پاداش هم فکر کنم هست حتما...ولی گاهی وقتها با زیادی محکم بازی کردن تیم رو تو موقعیت بدی قرار میده.
پاداش هم فکر کنم هست حتما...ولی گاهی وقتها با زیادی محکم بازی کردن تیم رو تو موقعیت بدی قرار میده.
هافبک تیم یوونتوس از طریق توئیتر رسمی باشگاه در برنامه Q&A (سؤال و جواب) شرکت کرده بود و در مورد زندگی شخصی و برخی نقطه نظرات فوتبالی خود صحبت کرد.
در میان سؤالات متعدد، از او پرسیده شد که قوی ترین بازیکنی که مقابلش قرار گرفته ای، چه کسی بوده است و اینکه قوی ترین بازیکن تاریخ از نظر او چه کسی است؟
وی در هر دو مورد پاسخ داده بود: "کریستیانو رونالدو، که سال گذشته با وی روبرو شدم. من نمی خواهم از دیگو مارادونا یا پله صحبت کنم، چرا که من فقط فیلم بازی های آنها را دیده ام. بنابراین من رونالدو را به خاطر ثباتش می گویم."
از شاهزاده همچنین سؤال شد که چرا وی پیراهن شماره 8. را انتخاب می کند.
"وقتی بچه بودم به عنوان مهاجم بازی می کردم و رؤیای پوشیدن پیراهن شماره 10. را داشتم، اما برای پست من شماره 8. مناسب تر بود. علاوه بر این، شماره پیراهن استیون جرارد نیز می باشد.
اما اجازه دهید لقب شاهزاده (Principino) را رها کنیم! من تازه 29 ساله شده ام، و رفته رفته مسن تر می شوم و به لقب 'پادشاه' نزدیک تر می شوم..."
در نهایت از مارکیزیو خواسته شد که باشگاه یوونتوس را در چند کلمه توصیف کند که وی گفت: "پیروزی، خانواده، تاریخ."
آینده چندین سال رئال !(( ناچو و یارا جا نشدن !!
))
---------------------------------------------------
خرید جدید مبارک
--------------
لوکاس سیلوا هم به رئال پیوست !!![]()
حضور رونالدو با لباس مبدل در خیابان های مادرید
به گزارش مارکا، کریستیانو رونالدو در اقدامی جالب با لباسی مبدل و به گفته رسانه های اسپانیایی با "لباس بی خانمان ها" در خیابانی در مادرید حاضر
شد و با یک کودک شروع به فوتبال بازی کردن کرد. در پایان او چهره واقعی خود را نشان داد و باعث تعجب و بهت زدگی کودک و مردم حاضر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:
خیلی حرکت قشنگی بود!
این کلیپ خیلی کوتاهه و فقط ماله زمانیه که چهره خودشو نشون میده!
اگه کامل ترش رو پیدا کردین قرار بدین.
ظهر امروز، گیلوان تاوارس رئیس باشگاه کروزیرو، در نشستی خبری، توافق با رئال مادرید برای انتقال سیلوا را اعلام کرده بود و ساعتی پیش نیز باشگاه رئال مادرید از طریق وبسایت رسمی خود، اعلام کرد که لوکاس سیلوا را تا سال 2020 به خدمت گرفته است. مراسم معارفه این بازیکن روز دوشنبه ساعت 13 به وقت محلی در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد. این دومین خرید رئال در نقل و انتقالات زمستانی پس از مارتین اودگارد است.
بیا...بازی شروع نشده پنالتی داد!
شما چشمش زدی دیگه انقدر گفتی پنالتی پنالتی که اینجوری شد
====
بنزما خیلی خوب بازی میکنه. این تیمی هم که من میبینم جلوی رئال از نظر بدنی کم میاره حتما. باید ببینیم دقیقه 75 به بعد چی میشه
نمیدونستیم لالیگا هم بنجامین ویلیامز داره !
ولی خدا رو شکر اقلا 3 امتیازو گرفتیم.
تو یکی از بدترین روزامون 3امتیازو گرفتیمدر غیاب بازیکنای خلاقمون واقعا تیم بد بازی میکرد امیدوارم با بازگشت مودریچ و ایسکو تیم به روند سابقش برگرده. رونالدو هم خودشو فرستاد تعطیلات.
رونالدو کار خوبی انجام نداد.
هفته بعد هم با سوسیدادی بازی داریم که اول فصل بدون حضور رونالدو بهش باختیم و باز هم رونالدو رو نخواهیم داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)