هاگ رایدر و گولم هنوز جا دارن که Level Up بشن.
از طرف دیگه، مثل اینکه اصلاً علاقه نداره دیوار Up کنی![]()
هاگ رایدر و گولم هنوز جا دارن که Level Up بشن.
از طرف دیگه، مثل اینکه اصلاً علاقه نداره دیوار Up کنی![]()
گولم که فکر نمیکنم ازش استفاده بکنم هوگ هم به فکرشم.
ولی دیوار نمیدونم چرا اصلا دلم نمیخواد واسش خرج کنم به نظرت حیف نیست این همه پول بدی واسه دیوار؟
توی وار هم فقط با دراگون یا هوگ بهم اتک میکنن اتک معمولی هم تاونم بیرونه یا اونو میزنن یا با سربازایی که دیوار تاثیری روشون نمیزاره به نظرم
---------
مپ خوب هم واسه همین تاون 8 سراغ دارین معرفی کنین زیاد از این مپم راضی نیستم.
ممکنه تو خونه هاس پایین دیوار خیلی تاثیر نداشته باشه ولی وقتی بیاین بالاتر ارزشش معلوم میشه
طرف با پونزده تا جیانت 7 بیاد چه میشه کرد؟!![]()
اینم حرف درستیه! همه امیدم این بود که توی ورژن جدید دوباره بشه دیوار 6 با اکسیر آپ کرد ولی نشد. اینایی هم آپ کردم همش با اکسیر بوده
فکر کنم یه ماهی هم باید تو این تاون بمونم تا دیوارام همه 7 بشنکاش از همون اول یکی یکی آپ میکردم تا هزینش زیاد به چشم نمیومد!
ممنون با فیل**شکن درست شد!
ساختمونا که فوله؛سربازا هم به جز هوگ فوله.اگه بخوای دیوار آپ کنی که کارگرات بیکار میمونن و چد وقت پیشرفت نمیکنی!به نظر من برو تاون 9 ولی شاید بهتر باشه دیوار آپ کنی یکم.
ممنون از کمک دوستان
تا جایی وقت تلف نشه دیوار آپ میکنم فقط آپگرید بمب ها مونده که فقط یکیشو آپ کردم. هر کدومش 1 میلیون میخواد به نظرتون آپشون کنم یا همون پولو واسه دیوار خرج کنم؟
به نظر من بمب به اندازه دیوار مهم نیست.تقریبا دیوارای منم مثل دیوارای شما بود وقتی تاون رو زدم 9 بشه و توی 10 روز که تاون داشت آپ میشد همشون رو لول 7 کردم و حدودا 40 تاش هم لول 8 کردم.
بمب خیلی مهم هست، مخصوصاً وقتی خودتون میگین با هاگ بهتون اتک میدن، و بمب هم که پاشنه آشیل هاگ هست، پس حتماً آپ کنین.
دیوار آپ کردن تنها نیازمند اتک زیاد هست که سریع پول در بیارین.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)