سلام
میشه پاک کرد ولی فقط برای خودتون پاک میشه برای دیگر اعضا پاک نمیشه چون گروه با سوپر گروه چندتا تفاوت داره که یکیش همینه
سلام
میشه پاک کرد ولی فقط برای خودتون پاک میشه برای دیگر اعضا پاک نمیشه چون گروه با سوپر گروه چندتا تفاوت داره که یکیش همینه
سلام دوستان
چه جوری میشه در تلگرام برای فیلم و عکس متن نوشت؟ یه سری روبات هستن که این کار رو انجام میدن و البته موقع فرستادن پستی که با این روباتها ایجاد شدن اسم روبات هم فرستاده میشه و البته محدودیت کاراکتر هم وجود داره. راه دیگه هم اینه که عکس رو جایی آپلود کرد و لینکش رو چسبوند به پست که در این صورت هم لینک عکس نمایش داده میشه.
راهی وجود داره که یه متن رو بدون مشکل و نمایش اسم روبات و ... به عکس و فیلم چسبوند و اون رو ارسال کرد؟ من تو خیلی از کانال ها دیدم که این کار رو انجام میدن
محدودیت کاراکتر برای زمانی هست که خودتون بخواید برای عکس یا ویدئو caption بنویسید. ربات ها کارشون اینه که این محدودیت رو بردارن. بنابراین تنها راه اینکه بدون محدودیت کارکتر برای عکس یا ویدئو متن بذارید ربات ها هستن. هیچ راهی هم نیست که اسم ربات نیاد.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
دوستان در گروه ها میشه عکس پروفایل رو عوض کرد
ولی سوالم اینه که برای بقیه هم عوض میشه یا فقط برای من عوض میشه؟
ظاهرا برای بقیه هم عوض میشه نه؟چون عوض کردم و ادمین گروه به من گفته برای منم عوض شده
و یک سوال دیگه:اسم گروه رو هم میشه عوض کردبا این حساب برای بقیه هم عوض میشه یا فقط برای خودم عوض میشه؟
هر تغییری توی مشخصات و عکس گروه بدید برای همه اعمال میشه.
برادر من نفهمیدم شما چی گفتی
ولی فکر میکنم گفتی نمیشه
پس اگر نمیشه پس چطور بعضی کانال ها میتونن؟
ببینید وقتی شما عکس رو میکشید روی صفحه تلگرامتون (روی ویندوز) یا در اندروید و آی.او.اس وقتی عکس رو انتخاب میکنید میتونید بهش متن اضافه کنید و اون متن محدودیت کاراکتر داره. فقط ربات ها میتونن این محدودیت رو بردارن.
کانال ها دارن از ربات ها فروارد میکنن. شاید هم این قابلیت وجود داشته باشه که ربات ها ادمین کانال بشن و مستقیم پست رو بذارن (مطمئن نیستم)
دوستان دیگه نمیشه با برنامه ای مثل nextplus شماره مجازی گرفت؟؟چون nextplus شماره اختصاصی میداد. الانم به شدت نیاز دارم ، اگر راهی برای گرفتن شماره مجازی اختصاصی هست ممنون میشم بگین واسه تلگرام میخوام
برنامه ها همچنان شماره مجازی میدن اما تلگرام مدتیه که قبول نمیکنه !
خب میدونم 6000 تا عکسو که نمیشه تک تک ادد کرد بخوام ادد کنم یکی یکی دانلود میکنم,!!!
شما اگه یه نگاهی بندازی یبینی که دانلود عکس جزو گزینه هاش نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)