ما هم مثل شما!
ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه که چیز خاصی نبوده
ما هم مثل شما!
ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه که چیز خاصی نبوده
کاریکاتور: اینیستا، نماد بارسا
مارتینو خواستار ادامه حضور هافبک باتجربه تیمش در نوکمپ شد
سایت گل- جراردو مارتینو، سرمربی بارسا، روز گذشته آندرس اینیستا را نماد باشگاه بارسلونا توصیف کرد.
سرمربی آبی و اناری ها گفت:" در هر باشگاهی، بازیکنانی هستند که تصور آن باشگاه محسوب می شوند. من اینیستا را نماد بارسا می دانم.
فکر می کنم این کاملا منطقی است که او قراردادش را تمدید کند. من هم می خواهم او در بارسا بماند."
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس تیم بعد از پیروزی
من زیاد از جوونگرایی ماریتنو خوشم نمیاد مونتویا رو نمیزاره بازی کنه حداقل قرضی بفرستنش
به اونم کم کم بش بازی میرسه!
به نظر من تاتا مربی ای نیست که همچین اخلاقی داشته باشه!
چون داره به همه بازی میده کمو بیش و براش فرقی نداره کی باشه!
نیمار هم تو تصاویر ناراحت بود از اینکه بازی نمیکنه ولی تصمیم صحیحی بود با وجود مصدومیت مسی و وعیت نا معلوم بازیش تو بازیای آینده به نیمار نیاز پیدا میکنیم!
شما هم ناراحت نباش به وقتش همه بازی میکنن!![]()
رادیو کاتالان و الموندو : مسی دو بازی بعدی (وایادولید و سلتیک) رو از دست میده و پس از بازی های ملی باز می گردد.
توییتر رسیمی باشگاه و مارتینو در کنفرانس مطبوعاتی:مسی از ناحیه عضله پا دچار کوفتگی شده است و آزمایشات فردا دقیقا مشخص می کند ، مدت مصدومیت چقدر است .
گالری عکس های بازی بارسلونا و آلمریا
محتوای مخفی: نمایش عکس های بیشتر
توئیتر بازیکنان بعد از بازی با آلمریا:
مارک بارترا:بسیار خوشحالم!تیم به 7 پیروزی تاریخی در لیگ دست یافت!اما ما باید همچنان تلاش کنیم تا بهتر شویم.
والدز:پیروزیه بزرگ در آلمریا و کسب 3 امتیاز دیگر در لیگ.بسیار خوشحالم برای یک کلین شیت دیگر.در آغوش میگیرمتان!
فابرگاس:ما در آلمریا پیروز شدیم و به بهترین شروع لالیگا در تاریخ باشگاه دست یافتیم.احساس غرور میکنیم.
مسکرانو:تبریک به تیم بخاطر 3 امتیاز
پینتو:تیم بزرگ!با پیروزی امروز تیم رکورد جدیدی زد:بهترین شروع لیگ در تاریخ باشگاه
پدرو:سلام به همه،شروع بزرگ فصل،3 توقف! ما ادامه خواهیم داد.
اگر خبر اولی درست باشه اتفاقا بد هم نیست به شرطی که مصدومیتش تو همین مدت کامل خوب بشه. بازیهای آمریکای جنوبی خیلی خشن تره و با خستگی سفر هم همراه میشه. حداقل تاثیر منفیش اینه که بعد از بازگشت مسی سرحال نخواهد بود
راستی قبلا که مسی از عضله ران مصدوم میشد تو ران چپ بود یا راست؟ اینبار که پای راسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)