تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 168 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alaodin1
    اگر كمي با هك آشنايي داشته باشي متوجه مي شوي
    دوست گرامی من تخصصم شبکه است،واقعا خنده داره با دستور NETSTAT -Nادم می فهمه هک شده یانه؟؟!!!!
    می فهمید طرف هک شده؟؟شما که اطلا عاتی در مورد هک دارید بفرمایید NETCATرو چطور کامپایل می کنند؟
    دوستان فردا اظهار نظر می کنند.

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

14

alaodin1 جان این حرف شما شاخ روی سر آدم در میاره!
    یعنی چی نصب بکنی هک میشی؟؟؟!

پروفشنال محمد امين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_Best
    محمدامين جان سلام
    دوست خوبم آپديتهايي كه اونجا هست براي ورژن 9 هم هست. آپديتها هيچ تفاوتي نداره. شما اگه روي همون ورژن 8 هم كه در اون صفحه هست بري مي بيني كه لينكش دقيقا همون لينك آپديت نسخه 7 هست. پس خيالت راحت باشه كه مشكلي نيست و شما هر كدوم رو كه دانلود كني به نسخه هاي 7 و 8 و همچنين 9 مي خوره.
    سلام آقا مهدي
    منظورم از اينكه ديگه آپديت نميذاره اين بود كه لينك آپديتهاش خراب شده يه نگاه بندازي متوجه ميشي

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به نظر من فقط مكافي
    براي آپلود آن هم از ------ استفاده كنيد البته قبلا بايد در سايت مكافي ثبت نام كنيد يا به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
    دوست عزيز خواهشا تبليق براي چنين آنتي ويروس مزخرف نكن اينجا قصد معرفي و بحث با دلايل منطقيه.

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

10

نقل قول نوشته شده توسط hossein84x
    alaodin1 جان این حرف شما شاخ روی سر آدم در میاره!
    یعنی چی نصب بکنی هک میشی؟؟؟!
    hossein84x جان
    شما ابتدا ورژن جديد كاسپرسكي را دانلود كن بعد از دانلود ونصب نرم افزار مشكلي نيست ولي وقتي كاسپرسكي را به روز رساني مي كني هم انتي ويروس مشكل پيدا مي كند وسرعت اينترنت بسيار پايين مي آيد و متوجه مي شويد هك شده ايد قبول نداريد امتحان كنيد
    Last edited by alaodin1; 07-10-2005 at 18:12.

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gilopa
    دوست عزيز خواهشا تبليق براي چنين آنتي ويروس مزخرف نكن اينجا قصد معرفي و بحث با دلايل منطقيه.
    Gilopa جان دليل بياور مكافي چرا مكافي آنتي ويروس مزخرفي است شايد ما هم قانع شديم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض کمک

من انتي ويروس کاسپر استفاده ميکنم اما چند وقتي است که real-time اون غيره فعال شده و درست نميشود اگر
    ممکنه من را راهنمايي کنيد با تشکر .

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ضعف امنيتي در ضد ويروس‌‏هاي كاسپرسكي

كارشناسان ضعف امنيتي موجود در ضد ويروس‌‏هاي كاسپرسكي را حياتي ارزيابي كرده‌‏اند.

به گزارش ايلنا، يك ضعف امنيتي خيلي مهم در نرم‌‏افزارهاي ضد ويروس شركت روسي كاسپرسكي شناسايي شده كه به هكر اجازه مي‌‏دهد كنترل رايانه هدف را در دست بگيرد.
    مشكل موجود در Liberary ضد ويروس‌‏هاي اين شركت وجود دارد كه به گفته محققان چند تا از محصولات اين شركت را بر روي سكوهاي مختلف تحت تاثير قرار مي‌‏دهد؛ چرا كه Liberary يا كتابخانه فوق در سطح كل نرم‌‏افزارهاي مصرفي و شركتي كاسپرسكي به كار گرفته
    مي‌‏شود.
    علاوه بر اين، احتمال آسيب‌‏پذير بودن محصولات ثالثي كه از فناوري ضد ويروس كاسپرسكي استفاده مي‌‏كنند، وجود دارد.
    هكر مي‌‏تواند از راه دور با فرستادن فايل‌‏هاي مختل Cab كه نوعي فايل فشرده است، جريان اضافي ايجاد كند.
    فايل‌‏هاي Cab ممكن است به عنوان مثال به صورت ايميل براي كاربر ارسال شود و هنگامي كه ضد ويروس كاسپرسكي فايل را اسكن كرده و بپذيرد، كد مخر وارد سيستم مي‌‏شود؛ براي اين‌‏كار نيازي به تداخل كاربر نيست.
    Last edited by alaodin1; 07-10-2005 at 18:29.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Gilopa جان دليل بياور مكافي چرا مكافي آنتي ويروس مزخرفي است شايد ما هم قانع شديم
    عزيز من الان وقت ندارم ولي فكر ميكنم خلاصه بگم بد نيست

1.گرفتن فضاي رم
    2.بزرگترين ايرادي كه ميتونه يه نرم افزار داشته باشه آپديتش كه پدر آدم رو در مياره
    3.غيرتي كه ما ايرانيا بايد داشته باشيم از نظر من چون ما رو تحريم كرده حالا به هر دليلي
    4.در مقابل ويروس شناسي كاسپرس و يا nod صفر عزيزم ميتوني مقايسشون كني

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

نقل قول نوشته شده توسط میل کوچولو
    دوست گرامی من تخصصم شبکه است،واقعا خنده داره با دستور NETSTAT -Nادم می فهمه هک شده یانه؟؟!!!!
    می فهمید طرف هک شده؟؟شما که اطلا عاتی در مورد هک دارید بفرمایید NETCATرو چطور کامپایل می کنند؟
    دوستان فردا اظهار نظر می کنند.
    ميل كوچولو جان
    البته من مثل شما ادعاي هكر بودن ندارم ولي ديگه هر چي باشه از nc , nmap ,nmapwin يه چيزايي بلدم
    در مورد فرمان netstat -n شما ابتدا بايد تمامي برنامه هايي كه به حالت خودكار آپلود مي شوند وياهو مسنجر ومثل اينها را ببنديد واز اين فرمان استفاده كنيد وشماره پورتهاي باز شده روي سيستم خود رابا ليست شماره پورتهاي متناظر با تروجانها چك كنيد وديگه بقيه قضايا
    درضمن آقايوني كه به اين تاپيك مي آيند دنبال يك آنتي ويروس مطمئن هستند نه كل كل من و شما
    Last edited by alaodin1; 08-10-2005 at 00:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •