تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 143 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1423

نام تاپيک: کلوپ w950

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من یه سوال دیگه داشتم. جدیدا هر برنامه ای می خوام نسب کنم نمیشه؟ میتونید کمکم کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

5

من یه سوال دیگه داشتم. جدیدا هر برنامه ای می خوام نسب کنم نمیشه؟ میتونید کمکم کنید؟
    هر برنامه ای میخوام نسب کنم میگه Instalation abroted!!! من باید چیکار کنم؟ لطفا کسی جواب منو بده

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام. یکی بگه این navigation key یعنی چی؟ تو کدوم قسمت؟

راستی من هر کاری میکنم باز برنامه SONY SOUIT موبایلم نمیشناسه و میگه کانکت نیست در حالی که ویندوز اونو شناخته؟
    این مطلبی که گذاشتم برای بالا بردن صدای در حال مکالمه هستش

اون عبارت هم مربوط میشه به گوشیهای 990 همون صفحه‌ی اصلی که اعداد روش هستش را میگن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من w950 خودمو میفروشم. فقط یک روز استفاده کردم. تو همون یک روز آپ گریب هم کردم. ت 09191516656

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

هر برنامه ای میخوام نسب کنم میگه Instalation abroted!!! من باید چیکار کنم؟ لطفا کسی جواب منو بده

خوب حتما اون برنامه مناسب برای uiq3 نبوده

شما برنامه‌های سری 60 سیمبین را نمیتونی روی این گوشی نصب کنی

آخر فروم باز Novembers Doom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من w950 خودمو میفروشم. فقط یک روز استفاده کردم. تو همون یک روز آپ گریب هم کردم. ت 09191516656
    برای اینکه یه سری برنامه روش اجرا نشده میخوای بفروشی
    به نظر من که اشتباه میکنی هر برنامه ای میخوای در تالار درخواست نرم افزار درخواست کن!

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

دوستان اونروز دیدم این گوشی شده 280!!!!!جالبه واقعا و جای تاسف داره واسه بازار دلالی ایران.من 220 گرفتم مهر بود یا ابان یادم نیست و فکر میکردم

بازم ممکنه تو سر این گوشی بخوره با اومدن 960 یا ثابت بمونه اما اینکه دوباره بره بالا.....گوشی خوبیه واقعا راضیم فقط اگه برنامه ای سراغ دارین که جای

برنامه ی دیفالت پخش اهنگ و فیلم از فایل منیجر رو بگیره لطف کنین معرفی کنین...راستی کیفیت قسمت دوم

هندزفری(منظورم گوشی هاست) خیلی ضعیفه,ولی یه گوشی ipod وصل کردم خیلی بهتر شد.امتحان کنین.

راستی اگه وقت کنم حتما اموزش باز کردن گوشی و تمیز کردن گرد و خاک زیر صفحشم براتون میزارم.فعلا.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آموزش کامل این نرم افزار برای اونایی که مشکل ساعت اس ام اس دارن و گاهی ساعتها تو اینباکسشون دنبال مسیجهای خونده نشده میگردن

و اما ما اومدیم
    ابتدا برنامه را دانلود کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خب شروع ميكنيم :

گام اول : شناخت كلي اين برنامه
    مهمترين كاري كه توسط اين برنامه انجام ميشود مديريت بر روي پيام هاي فرستاده شده و نيز دريافت شده مي باشد .

