دوست گرامی من تخصصم شبکه است،واقعا خنده داره با دستور NETSTAT -Nادم می فهمه هک شده یانه؟؟!!!!نوشته شده توسط alaodin1
می فهمید طرف هک شده؟؟شما که اطلا عاتی در مورد هک دارید بفرمایید NETCATرو چطور کامپایل می کنند؟
دوستان فردا اظهار نظر می کنند.
دوست گرامی من تخصصم شبکه است،واقعا خنده داره با دستور NETSTAT -Nادم می فهمه هک شده یانه؟؟!!!!نوشته شده توسط alaodin1
می فهمید طرف هک شده؟؟شما که اطلا عاتی در مورد هک دارید بفرمایید NETCATرو چطور کامپایل می کنند؟
دوستان فردا اظهار نظر می کنند.
alaodin1 جان این حرف شما شاخ روی سر آدم در میاره!
یعنی چی نصب بکنی هک میشی؟؟؟!![]()
سلام آقا مهدينوشته شده توسط Mehdi_Best
منظورم از اينكه ديگه آپديت نميذاره اين بود كه لينك آپديتهاش خراب شده يه نگاه بندازي متوجه ميشي
دوست عزيز خواهشا تبليق براي چنين آنتي ويروس مزخرف نكن اينجا قصد معرفي و بحث با دلايل منطقيه.نوشته شده توسط alaodin1
hossein84x جاننوشته شده توسط hossein84x
شما ابتدا ورژن جديد كاسپرسكي را دانلود كن بعد از دانلود ونصب نرم افزار مشكلي نيست ولي وقتي كاسپرسكي را به روز رساني مي كني هم انتي ويروس مشكل پيدا مي كند وسرعت اينترنت بسيار پايين مي آيد و متوجه مي شويد هك شده ايد قبول نداريد امتحان كنيد
Last edited by alaodin1; 07-10-2005 at 18:12.
Gilopa جان دليل بياور مكافي چرا مكافي آنتي ويروس مزخرفي است شايد ما هم قانع شديمنوشته شده توسط Gilopa
![]()
من انتي ويروس کاسپر استفاده ميکنم اما چند وقتي است که real-time اون غيره فعال شده و درست نميشود اگر
ممکنه من را راهنمايي کنيد با تشکر .![]()
ضعف امنيتي در ضد ويروسهاي كاسپرسكي![]()
كارشناسان ضعف امنيتي موجود در ضد ويروسهاي كاسپرسكي را حياتي ارزيابي كردهاند.
به گزارش ايلنا، يك ضعف امنيتي خيلي مهم در نرمافزارهاي ضد ويروس شركت روسي كاسپرسكي شناسايي شده كه به هكر اجازه ميدهد كنترل رايانه هدف را در دست بگيرد.
مشكل موجود در Liberary ضد ويروسهاي اين شركت وجود دارد كه به گفته محققان چند تا از محصولات اين شركت را بر روي سكوهاي مختلف تحت تاثير قرار ميدهد؛ چرا كه Liberary يا كتابخانه فوق در سطح كل نرمافزارهاي مصرفي و شركتي كاسپرسكي به كار گرفته
ميشود.
علاوه بر اين، احتمال آسيبپذير بودن محصولات ثالثي كه از فناوري ضد ويروس كاسپرسكي استفاده ميكنند، وجود دارد.
هكر ميتواند از راه دور با فرستادن فايلهاي مختل Cab كه نوعي فايل فشرده است، جريان اضافي ايجاد كند.
فايلهاي Cab ممكن است به عنوان مثال به صورت ايميل براي كاربر ارسال شود و هنگامي كه ضد ويروس كاسپرسكي فايل را اسكن كرده و بپذيرد، كد مخر وارد سيستم ميشود؛ براي اينكار نيازي به تداخل كاربر نيست.
Last edited by alaodin1; 07-10-2005 at 18:29.
عزيز من الان وقت ندارم ولي فكر ميكنم خلاصه بگم بد نيستنوشته شده توسط alaodin1
1.گرفتن فضاي رم
2.بزرگترين ايرادي كه ميتونه يه نرم افزار داشته باشه آپديتش كه پدر آدم رو در مياره
3.غيرتي كه ما ايرانيا بايد داشته باشيم از نظر من چون ما رو تحريم كرده حالا به هر دليلي
4.در مقابل ويروس شناسي كاسپرس و يا nod صفر عزيزم ميتوني مقايسشون كني
ميل كوچولو جاننوشته شده توسط میل کوچولو
البته من مثل شما ادعاي هكر بودن ندارم ولي ديگه هر چي باشه از nc , nmap ,nmapwin يه چيزايي بلدم
در مورد فرمان netstat -n شما ابتدا بايد تمامي برنامه هايي كه به حالت خودكار آپلود مي شوند وياهو مسنجر ومثل اينها را ببنديد واز اين فرمان استفاده كنيد وشماره پورتهاي باز شده روي سيستم خود رابا ليست شماره پورتهاي متناظر با تروجانها چك كنيد وديگه بقيه قضايا
درضمن آقايوني كه به اين تاپيك مي آيند دنبال يك آنتي ويروس مطمئن هستند نه كل كل من و شما![]()
Last edited by alaodin1; 08-10-2005 at 00:07.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)