آره برو منم میزدم میگفت نمیشه رفتم اونجا طرف شمارم زد تو سیستم گفت میشه و میتونید درخواست بدین بعد هم لیست سرویس های vdsl گذاشت جلوم گفت خودت انتخاب کن منم دیدم قیمت ها دقیقا همون قیمتهای adsl هست منم سرویس سرعت 30 انتخاب کردم.
آره برو منم میزدم میگفت نمیشه رفتم اونجا طرف شمارم زد تو سیستم گفت میشه و میتونید درخواست بدین بعد هم لیست سرویس های vdsl گذاشت جلوم گفت خودت انتخاب کن منم دیدم قیمت ها دقیقا همون قیمتهای adsl هست منم سرویس سرعت 30 انتخاب کردم.
کدوم مرکز هستید شما ؟
از هجرت بعیده این سرعت. عمل ، ولی فردا حضوری میرم.
این قطعی adsl چند روزه خیلی رو مخه ! ۱۰ بار تو نیم ساعت قطع میشه !
خطم مسی بود قبلا ولی به شرکت دیگه اجازه خدمات نمیدادن مجبور شدم از مخابرات بگیرم !!
نمیدونم الان مسی تغییر کرده یا رو همین مسی هم سریع تبدیل به vdsl میکنن یا نه!
پیام پنل من اینه :
![]()
شاید واسه ماه رمضون کمپین جدید بذارند و قیمت ها متعادل تر باشه ولی با همین قیمت کنونی می تونید وی دی اس ال بگیرید ولی اگر دانلودهاتون زیادتر از ترافیک مجازتون بود هر هفته یا ماه از طرح های اینترنت موبایل خریداری کنید. حواستون باشه طرح های موبایل فقط واسه شب استفاده داره و اگر در روز استفاده کنید مطمئنا وی دی اس ال و تانوما عاقلانه تر خواهد بود. شما 100 گیگ اینترنت بین الملل را در روز از طرح های موبایل استفاده کنید (در هر ساعتی از روز) بنظرتون چقدر هزینه میشه؟
خب ممکنه اگه یه کارشناس باسواد تو پشتیبانی پیدا بشه خط رو بزاره روی حالت Fast، اون وقت پینگ داخلی میاد روی 4-5 میلی. من خودم fast بودم سرویس رو عوض کردم الان رو interleave عه پینگ داخلی شده 16 ولی حوصله ندارم برای 10 میلی ثانیه 10 ساعت با 2020 وقت تلف کنم.
بهترین حالت پینگ هم رو ffth عه که ایشالا تا قرن آینده به ما میرسه.
![]()
![]()
شانس گند ما 48 ساعت از درخواست گذشته و همچنان تو پنلم زده آماده به نصب و هنوز سرعتم بالا نرفته به 2020 هم که زنگ میزنی 5 دقیقه انتظار و آخرشم میگه اشغال هست یعنی رسما پشتیبانی در کار نیست از طریق بخش پشتیبانی هم که نامه زدم جواب ندادن فردا هم که تعطیه رفت تا شنبه حالا اگر تا شنبه هم وصل شه![]()
الان سرویس شما vdsl هست؟از این لحاظ میپرسم چون اپلود 2 مگ روی adsl هم با annex m میبندن
سلام دوستان
سرویس VDSL من توسط مخابرات راه اندازی شده ولی متاسفانه برای دریافت خدمات دچار مشکل شدم و طبق معمول ۲۰۲۰ هم کلا جواب نمیده و قطع میشه. اگر میتونید راهنمایی کنید.
هنوز سرویس من رو همون سرویس خریداری شده پیش پرداخت ADSL مونده . کانفیگ مودم رو هم که از نوع dlink dsl-2877al هست رو انجام دادم اما حتی چراغ DSL روشن نمیشه. کانفیگ مودم رو در پایین میذارم. حالا سوال من اینه آیا باید سرویس رو تغییر بدم و طرح های VDSL رو بخرم که مشکل برطرف بشه. یا اینکه کانفیگ مودمم مشکل داره. و یا هر دو؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سایت اجازه آپلود عکس بهم نمیده
از اینجا لطفا کانفیگ رو ببینید
من adsl هستم با annex m
چرا دوتا آستانه مصرف داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)