حماسه آغاز شد!!!!
ملت همیشه در صحنه ریختن تو پیج این Gyorgy Grozer بدبخت دارن از خجالتش در میان
دوستان
میدونید چرا آرژانتین از ما 3-0 باخت؟! مسی بهشون هشدار داده بود از ایران ببازید ؛ اگه ببریدشون نمیدونید چه بلایی سر فیسبوکتون میارن!!!
![]()
![]()
حماسه آغاز شد!!!!
ملت همیشه در صحنه ریختن تو پیج این Gyorgy Grozer بدبخت دارن از خجالتش در میان
دوستان
میدونید چرا آرژانتین از ما 3-0 باخت؟! مسی بهشون هشدار داده بود از ایران ببازید ؛ اگه ببریدشون نمیدونید چه بلایی سر فیسبوکتون میارن!!!
![]()
![]()
Last edited by S0R3N4; 18-09-2014 at 18:53.
زود نا امید نشید
زمان در حال گذر ست
خبر خوب داشتن تیمهای پایه بسیار قوی هست.یه تیم نوجوانان داریم با یه بازیکن به نام اسفندیار که فکر کنم 204 قدش باشه که بهترین بازیکن مسابقات شناخته شد و تازه یه دور دیگه هم می تونه در سن نوجوانان بازی کنه.همین سعید معروف رو یادم هست بعد از موفقیت در تیمهای پایه چه استقبالی شد ازش تو محلشون
مقام هایی که آورد این بازیکن:
* بهترین پشت خط زن : امیر حسین اسفندیار از ایران
* بهترین اسپوکر قدرتی : امیر حسین اسفندیار از ایران و هان مین جان از چین
* بهترین پاسور : جواد کریمی از ایران
* بهترین مدافع وسط : علی اصغر مجرد از ایران و تائو زی شوان از چین
* بهترین لیبرو (توپ گیر) : توموهیرو هوری از ژاپن
* ارزشمندترین بازیکن : رسول آقچه لی از ایران
باید قدم ب قدم جلو بریم
من خودم دیشب خیلی ناراحت بودم تیم نصف خودش هم بازی نکرد بیشتر از همه هم دلم برای ضریف سوخت فکر کنم دست براش نموند
نظر من این که کواچ بازی خونی خوبی نداره و مثل ولاسکو که معروف بود به روحیه دادن نمی تونه این کار رو خوب انجام بده
Last edited by وین رونی; 18-09-2014 at 09:39.
من دیشب بازی رو ندیدم و برای همین نظر خاصی نمیتونم بدم ولی خیلی خوبه که ما هوادارها هم یاد بگیریم این جمله دوستمون رو درک کنیم:باخت هم جزئی از ورزشه
در تاریخ ورزش نتایج عجیب زیاد دیده شده و میشه
دیگه بازی دیشب ما که از همین باخت 7-1 برزیل تو خونه خودش بدتر که نیست!
یا مثلا مقایسه کنید عملکرد تیم خودمون رو با تیم پرافتخاری مثل ایتالیا در همین تورنومنت
برای بازی امشب من فقط و فقط انتظار برد رو دارم از بچه ها
حتی اگه ست اول رو هم بدیم به نظر من دلیل نمیشه که بچه ها ناامید ادامه بدن
حداقل از نام تیممون دفاع میکنیم و میگیم باخت دیشب فقط یه اتفاق بوده
حقیقتا من اومده بودم بعد از اینکه فحش های دوستان تموم شد نظر خودم رو بگم. ولی هنوز تو شک حرف اون کسایی که میگن "خاک تو سرتون، آبرومون رو بردید" موندم
اگه آبرویی هست همین کسایی که دارید فحششون میدید به دست آوردن. به کم تیمی هم نباختن. چطور روسیه دیشب 3-0 به برزیل باخت آبروش رفت؟ چطور ایتالیا دور اول هم داشت حذف میشد به پورتوریکو 3-0 باخت مردمشون اینجوری کردن؟قهرمان لیگ جهانی به آرژانتین باخت و صعود نکرد آبروش رفت؟ از رتبه ی دوره ی گذشته افت کردیم که آبرومون رفت ؟
بعضیا فقط منتظرن تیم ببازه بیان این بچه ها و کواچ رو فحش بدندوست عزیز شما حداکثر فعالیت ورزشیت اینه که میشینی تلوزیون نگاه میکنی چطور به خودت اجازه میدی اینقدر راحت این مربی و این بازیکنا با این اعتبار رو زیر سوال میبری ؟
من نمیدونم چرا تحمل باخت رو نداریم؟ تیم ما جلوی تیم های قد بلند و تیم هایی که خیلی خوب سرویس میزنن مشکل داره از اول این بازی ها هم مشخصه. آلمان هم هر دو این شرایط رو داره. اصلا هم تیم ضعیفی نبوده که ما بخوایم از باختن بهشون تعجب کنیم.
هر چند بعیده ولی هنوز هم ممکنه صعود کنیم، ولی اگر این اتفاق هم نیافتاد مقام پنجم-ششمی هم موفقیت بزرگی برای ایران محسوب میشه.
شما دیگه باید عادت کرده باشی به اینجور پست های "هدفمند" ! حزب باد همه جا هست، اینجا هم مستثنی نیست دیگه. بعضی پست ها رو باید نخونده رد شد نه اینکه جدیشون گرفتولی هنوز تو شک حرف اون کسایی که میگن "خاک تو سرتون، آبرومون رو بردید" موندم
بحث در مورد بازی دیشب تکراریه، فقط درسی می مونه که باید از این بازی گرفت و البته "فرهنگی که هنوز در بین ما ها جا نیافتاده !"
.....................