گام دوم : طريقه كار با نرم افزار
    بعد از اين كه برنامه رو نصب كردين واردش بشيد و در پائين صفحه اصلي گزينه New رو بزنيد .
    بعد از اين كه New رو زدين يه پنجره جديد باز ميشه كه مربوط به تنظيمات هستش
    * گزينه اول Filter name هستش كه در اينجا يه اسم دلخواه بهش بدين
    * گزينه بعدي Message type هستش که مشخص میکنه روی کدوم نوع پیغام ها عمل ف . ي . ل . ت .ر
    انجام بشه كه عبارتند از : sms و mms و email و beamed كه هر كذوم رو خواستين انتخاب ميكنيد و اگه همه اونها مد نظرتون بود گزينه any رو اتنخاب كنيد .
    * گزينه بعدي source folder هستش که مشخص میکنه کجا اعمال بشه میتونه inbox يا sent یا هر فولدر دیگه اي توی قسمت messaging باشه
    * گزينه بعدي message status یا وضعیت پیغام هستش كه ميتونيد خوانده شده يا خوانده نشده و اگه هر دو رو خواستين any رو اتنخاب كنيد .
    * بعدش 4 تا گزينه زير هم قرار دارن كه ميتونيد هر كدوم رو مايل بودين انتخاب كنيد :
    _ اولیش older than هست که حالت معمولش قدیمیتر از یک روز هستش که هر چی پیغام قدیمی تر از 1
    روز هست این کار روش اعمال میشه
    _ دومیش check sender هست که فرستنده رو چک میکنه مثلا میتونید بگید اگه بین این 4 نفر بود فلان کار روش اعمال بشه
    _ سومیش check recipient هست که گیرنده رو چک میکنه (برای پیغام های خروجی میتونید استفاده کنید) که مثلا این پیغام هایی که به فلانی فرستاده میشه رو یه کاریش بکن
    _ و چهارمی check message هست که خود پیغام یعنی متن پیغام رو چک میکنه

*** البته این توضیح روبدم که به غیر از گزينه older than یعنی 3 گزينه آخر رو وقتیکه انتخاب میکنید برای هر گزينه یه tab به بالاي صفحه اضافه میشه که باید جزئیاتش رو اونجا انتخاب کنید مثلا برای check sender میتونید بگید که توی contact ها باشه یا مثلا توی contact ها نباشه و شرایط دیگه

* گزينه بعدي Action هستش كه تو اين گزينه ميتونيد تعيين كنيد كه چه بلايي سر پيغام بيچاره بياد كه شامل گزينه هاي زير هستش :
    _ ) Mark as Read پیغام به عنوان خوانده شده علامت زده میشه )
    _ ) Mark as Unread پیغام به عنوان خوانده نشده علامت زده میشه )
    _ ) Move to Folder به یه فولدر دیگه برده میشه )
    _ ) Copy to Folder داخل یه فولدر دیگه کپی میشه )
    _ ) Hide Message پیغام مخفی میشه )
    _ ) Reveal Message پیغام ظاهر میشه )

*** اگه action روی Move to folder یا Copy to folder انتخاب كنيد یه گزینه زیرش ایجاد میشه که که فولدر مقصد رو باید توش انتخاب کنید ( میتونید خودتون هم فولدر بسازید )

* گزينه آخرهمFilter type هستش كه نوع ف . ی . ل . ت . ر رو انتخاب میکنه که ميتونه اتوماتیک یا دستی باشه

حالا ميريم سراغ قسمتهاي بعدي

ببينيم اين نرم افزار چه كارهاي جالب ديگه اي انجام ميده !!!

در بالاي صفحه اصلي روي Magic MsgMan كليك كنيد و از منوي باز شده beamed files رو بزنید
    حالا کل فایل هایی که براتون bluetooth شده رو ميتونيد ببينيد و ميتونيد همه رو باهم کپی کنید تو یه فولدر روی مموری یا حتی move کنید .

*** فقط یه نکته یادتون باشه که توی preferences ( اگر در بالاي صفحه اصلي رويMagic MsgMan كليك كنيد ميتونيد ببينيدش ) گزينه enable magic message manager حتما تیک خورده باشه
    توی همین preferences یه tab داره به اسم notification که میتونید تنظیم کنید که وقتی که پیغام نخونده دارید هر 1 دقیقه (یا هر چند دقیقه که شما میخواید) بهتون هشدار بده که میشه با ویبره باشه یا هر 1 دقیقه یه زنگ بزنه و میتونید تنظیم کنید که این هشدار از ساعت مثلا 12 شب تا 7 صبح خاموش باشه ( چه جالب ! )

