خیلی جاها تجهیزات بطور کامل نصب شده فقط لانچ نهایی نشده و شبکه همون نسل دوم هست تا شهریور
داغ کردن بیش از حد ناشی از ضعیف بودن سیگناله
خیلی جاها تجهیزات بطور کامل نصب شده فقط لانچ نهایی نشده و شبکه همون نسل دوم هست تا شهریور
داغ کردن بیش از حد ناشی از ضعیف بودن سیگناله
سرعت 3G ایرانسل هم اکنون(گوشی هات اسپات شده):
![]()
در ضمن دوستان باند فرکانسی 4G چنده راستی؟ نسل سه که روی باند 2100 قرار گرفته
3g شیراز هم بالاخره امروز دریافت شد
اين دكل مال ايرانسل نيست !!! مال همراه اوله![]()
تو سعادت آباد که خبري هنوز نيست
يعني کلا شهرک به اينور خبري نيست،3Gميخوام چيکار مگه همينedgeاش چه گلي به سرمون زدچند بارadslقطع شد و من بي اينترنت موندم
خير سرم اومدم بسته خريدم که کارامو راه بندازم فقط پولمو ريختم دور همين يعني اگه ميرفتم مودم دايل آپمو پيدا ميکردم کارم بهتر و ارزونتر راه ميافتاد![]()
تشكر از شما بابت اطلاع رسانيتون و حضورتون تو اين تاپيك
اگه ميشه در مورد آخرين وضعيت هر چندروز يكبار برامون گزارش بدين ممنون ميشيم.
در ضمن در مورد بعضي اصطلاحات بعنوان مثال VRT برامون توضيحاتي بدين ممنون ميشم
اتفاقا زیرساخت همه جا مثل هم نیست وضع ارتباطی خوزستان و مخصوصا اهواز تاسف باره الان اگر خوب نگاه کنی میبینی که بقیه شهرها پهنای باندشون بالای 6 مگ بوده ولی اهواز تا 4 بیشتر نمیره و مهمتر از همه پینگ داخل زیر 50 هست ولی اینجا پینگ بالای 100 از خارج هم پینگشون زیر 200 ولی اینجا بالای 250
اینجا سمنان شهر رئیس جمهورهیچ خبری از هیچگونه سیگنال نسل 3 و 4 نیست
. آقای روحانی کجایی به داد همشهریات برسی
![]()
تجهیزات خریداری شده و نصب شده از طرف ایرانسل فکر نکنم از شهرتا شهر فرق کنه
اگه دقت کنید تست های ۴-۵ مگی که من گرفتم فقط با ۳۰-۵۰ درصد قدرت انتن بوده درحالی که دوستانی که تست بالا گذاشتن گفتن که با دکل فاصله ای نداشتن
ولی دو مساله هست که تو اهواز با بقیه شهر ها فرق میکنه
یکی گرمای فوقالعاده که روی عملکرد تجهیزات اثر خودش رو میزاره و عامل مهمتر نویز بالا تو اهواز هست. من که رادیو وایرلس دارم واقعا تاثیرش رو روی سیگنال های رادیویی میبینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)