Last edited by hes25; 21-09-2014 at 22:59.
وقتی در بالاترین سطح والیبال دنیا بازی می کنی رو به رو شدن با چنین حریفانی عادی هست. قبل از بازی هم دقیقا به همین دو نکته اشاره کردم: قد بلند آلمان و سرویس هاشون و همون 2 تا یقه ما رو گرفت ولی آلمان اولین تیم با چنین مشخصاتی نبود و قطعا آخرینش هم نیست. در بازی های قبل هم "جثه بازیکنای ما نحیف" بود، نبود؟ با همین تیم تا اینجا اومدیم دیگه و تویه این مسیر غول های زیادی رو پشت سر گذاشتیم.
مشکل بازی دیشب ما به غیر از فاکتورهایی که برای آلمان برشمردیم، خوب نبودن خودمون بود. تویه چند تا از وقت های استراحت کواچ رویه اون تخته خط می کشید می گفت اسپک رو افقی بزنید، عمود نکنید ! چندین و چند بار گفت ! من ندیدم درست و حسابی پیاده بشه ! یا اگه دقت کرده باشید پاس های معروف خیلی خوب شناسایی میشد و معمولا مقابل اسپک زن های قدرتی ما حداقل 2 تا بازیکن قرار می گرفت.
ما برای هر بازی باید تدبیر و نقشه ای داشته باشیم. وقتی با تیمی مثل آلمان با این خصیصه ها رو به رو میشیم نمی تونیم همونطور که با صربستان بازی کردیم با این تیم هم بازی کنیم، قطعا جواب نمیده. مثلا در بازی با صربستان از نقطه ضعف ضعیف بودن ساعدشون کمال استفاده رو کردیم ! قطعا آلمان هم نقطه ضعفی داشت که ما نتونستیم استفاده کنیم. شاید دوستانی که بازی آلمان - فرانسه رو دیدن بهتر بتونن نظر بدن چرا آلمان تویه اون بازی 3-0 باخت؟
به هر حال با یه باخت که دنیا به آخر نمی رسه ! آلمان رو بذارید در لیست همون تیم هایی که به موقع باید ازش انتقام بگیریم همونطور که ما تویه لیست تیم های بسیــــــاری هستیم که می خوان از ما انتقام بگیرن !!![]()
به نظر من آمار سرویس زدن بچه های تیم ملی خیلی ضعیفه!!!!درسته که بعضی وقتا سرویس های عالی میزنن ولی در کل آمارش پایینه.
باید روزی 3بار با اینا تمرین سرویس زدن بکنن.باید بشن کسی مثل وینیارسکی تو تیم لهستان.
ولی دوستان قبول کنید تیم جوون و بی تجربه هست.تیم ما هنوز راه زیادی رو باید طی کنه تا یه تیم پخته و قدر بشه،به نظر من ششم جهان بودن هم افتخار بزرگیه.......
به هر حال نباید ناراحت باشیم و باید به روزها و نتایج آینده امیدوار باشیم........ایران وطن دوست داشتنی من
من ديشب از بس خسته بودم قبل شروع بازي خوابم برد ولي از اواسط ست اول بازي را ديدم. انصافاً ست هاي اول و دوم حرفي براي گفتن نداشتيم و مثل بازي با لهستان نابود شديم.
اما در ست سوم فقط و فقط گروزر ما رو نابود كرد. 12-8 از آلمان پيش بوديم كه اين خرس گريزلي كارو اگه اشتباه نكنم به 12-16 رسوند. يعني بين دو وقت اسراحت بطور كلي ورق برگشت!
مدتها پيش مقاله اي در مورد ورزش تنيس خوندم كه توش نوشته بود مدتهاست تنيس به ورزشي خسته كننده براي تماشاگران تبديل شده و دليلش هم ثبت سرويس هاي بسيار سنگين و بي بازگشت هستش كه معمولاً جواب خوبي از حريف مقابل نداره و تماشاگر هم داره به جاي بازي سرويس تماشا ميكنه! ديشب در لحظاتي كه گروزر سرويس ميزد دقيقاً همين حس به من منتقل شد و با وجود عالي بودن كار اين بازيكن ولي اصلاً ازش لذت نبردم و به نوعي در اون لحظات واليبال زده شدم.
مطمئنم اگر اون سرويس ها زده نميشد حداقل ست سوم مال ما بود و بقيه ماجرا كمي برامون راحت تر ميشد ولي افسوس كه نشد.
همش به خاطر این بود که حریف رو دست کم گرفتن! همیشه ایران با تیم های قدرتر بهتر بازی میکنه! من مطمئنم با روسیه اگر بازی می کردیم نمیگم حتما می بردیم اما شک ندارم بازی بهتری ارائه میدادند بچه ها
متاسفانه اینبار دیگه مثل بازی با لهستان به بازی برنگشتند! دقیقا بازی دیشب تداعی کننده ی بازی با لهستان در دو ست اول بود
فرقش این بود اون بازی استرس داشتند و این بازی کلا استرس نداشتند! در صورت هیچکدام از بازیکن های ایران حتی ذره ای استرس وجود نداشت فقط اون اواخر کمی سید داد و بیداد داشت فقط همین!
و همچنین نکته دیگه ای که به ذهنم میرسه فکر میکنم اگر کواچ مربی با تدبیری بود حداقل یک راهکار و چاره ای برای برگردوندن روحیه به بازیکن ها اتخاذ می کرد و اینجاست که فرق ولاسکو با کواچ معلوم میشه...
به هرحال ششمی هم عنوان بدی نیست((به احتمال زیاد با روسیه بازی خواهیم داشت واسه پنج ششمی دیگه؟!
))
Last edited by Atghia; 18-09-2014 at 10:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)