آنتي وير كلاسيك .هم رايگانه هم به روز هم سبك.ولي به اندازه كاسپر ازش انتظار نداشته باش.خنجر ولي بهت نميزنه
آنتي وير كلاسيك .هم رايگانه هم به روز هم سبك.ولي به اندازه كاسپر ازش انتظار نداشته باش.خنجر ولي بهت نميزنه
خوب اگه کاسپر خوبه اونو نصب میکنم.چطوره؟
خوب هست ولي دردسر به روز كردن و اكتيو كردن دارد.اگر آماتور هستيد بيخيالش بشويد.اگر خواستيد در قسمت بحث هاي نرم افزاري تايپيك كاسپر داريم
من Nod32 2.70.32 را پیشنهاد میکنم
که سازگار با ویستا هست
و سرعت سیستم را هم پایین نمیاره
و خیلی راحت آپدیت میشه
ویندوز ویستا را موقعی که خریدم دو Dvd بود که یکی خود ویندوز و یکی برنامه های مورد نیاز و هماهنگ با ویستا
که این آنتی ویروس هم در بین اونها بود
البته آنتی ویروسهای دیگری هم بودند که من اینو ترجیح میدهم
سلام دوستان من ویستا رو 3 یا 4 بار تا حالا نصب کردم و یه مشکل دارم اونم اینه که منوهارو وقتی کلید Tab + رو میزنی سه بعدی نمیشه و وقتی تو نوار روش موسو نگه میداری مثل Xp هستش توشو نشون نمیده ایا مشکل از سیستم هستش یا یه چیزه دیگست؟
من هم اول مشکل شما را داشتم اما حل شد.حالا این راه را دنبال کن:
البته بگم که شما باید مشخصات سیستمت رو مینوشتی.
روی دسکتاپ راست کلیک کن و گزینه ی personalize رو بزن حالا همون گزینه ی اول رو که windows color... است رو بزن و گزینه ی windows aero رو apply کن.انشا اله مشکلت حل میشه.![]()
دوستان ایا راحی هست که windows defender را طوری تنظیم کرد که از همه ی درایو های کامپیوتر اسکن بگیره؟(ماله من فقط از درایو c اسکن میگیره)
آیا نرم افزاری هستش که بشه بازی هایی که توی xp می اومد رو توی ویستا بیاره همین طور برنامه هاشو
تا اونجایی که من میدونم نه.البته خیلی از برنامه ها که روxp اجرا میشن رو ویستا هم اجرا میشن.مخصوصا بیشتر نرم افزار ها که ورژن های جدیدشون با ویستا سازگاره.
سلام
من یه نسخه از ویندوز رو تو اینترنت دیدم با این عنوان :
می خواستم بدونم این NOPE Edition چیه؟؟ NOPE یعنی چی؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)