به دستور من عمل کن مطمئن باش گوشیت روشن میشه اگه فایل مین گوشیتو داری اونو با PHON XS تا بلوک 10 فلاش کن و بعد STOP رو بزن کابل روبکش باطری رو در بیار ودوباره بزار توی گوشی وحالا گوشی رو روشن کن موفق باشی
عزیزم به دستور من عمل کن مطمئن باش گوشیت روشن میشه اگه فایل مین گوشیتو داری اونو با PHON XS تا بلوک 10 فلاش کن و بعد STOP رو بزن کابل روبکش باطری رو در بیار ودوباره بزار توی گوشی وحالا گوشی رو روشن کن موفق باشی
اگه راهشو پیدا کردی حتما بگو منم دوست دارم یاد بگیرم.دمت گرم.
موبايلاتون را ديگه هك نكنيد اين براي 1000000000000000 بار كه پايان خوشي براي چنجي ها و بعضي رجيستر اصلي ها نداره
بابا غلط کردیم همین 1 با درست شه دیگه دستم بشکنه از این کارها نمیکنم):
بابا تو رو خدا بگید من گوشیم k750i با EROM: R3A005 و R1AA008 و CID 49 RED و رجیستر دستی اگه Flash کنم با XS و ورشن جدید بریزم رجیستر پاک میشه یا نه؟؟؟
سلام آقا ما 810 درایم و چنجی هم هست . مین و اف اس رو با آخرین فریم ور فلش نمودیم و بعا بالا نیومد و روی wate موند و جلوتر نرفت . در ضمن با فار کار کردم . میشه بگید مشکل چیه؟ فکر کردم ار فریمور باشه اما همه نیخه ها رو یکی یکی رو گوشی فلش کردم اما همون حالت قبلی پیش اومد . کمک!
عزيز دل برادر اگه وقتتو ميخواي هدر ندي بيخود گوشيتو دستكاري نكن چون رجيستر دستيه بعدش 6 الي 7 تومن خرج كن ببر بده بيرون برات فلش كنن در ضمن من كه دادم اينكارو كردن فقط مدل گوشيم شده w800 ولي نه حافظه sms زياد شده نه چيزايي ديگه اي كه داشتم تغيير كرده همين حالا باز خودت مختاري ....![]()
این مشکل رو من هم دارم:من گوشيم k750,cid 49,red هستش و گوشيمو با ++xs فلش كردم و تو far به fs و flash اون دست پيدا كردم
و تغيراتي رو تو fs دادم و اون و shat down هم كردم بعد توي flash,
فايلrest_K750_R1DB001 رو به داخل گوشيم flash كردم و خارج شدم اما اون پيغام قرمز رنگ و نداد
الان هم روشن نمیشه تو رو خدا کمک کنید...
تا بلوک 10 فلاش کردن یعنی چی؟؟؟؟؟
هل من ناصرن ینصرنی من آل همه بچه های فروم
یکی به ما کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)