من adsl ندارم... که با اینترنت بشه حلش کرد...
من adsl ندارم... که با اینترنت بشه حلش کرد...
نمي دونم والله حجم اين درايور ها جقدره ... ولي مي توني مثلا يه ساعتي بري كافينت و همش رو بدانلودي ! البته فقط حدس مي زنم ! حالا بزار بزركان ! بيان ! تا جواب درست و حسابي بدن !
ببینید اگر اینترنت ندارید، بهترین راه استفاده از منابع آماده هست مانند دیسک هما برای سیستم عامل اوبونتو، و یا دی وی دی های بسته ها برای دیگر سیستم ها، چون نیاز به اینترنت در این سیستم عامل یکی از واجبات هست بنابراین اگر اینترنت پر سرعت ندارید از جایگزین ها استفاده کنید.
یه سوال عجیب.
فایلهای باینری رو چطوری میشه باز کرد؟
با ورد باز می کنم اما اونچه که باید باشه نیست.char encoding رو باید روی چی بذارم؟
یه نرم افزار هم معرفی کنید که بعد از اتمام دانلود سیستم رو خاموش کنه.یکی دو تا نصب کردم اما مث که هیچ کدوم اینکار رو نمی کنن.
Last edited by ali zi zeperto; 01-09-2009 at 12:50.
گویا اینجا بیشتر امکان داره جواب بگیرم.
اقا من توی یه محیط متنی چه کار می تونم کنم که محیط به کی دی ای تغییر کنه؟
اصلا یه چیز دیگه.
توی بوت اپشن چی باید بزنم که سیستم به صورت گرافیکی بالا بیاد؟
توجه داشته باشید که هیچی از فرمان نوشتن و اینا حالیم نیست.
سیستمم هم زوزه 11 هست.
همین سوال رو توی اون تاپیک هم زدم. ولی گویا مردم توزیعات دیگه که دارن اونجا سر نمی زنن.
خب معمولن فایلهای bin فایلهای اجرایی هستن که بسته بندی شدن. البته هیچ تضمینی برای گفتهی من وجود نداره. با این همه هر بار که فایل bin رو دیدم یه فایل اجرایی بوده.
برای این که اجرا بشه باید پرمیشن اجرایی به اون بدی. یا با راست کلیک و پراپرتیز... یا با دستور زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیشه یکم بیشتر در مورد مشکلت توضیح بدی؟
بله ، می شه.میشه یکم بیشتر در مورد مشکلت توضیح بدی؟
من اول این مشکلم رو توی تاپیک زوزه زده بودم ولی کسی جواب نداد. گویا توی ایران خیلی طرفدار نداره. ولی مشکلم ابتدایه و به نظرم هر کسی که لینوکس کار کرده باشه ( نه در حد من. یه هوا بیشتر) می تونه جواب بده. برای همین مشکلم رو اینجا هم اوردم. پستم توی اون تاپیک این بوده:
الان دو تا مشکل دارم.از این که بوت این سیستم هی ظاهر می شد خسته شدم و طی یه عملیات اکشن، بوت اکس پی رو دوباره ریختم. حالا که با دی وی دی خود زوزه دوباره می خوام بوتش رو بریزم، وقتی می ریزم محیط گرافیکی بالا نمیاد.
یعنی خودش دو گزینه ی زوزه وفیل سیف رو میزاره، ولی هیچ کدومشون محیط گرافیکی ندارن.
منم که اطلاعاتم راجع به فرمان ها در حد مرغ.
حالا چی کارشون کنم. فرمانی هست اون وسط که کی دی ای رو بیاره؟
یا این که بوت اپشناش رو می شه دستکاری کرد؟
یکی این که نمی تونم جوری سیستم رو بوتش رو بسازم که با محیط گرافیکی لود بشه، یکی هم این که وقتی بدون میحط گرافیکی بالا میاد نمی تونم کاری کنم که از اینجا به بعدش گرافیکی بشه.
هر کدوم از این مشکل هام رو حل کنید من به مرادم که داشتن لینوکس با محیط کی دی ای هست می رسم.
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید کمکتون کنه. البته ربطی به دانلود نداره ...
یه راه دیگه هم پیدا کردم که میذارم.
sudo /sbin/shutdown -h +300
در این مثال سیستم بعد از ۳۰۰ دقیقه خاموش میشه.
Last edited by ali zi zeperto; 02-09-2009 at 09:30.
فک کنم این دستورشه
startx
ya
xstart
البته در زوزه نه در ردهت تست شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)