عزیز زمان رو که نمشه مشخص کرد... باید ببینی که وارد بازار اروپا میشه..... بعدش چند ماه بزاری روش بیاد ایران...baba ye bamarami b man bege w200 sony ericsson key b bazare iran miad
عزیز زمان رو که نمشه مشخص کرد... باید ببینی که وارد بازار اروپا میشه..... بعدش چند ماه بزاری روش بیاد ایران...baba ye bamarami b man bege w200 sony ericsson key b bazare iran miad
سلام ، خوبید دوستان ؟!
.
راسش من اصلا هیچ تفاوتی تو بیس و و کیفیت صدا و قتی اکولایزر رو رو مگا باس میگذارم احساس نمیکنم ، نسخه ی فایرم ویر شم چک کردم آخرین نسخه رو گوشی نصبه منتها نمیدونم همین طور باید باشه یا از نظر شما مشکل داره گوشی ؟1
.
دیگه اینکه وقتی کلید کمرا رو نگه میداری مگه نه اینک باید دوربین فعال شه ؟! اما تو مال من نمیشه یعنی گاهی میشه و گاهی ام نمیشه .
.
یه سوال دیگه اینکه چه جوری میشه تنظیمات گکوشی رو تغییر داد که برنامه ی های و فایلای دریافتی و نصبی مستقیما رو مموری ذخیره بشه نه تو حافظه ی گوشی ؟1 که بعدا لازم باشه مووش کنی ؟!
.
ممنون میشم اگه جوابم رو بگید ، مرسی
من دیشب رو گوشیم بازی ریختم بعد خاموش که شد دیگه روشن نشد ارم سونی اریکسون میاد ولی یر میکنه
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کوشیم k510;l; ;kdn
![]()
![]()
![]()
با سلام
من گوشی سونی اریکسون k750 i خریدم
مشکل من هنگام متصل کردن گوشی به کایموپنر از طریق کابل یو اس بی است
وقتی گوشی را به کابل وصل میکنم ویندوز گوشی را پیدا میکند و پیغام find new hardware را نمایش میدهد و بعد مدل گوشی را میگویذ اما وقتی به قسمت usb mass straoge drive می رسد میگه مشکلی پیدا شده و و این دستگاه با ویندوز کار نکیمند و بعد هم که به قسمت device manger رفتم دیدم که توی قسمت پورت های در کنار usb mass straoge drive علامات خطا زده . فکر نکنم مشکلی هم از کارت حافظه باشه چون تلفن راحت می شناستش
خوب دوستان و اساتید من باید چیکار کنم؟
عزیزم بیشتر مشکلات وصل نشدن گوشی به سیستم برمیگرده به درایور گوشی که باید کامل و درست نصب بشه و اگه کاملا نصب نشه ویندوز نمیتونه گوشی رو بشناسه و از اینجور پیغامها میده
در ضمن شاید شما اونو نصب کرده باشی اما درست نصب نکردی
یه بار دیگه امتحان کن و دوباره نصبش کن
گوشیت هیچ مشکلی نداره یعنی ربطی به گوشی نداره
موفق باشی![]()
دوست عزیز مموری گوشی رو دربیار بعد باطری رو دربیار و بعد جا بزن و اونوقت روشنش کن ببین چی میشه![]()
1- عزیزم تفاوت مگا بیس رو وقتی متوجه میشی که داری با هندزفری آهنگ گوش میکنی نه با اسپیکر گوشی
2- تو بعضی گوشیها فعال میشه تو بعضیها خیر (چیز زیاد مهمی نیست)
3- مگه مال شما تو حافظه گوشی ذخیره میشه ؟ معمولا تو سونی اریکسون بطور پیش فرض رو مموری ذخیره میشه مال من که اینطوریه
موفق باشی![]()
من يه k750 دارم.چند روزه كه برنامه sound record كار نميكنه.يعني اصلا واردش نميشه!!!
Last edited by blue_red_2003; 13-03-2007 at 01:45.
من يه k750 دارم.چند روزه كه برنامه sound record كار نميكنه.يعني اصلا واردش نميشه!!!
دوست عزیز مشکل خاصی نداره
گوشیت رو یه ریست بکن احتمالا درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)