مورینیو: کریس رونالدو حرفه ای ترین بازیکن دنیای فوتبال است
مورینیو در تابستان در مصاحبه ای اعلام کرده بود که رونالدوی برزیلی، رونالدوی واقعی است
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد که کریس رونالدو حرفه ای ترین بازیکنی است که در دنیای فوتبال می شناسد.
مورینیو و رونالدو در دوران همکاری در رئال به یک قهرمانی در لالیگا و یک کوپا دل ری رسیدند اما رونالدو یکی از بازیکنانی بود که در آخرین روزهای حضور آقای خاص در برنابئو با او مشکل پیدا کرد.
مورینیو در تابستان همچنین در مصاحبه ای اعلام کرد که رونالدوی برزیلی، رونالدوی واقعی است تا رابطه اش با هموطنش بیش از پیش تیره شود اما در آستانه دیدار حساس تیم ملی پرتغال مقابل سوئد در مقدماتی جام جهانی، مورینیو در گتگو با فرانس فوتبال گفت:" در دنیای فوتبال، بازیکنی حرفه ای تر از رونالدو وجود ندارد. او واقعا بازیکن متفاوتی است.
بودن در یک باشگاه با کریس رونالدو، بهترین اتفاقی بود که برای من رخ داد. چرا؟ زیرا اگر به او اجازه می دادم جلوتر از من حرکت کند، همه دور او جمع می شدند و من بدون مشکل می توانستم از بین جمعیت عبور کنم."
ونگر: در حال حاضر، رونالدو بهتر از مسی است
رونالدو فصل جدید را فوق العاده آغاز کرد و در همه رقابت ها 24 گل برای رئال به ثمر رساند؛ 10 گل بیش از ستاره آرژانتینی بارسا
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، با ستایش از کریس رونالدو، ستاره رئال، اعلام کرد که این بازیکن در یک سال اخیر عملکرد بهتری از لیونل مسی ارائه بدهد.
رونالدو فصل جدید را فوق العاده آغاز کرد و در همه رقابت ها 24 گل برای رئال به ثمر رساند؛ 10 گل بیش از ستاره آرژانتینی بارسا که به دلیل مصدومیت، برای دو ماه از میادین دور خواهد بود.
این دو از نامزدهای اصلی کسب توپ طلای سال 2013 هم هستند اما ونگر معتقد است که رونالدو شانس بیشتری برای کسب این جایزه دارد.
او در یک سوال و جواب توئیتری، به خبرنگاران گفت:" انتخاب کردن دشوار است. مسی تا سال قبل بهترین بود و در یک سال اخیر، شاید رونالدو پیش افتاده باشد. او بسیار آماده است."
ونگر به تازگی فاش کرد که پیش از پیوستن رونالدو به منچستریونایتد در سال 2003، در آستانه به خدمت گرفتن او بود و حتی شماره پیراهن او را هم مشخص کرده بود.
برنده توپ طلای امسال روز 13 ژوئن 2014 (23 دی) در مراسمی که در زوریج سوئیس برگزار می شود، معرفی خواهد شد.
goal.com
ی سوال توی مراسم توپ طلا چند نفر شرکت می کنن؟