*** حالا مي رسيم سر اصل مطلب

اونايي كه با ساعت اس ام اس هاشون مشكل دارن و هر سري اس ام اس جديد براشون مياد بايد دوساعت توي Inbox شون دنبال اس ام اس جديد بگردن ميتونن از اين راه حلي كه ميگم استفاده كنن :

البته راه حل 100% نیست ولی جواب میده

خب اول از همه وارد inbox گوشی بشید و روي گزينه اي كه دربالا گوشه سمت راست ال سي دي هست كليك كنيد و از منوي باز شده آخرین گزینه یعنی edit folders رو انتخاب کنید و دکمه new رو بزنید و یه فولدرجديد بسازید ( به نظر من بهتره اسم اين فولدر رو Read بزاريد ) و save کنید .
    حالا برید داخل برنامه magic message manager و new رو بزنید حالا بايد تنظيمات رو انجام بدين
    اسم ف . ي .ل .ت . ر روهرچي خواستين انتخاب كنيد ( ميتونيد همون اسم Read رو انتخاب كنيد (
    بقيه تنظيمات رو هم به صورت زير انجام بدين :
    _message type رو any انتخاب کنید
    _ source folder رو inbox
    _Message status رو read انتخاب کنید
    _4 تا شرط بعدی رو تیک نزنید
    _ Action رو روي move to folder بزاريد
    * با اتنخاب move to folder يه گزينه پائين Action اضافه ميشه كه اون اسمش destination folder هست كه اون رو روي اون فولدری که ساختید (من گفتم که read بسازید) تنظیم کنید .
    _ filter type روی اتوماتیک
    و در آخر save رو بزنید .

حالا در بالاي صفحه اصلي برنامه روي Magic MsgMan كليك كنيد و از منوي باز شده اولین گزینه یعنی filter messages رو و بعد use all filters رو انتخاب کنید ( یا میتونید قبلش اون ف ی ل ت ری که ساختید رو انتخاب کنید و بعد اینجا apply filter رو بزنید (
    حالا اگه توی preferences برنامه گزينه enable کنارش تیک خورده باشه وقتی که پیغام جدید میاد و خونده میشه به صورت اتوماتیک میره داخل فولدر read و اونجا آرشیو میشه
    اینجوری اگه یه sms جدید بیاد و شما اون رو همون لحظه نخونید لازم نیست که بعدا داخل مثلا 200 تا sms خونده شده دنبال یه دونه sms بگردین
    هر کی دوست داشت از اين روش استفاده کنه هر کی هم دوست نداشت قاطی sms هاي خونده شده بگرده دنبال sms های خونده نشده

در هر صورت از نظر من يه نرم افزار همه فن حريف براي اس ام اس هاست و ديگه با اين نرم افزار ميتونيد هر بلايي خواستين سر Sms ها ( پيامك ====> فارسي رو پاس بداريم ) بيارين و فكر نكنم ديگه با امكاناتي كه اين برنامه داره نياز به برنامه ديگه اي در اين زمينه توي گوشيتون باشه
    مرسی عزیزم خیلی خوب بود. این نرم افزار فوق العادست. فقط یه ایراد داره شایدم من بلد نیستم. وقتی گوشی خاموش روشن میشه دیگه کار نمیکنه. انگار باید بعد از هر بار روشن کردن اینو اجرا کنیم تا موتورش داغ شه
    راهنمایی لطفا

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.دوستان روشی هست که فایل های دریافتی از طریق بلوتوث مستقیما بره به مموری کارت؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مرسی عزیزم خیلی خوب بود. این نرم افزار فوق العادست. فقط یه ایراد داره شایدم من بلد نیستم. وقتی گوشی خاموش روشن میشه دیگه کار نمیکنه. انگار باید بعد از هر بار روشن کردن اینو اجرا کنیم تا موتورش داغ شه
    خوب یه سری نرم افزار برای مدیریت استارت آپ هستن....از اونا کمک بگیر
    Last edited by mehdi_vsgh; 12-03-2008 at 17:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •