تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 332 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خدا رو شکر هر سال داره از فنهای متعصب PES که (اتفاقا همگی PC بازن!) کم میشه و بیشتریا اوپن مایند شدن امسالم به جز 2-3 نفر واقعا کسی شعار الکی نمیده
    اگه یه نفر واقعا شبیه سازی فوتبال رو دوست داشته باشه و منطقی باشه اونی که مد نظرمه رو انتخاب میکنه
    آقای منطق و open mind نظرات گوهر بار شما رو خوندیم حالا هم بفرمایید تاپیک بازی مورد علاقتون یعنی ف.ی.ف.ا گرافیک کارتونی
    فقط نمیدونم این فن های متعصب اینقدر کم میشه به قول شما پس چرا حداقل تو ایران pes با اختلاف فاحشی انتخاب اول بازی فوتبال ملت هست و 2-3 نفر ف.ی.ف.ا دوستان گرافیک کارتونی اینقدر خودشون رو به اب و اتیش میزنن که القا کنن که pes بازا منطق ندارن چون که از بازی های گرافیک کارتونی خوششون نمیاد و بازی گرافیک کارتونی درصد ناچیزی رو به خودش اختصاص میده مثلا تو نظرسنجی جام دیجیتال 60-70 درصد pes انتخاب میکنن 18 درصد بازی گرافیک کارتونی
    شاید هم 70-80 درصد خس و خاشاک محسوب میشن open مایند های 18 درصدی زیادن
    خلاصه دوستان همانطور که این دوست گرام فرمودند :
    اگه منطقی باشه اونی که مد نظرمه رو انتخاب میکنه
    چیزی که مد نظر ایشون هست رو انتخاب کنید تا منطقی باشید کسی که منطقی نباشد منطقی نیست و متهم به بی منطقی میشید

===========

یا مثلا کاربری به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته با کاربر بالایی هم خیلی رابطه نزدیکی هم دارند و هر چی پست ایشون میدن اوشون تشکر میکنن و اوشون هم میدن ایشون تشکر میکنن از هم و هی به ذهنم خطور میکنه انگار یه نفر هست با دو ایدی از بس دیدگاه نزدیکی دارن ( البته چون اوپن مایند نیستم شاید اشتباه کنم )
    این کاربر هم تو تاپیک pes2013 به عنوان مخالف سفت و سخت از همون صفحه های اولیه تاپیک حضور داشتن و کلا هر کس کافی بود تو تاپیک خود pes تعریف کنه ایشون تک تک نقل قول میگرفت و مخالفت خودش رو ابراز میکرد مثلا دو سه نمونه :

البته موارد زیادی بود به همینا بسنده میکنیم
    برام جالبه 98 درصد کسایی که البته دو سه نفرم بیشتر نیستن و میان از pes انتقاد میکنن طرفدار اون بازی هستن به طور خودجوش معلومه خود این دوستان بیش از طرفدارای pes منتظر اومدن pes هستن
    ولی مثلا دموی بازی گرافیک کارتونی منتشر شد یه نفرم مثلا از طرفدارای pes مثل من و بقیه بچه های این تاپیک مثلا نرفت اون تاپیک کلی سوژه خنده و سوتی از این ف.ی.ف.ا بگیره و اینقدرم سوژه داره که بشه کلی جمله ردیف کرد ولی طرفدارای pes اصلا براشون مهم نیست
    مثلا خودم من کلا از بازی گرافیک کارتونی بدم میاد به خصوص اون بازی ف.ی.ف.ا و دموشم نگرفتم و نصب نکردم کلا ببینم چیه ولی مثلا نظرات تو تاپیک های pes و حتی همون طرفدارای اون بازی میخونم که اومده همون نسخه قبلی بازیش رو داده به اسم نسخه بالاتر و حتی تیمی که تیم اصلی بازی هست (بارسا) رو نیومدن شماره های بازیکنا رو درست کنن و فلان
    خیلی هم راحت میتونستم برم تاپیک اون بازی و کلی سوژه و عیب از بازیش بگیرم و جو هم خراب کنم ولی همانطور که گفتم واسم مهم نیست اون بازی چی هست چون نه علاقه ای دارم نه برام مهمه چی میخواد باشه و چون کلا از ریشه باهاش حال نمیکنم ولی برای همون تعداد طرفداراش هم احترام قائلم و سلیقشون اینطوره

خلاصه در اخر بگم اینقدر جوش نزنن این دو سه نفر ف.ی.ف.ا باز که بخوان مثلا ایراد کشکی بگیرن و خودشون به بامنطق بودن و ... منتسب کنن

در اخر این پست هم گذاشتن این عکس خالی از لطف نیست :

2. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

amin 2010 درباره اون کیفیت تماشاگرای بازی بسکتبال 2k رو باید نسل بعد بری سراغش رو بگیری و نه این نسل الان برای شما یه چیزی رو میزارم که خیال شما رو راحت کنم

فکر کنم که دیگه دیوید روتر همه کاره فیفا رو بشناسی از او سوال کردن که اولین نکته و قابلیت متفاوت که نشه در این نسل بهش پرداخت و در نسل بعد بشه ازش استفاده کرد چه چیزی هستش ؟ و ایشون در جواب گفتن در اولین مرحله تماشاگر ها ،چون ما در این نسل با توجه به محدودیت های رم از تماشاگرای 2 بعدی استفاده میکینم ولی در نسل بعد قضیه فرق میکنه .

دوست گرامی فقط برای ساخت یک ورزشگاه فوتبال از هزاران چند ظلعی استفاده میشه ،هوش مصنوعی در بازی های فوتبال بسیار سخت تر و پیچیده تر هستش ،پردازش انیمیشن ها در تعداد بالا بسیار سخت هستش و اون هم بر روی 22 بازیکن ، تماشاگر ها در بازی های فوتبال تعدادشون بیشتر هستش ،منبع نورپردازی در بازی های فوتبال 2 الی 3 برابر یک بازی بسکتبال هستش ،در بازی بسکتبال محیط کوچک تر هستش و منبع نور هم کمتر ، کیفیت چمن بالا هم پردازش زیادی رو میطلبه ، و خیلی نکات دیگه که وجود داره ............

4. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

الان رفتی سراغ بسکتبال !!!؟؟؟ با با دمت گرم الان رقیب pes شده بازی تنیس ،بسکتبال و فردا هم یه بازی دیگه ؟ اگه بخوای این طوری مقایسه کنی پس جو و اتمسفر بازی NBA 2k هم فیفا و هم pes رو نابود میکنه ، دوست گرامی مشخص هستش که شما حداقل در بخش گرافیک و سخت افزار اطلاع چندانی ندارین ساختن یک بازی فوتبال به مراتب سخت تر از یک بازی ورزش مثل بسکتبال هستش دیگه حوصله ندارم بیام درباره این دوبازی هم مقایسه ای انجام بدم فقط این رو به شما بگم منبع نوری که در ساخت یک بازی فوتبال استفاه میشه شاید 2 الی سه برابریک بازی بسکتبال باشه pes 2014 اصلا یک بازی ضعیف در هر زمینه ای ولی بازی فیفا چطور چرا نتونسته در این نسل کیفیت لباس هاش رو بالا ببره تا حالا به این فکر کردی دوست من . شما داری به قسمتی از بازی pes 2014 گیر میدی که نقطه قوتش هست میبینی که در بخش گیم پلی صحبت هایی که کردی یک کلمه هم حرف نزدم چون میتونه ایراد داشته باشه و اصلا هم عجیب نیست .

دوربین بازی نزدیک تر یعنی چی ؟ مگه در بازی فوتبال نمیشه دوربین بازی رو نزدیک کرد شما نقد من رو نخوندین ؟ خودم هم گفتم فرم ریت بازی مشکل داره و امیدواریم حل بشه . باشه دوست من گرافیک pes 2014 داغون کیفیت لباس هم از بازی ورزشی تنیس و بسکتبال هم کمتر ولی ار فیفا بیشتر درست گفتم ؟
    خوب مشكلي نداره ، شما با اطلاعات سرشارتون بنده رو مستفيض كنيد من هم از دانشتون بهره مند بشم ...فقط جمله ي منبع نور بايد ٢ يا ٣ برابر باشه بر اساسِ همون دانش ِ حرفه اي هست ديگه ...؟
    اينكه شما توضيح يا مقايسه اي انجام بدين يا ندين رو من درخواست نكردم كه" حوصله داشتن" يا نداشتنتون به من مربوط بشه ؛ نيازي هم به مغلطه نيست كه درباره جو صحبت كردين ، شما خودتون تو ذهنتون دارين يه دشمن مجازي ميسازين در حالي كه من تو نوشته ي كوتاهم از بازي يك كلمه درباره مقايسه اين گرافيك با فيفا صحبت نكردم، قطعا مقايسه فعلي من مع الفارق هست چون fifa رو دارم روي pc با 1080p و AA 4x روي فريم ثابت 60 بازي مي كنم و pes رو روي ps3 با رزولوشن بسيار پايين تر ، با فريمي كه تا 15 هم پايين ميادو در بهترين شرايط با AA 2x ، با اين شرايطي كه عرض كردم قطعا گرافيك fifa. رو برتر ميدونم ، درباره فيزيك لباس هم قطعا pes بسيار بسيار بهتر يا بهتر بگم fifa بسيار بسيار ضعيف تر از pes كار كرده ؛ اين كه به فيزيك لباس انتقاد مي كنم دليل بر بد بودنش يا ضعفش نسبت به بازي رقيب نيست ، من فقط مي گم از سطح انتظارات من براي اين بازي كمتر بود ولي بازم تاكيد مي كنم همين فيزيك به نظر من نه چندان قوي لباس در اين بازي هم بسيار بسيار از فيزيك لباس در بازي fifa بهتره
    +
    مثلا کاربری به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته با کاربر بالایی هم خیلی رابطه نزدیکی هم دارند و هر چی پست ایشون میدن اوشون تشکر میکنن و اوشون هم میدن ایشون تشکر میکنن از هم و هی به ذهنم خطور میکنه انگار یه نفر هست با دو ایدی از بس دیدگاه نزدیکی دارن ( البته چون اوپن مایند نیستم شاید اشتباه کنم )
    وااااي مچمو گرفتي، اره خودشم ، چيكار كنم الان ؟
    Last edited by amin 2010; 11-09-2013 at 23:40.

6. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

و علیک سلام

اینجا که میدون جنگ نیست برادر ، که بخوایم دعوا کنیم !

من خودم به شخص اصلا نمیتونم با فیفا ارتباط برقرار کنم ، اینجا ما نمیایم بگیم کدوم بازی برتره کدوم بازی برتر نیست !

تایپک مربوط به PES میشه و تحلیل و نقدهای این بازی اینجا قرار میگیره ! اونایی هم که اینجا هستند همه عاشق این بازی هستند و به هر دلیلی این بازی رو به فیفا ترجیح میدن !

اصلا هیچ اصراری نیست که شما و اونایی که از بازی خوششون نیومده ، این بازی رو نصب و بازی کنن !

هر کسی از یه مدلی خوشش میاد ، هر کدوم که به دلش نشست اونو بازی کنه !

من خودم به شخصه اصلا نمیتونم فیفا بازی کنم و اون حس و حال هیجانی رو بهم نمیده و زودم ازش خسته میشم و اصلا باهاش بیگانه ام !

درسته شاید Pes چند سالیه که اونجور باید و شاید دل هوادارش رو راضی نگه نداشته و از رقیبش عقب افتاده ، اما هستند کسانی که هنوزم این بازی رو به فیفا ترجیح میدن !
    خب اگه سری pes رو تو این چند سال ترجیح دادی میشه نتیجه گرفت که شما طرفدار شبیه سازی نیستید و بیشتر به سمت آرکید و هیجان بیشتر تمایل دارید.اینی که میگم اصلا بد نیستا منظوری ندارم بالاخره یه سبک بازیه دیگه همه که قرار نیست شبیه ساز دوست داشته باشن چون هیجان آرکید رو نداره...

پیش بینی میکنم از این سری pes زیاد خوشت نمیاد.

من الان حرفم اینه....چرا کونامی نمیاد شفاف سازی کنه ؟ بابا بگه سبک ما آرکیده و روش حسابی کار کنه و پیشرفتش بده.الان pes اومده چند تا ویژگی از فیفا ور داشته با چندتا از ویژگی های معروف خودش قاطی کرده اصلا معلوم نیست بازی آرکیده شبیه ساز چیه ... کلا بنظرم راهشو گم کرده....

بیاد خیلی راحت مثل سری فورزا مثلا هورایزن رو بگه آرکید یا نیمه شبیه سازه(خودم طرفدارشم) و فورزا موتواسپورت کاملا شبیه سازه اینطوری همه میفهمن چی دارن بازی میکنن ..... ولی متاسفانه هر دو شرکت میخوان به زور هر دو سمت رو راضی نگه دارن.همین فیفا هم یه سری ویژگی ها داره که تابلوئه برای راضی نگه داشتن آرکید بازا در نظر گرفته شده.

همین کونامی بیاد PES6 رو یه دستی رو سرش بکشه چندتا ویژگی بروز بهش اضافه کنه هم طرفدارا راضین هم از لحاظ رقابت خارج میشه و کلی مزایای دیگه
    فیفا هم بیاد دفاعشو فقط تاکتیکال بزار سرعت بازی رو کم کنه اسلایدر ها رو ور داره و یجوری بازی در حالت دیفالت واقعی باشه میشه بهشت.

متاسفانه شرکتها میخوان همه چیو با هم داشته باشن ... pes در زمینه آرکید استعداد بیشتری داره و فیفا در زمینه شبیه سازی ....

پ ن:در مورد گرافیک هم بگم یه شرکتی مثل راک استار بازیه gta میده بیرون با یه گرافیک عالی و نقشه ایی فوق العاده گستره و بدون افت فریم بعد یه بازی دیگه از یه شرکت دیگه با همین سطح گرافیک و نقشه ایی به مراتب کوچک تر و کلی افت فریم ....
    Last edited by JUSTIN11; 11-09-2013 at 23:49.

8. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقای منطق و open mind نظرات گوهر بار شما رو خوندیم حالا هم بفرمایید تاپیک بازی مورد علاقتون یعنی ف.ی.ف.ا گرافیک کارتونی
    فقط نمیدونم این فن های متعصب اینقدر کم میشه به قول شما پس چرا حداقل تو ایران pes با اختلاف فاحشی انتخاب اول بازی فوتبال ملت هست و 2-3 نفر ف.ی.ف.ا دوستان گرافیک کارتونی اینقدر خودشون رو به اب و اتیش میزنن که القا کنن که pes بازا منطق ندارن چون که از بازی های گرافیک کارتونی خوششون نمیاد و بازی گرافیک کارتونی درصد ناچیزی رو به خودش اختصاص میده مثلا تو نظرسنجی جام دیجیتال 60-70 درصد pes انتخاب میکنن 18 درصد بازی گرافیک کارتونی
    شاید هم 70-80 درصد خس و خاشاک محسوب میشن open مایند های 18 درصدی زیادن
    خلاصه دوستان همانطور که این دوست گرام فرمودند :

چیزی که مد نظر ایشون هست رو انتخاب کنید تا منطقی باشید کسی که منطقی نباشد منطقی نیست و متهم به بی منطقی میشید

===========

یا مثلا کاربری به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته با کاربر بالایی هم خیلی رابطه نزدیکی هم دارند و هر چی پست ایشون میدن اوشون تشکر میکنن و اوشون هم میدن ایشون تشکر میکنن از هم و هی به ذهنم خطور میکنه انگار یه نفر هست با دو ایدی از بس دیدگاه نزدیکی دارن ( البته چون اوپن مایند نیستم شاید اشتباه کنم )
    این کاربر هم تو تاپیک pes2013 به عنوان مخالف سفت و سخت از همون صفحه های اولیه تاپیک حضور داشتن و کلا هر کس کافی بود تو تاپیک خود pes تعریف کنه ایشون تک تک نقل قول میگرفت و مخالفت خودش رو ابراز میکرد مثلا دو سه نمونه :

البته موارد زیادی بود به همینا بسنده میکنیم
    برام جالبه 98 درصد کسایی که البته دو سه نفرم بیشتر نیستن و میان از pes انتقاد میکنن طرفدار اون بازی هستن به طور خودجوش معلومه خود این دوستان بیش از طرفدارای pes منتظر اومدن pes هستن
    ولی مثلا دموی بازی گرافیک کارتونی منتشر شد یه نفرم مثلا از طرفدارای pes مثل من و بقیه بچه های این تاپیک مثلا نرفت اون تاپیک کلی سوژه خنده و سوتی از این ف.ی.ف.ا بگیره و اینقدرم سوژه داره که بشه کلی جمله ردیف کرد ولی طرفدارای pes اصلا براشون مهم نیست
    مثلا خودم من کلا از بازی گرافیک کارتونی بدم میاد به خصوص اون بازی ف.ی.ف.ا و دموشم نگرفتم و نصب نکردم کلا ببینم چیه ولی مثلا نظرات تو تاپیک های pes و حتی همون طرفدارای اون بازی میخونم که اومده همون نسخه قبلی بازیش رو داده به اسم نسخه بالاتر و حتی تیمی که تیم اصلی بازی هست (بارسا) رو نیومدن شماره های بازیکنا رو درست کنن و فلان
    خیلی هم راحت میتونستم برم تاپیک اون بازی و کلی سوژه و عیب از بازیش بگیرم و جو هم خراب کنم ولی همانطور که گفتم واسم مهم نیست اون بازی چی هست چون نه علاقه ای دارم نه برام مهمه چی میخواد باشه و چون کلا از ریشه باهاش حال نمیکنم ولی برای همون تعداد طرفداراش هم احترام قائلم و سلیقشون اینطوره

خلاصه در اخر بگم اینقدر جوش نزنن این دو سه نفر ف.ی.ف.ا باز که بخوان مثلا ایراد کشکی بگیرن و خودشون به بامنطق بودن و ... منتسب کنن

در اخر این پست هم گذاشتن این عکس خالی از لطف نیست :

اینکه FIFA از PES تا این لحظه یعنی نسخه 2013 بهتر بوده، هم نظر متخصصان هست و هم نظر مردم:

امتیاز سایت IGN به PES 2013 هست: 8.5
    امتیاز کاربران سایت IGN به PES 2013 هست: 7.5
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امتیاز سایت IGN به FIFA 13 هست: 9.0
    امتیاز کاربران سایت IGN به FIFA 13 هست: 8.5

امتیاز سایت Gamespot به PES 2013 هست: 80
    امتیاز کاربران سایت Gamespot به PES 2013 هست: 7.5

امتیاز سایت Gamespot به FIFA 13 هست: 86
    امتیاز کاربران سایت Gamespot به FIFA 13 هست: 7.9

پلتفرم: PC
    حالا نمیدونم EA گاوبندی کرده با این سایتها یا هرچی بوده، ولی نشون میده آخرین نسخه رسمی FIFA از PES قوی تر بوده.
    اینکه چون مردم ایران از PES خوششون میاد، دلیل بر این نیست که این بازی بهتره! باید دید متخصص ها و مردم جهان از کدوم بازی خوششون میاد. هرچند که به نظر من همیشه حق با اکثریت نیست و در بیشتر مواردی که من دیده ام، حق با اقلیت بوده!

برای مثال، پست دیشب شما در مورد باگ بازی با تمسخر و بدون دلیل موجه گفتید فوتوشاپه! بعد اکثریت، یعنی 12 نفر(که چند نفرشون هم امروز تشکر کردند) از شما تشکر کردند. یعنی قبول کردند فوتوشاپه.

بعد من، با دوتا دلیل گفتم فوتوشاپ نیست و واقعیه ولی یک نفر هم تشکر نکرد. یعنی قبول نکردند.

حتی من بعد از اون، فیلم باگ رو هم گذاشتم که ثابت بشه فوتوشاپ نبوده. ولی فقط و فقط یک نفر از من تشکر کرد. یعنی یک نفر قبول کرد! حتی با فیلم با لینک مستقیم!

بحث تعداد تشکر نیست، بلکه بحث تأیید حق و ناحقه. تشکر بخوره توی سر من!

اون 12 نفر + 1 نفر شما، با چشم خودتون دیدید که فیلم باگ هم گذاشته شده و فوتوشاپ نیست ولی حق رو قبول نکردید! در همه مسائل در این جامعه همینه، نه فقط این مسئله! طرف حق رو با چشماش داره میبینه ولی از ناحق دفاع میکنه!

من نمیدونم این چه طور منطقیه که یک نفر با دلیل و فیلم و منطق یک چیزی رو ثابت میکنه، هیچ کس قبول نمیکنه در صورتی که با چشم خودش داره میبینه! ولی یک نفر دیگه همینطوری میاد یه چیزی میگه، همه قبول میکنند!

پس من و شما اونطوری که خودمون فکر میکنیم، منطقی نیستیم!
    Last edited by afshin-434; 12-09-2013 at 00:02.

10. 5 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

amin 210 شما وقتی اومدی نسخه پی سی فیفا رو با pes اونم دموی لیک شده داغون نسخه پلی استیشن 3 مقایسه میکنی یعنی مقایسه کنسول با پی سی من دیگه هیچ حرفی برای گفتن ندارم رفتی تو رزولیشن 1080P و بعدش AA رو هم 4X کردی بعد نمیخوای گرافیک بهتری بگیری ؟ . نگران نباش نسخه پی سی pes 2014 هم میاد و وقتی روی پی سی بازی کردی متوجه تفاوتشون میشی . کلا برای اثبات حرفتون با هر سند و دلیل و مدرکی میخواین ثابت کنین که درست میگین و الان رفتین چسبیدین به تفاوت نسخه های کنسولی و نسخه پی سی .

12. 5 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

بیخیال شید: ))
    من به شخصه عذر خواهی میکنم از دوستان.
    اینکه گفتم همه باید طرفدار فیفا باشن منطقی نبود اصلا , آمپرم رفته بود بالا
    ..
    انصافا طراحی استایل بازیکنا و گرافیک فیفا رو نمی پسندم. ... ولی گیم پلی خیلی واسم مهمتره. .....
    پیروز باشید.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

amin 210 شما وقتی اومدی نسخه پی سی فیفا رو با pes اونم دموی لیک شده داغون نسخه پلی استیشن 3 مقایسه میکنی یعنی مقایسه کنسول با پی سی من دیگه هیچ حرفی برای گفتن ندارم رفتی تو رزولیشن 1080P و بعدش AA رو هم 4X کردی بعد نمیخوای گرافیک بهتری بگیری ؟ . نگران نباش نسخه پی سی pes 2014 هم میاد و وقتی روی پی سی بازی کردی متوجه تفاوتشون میشی . کلا برای اثبات حرفتون با هر سند و دلیل و مدرکی میخواین ثابت کنین که درست میگین و الان رفتین چسبیدین به تفاوت نسخه های کنسولی و نسخه پی سی .
    بیخی داداش دیگه نظرات دو سه نفر که شناخته شدن ارزش توجه نداره که دو سه نفر محدود که تو هر تاپیک pes هم همینا تکرار میشن تاپیک pes2000 هم بگردی همینان 2020 هم بیای همینان
    راستی من توییتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دیدم الان کلی کامنت جدیدا گذاشته یه چکی کن ببین مهماش چیه و چیا گفته

15. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ببين دوست عزيز وسطا پست هاي منو يه بار بخوني ضرر نداره !!
    اولين پستم گفتم هنوز نظرم قطعي نيست چون نسخه pc نيومده و هنوز به گرافيك نسخه pc اميد دارم !
    پست قبلي چون شما اصرار به مقايسه كرديد من مقايسه كردم و اول مقايسه هم گفتم كه مع الفارق هست بعد دو خط توضيح دادم كه چرا با توجه به شرايط ناعادلانه ي مقايسه ي من ميگم قياس مع الفارق !
    شما اگه دنبال اثبات نكته خاصي هستيد بگيد من شفاف بگم و كمكتون كنم به اون نكته برسيم ، ولي اينكه من هر حرفي ميزنم شما برداشت مد نظر خودتون رو مي كنيد و با استناد به همون نتيجه گيري و بعد هم حكم صادر مي كنيد كار درست و حرفه اي نيست
    پ.ن: راستي اين نسخه ليك شده نيست عزيز ! امروز دمو رو از PSN US دانلود كردم ، كنسولم جيل بريك نيست كه نسخه ليك شده رو بتونم بازي كنم
    Last edited by amin 2010; 12-09-2013 at 00:16.

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خب اگه سری pes رو تو این چند سال ترجیح دادی میشه نتیجه گرفت که شما طرفدار شبیه سازی نیستید و بیشتر به سمت آرکید و هیجان بیشتر تمایل دارید.اینی که میگم اصلا بد نیستا منظوری ندارم بالاخره یه سبک بازیه دیگه همه که قرار نیست شبیه ساز دوست داشته باشن چون هیجان آرکید رو نداره...

پیش بینی میکنم از این سری pes زیاد خوشت نمیاد.

من الان حرفم اینه....چرا کونامی نمیاد شفاف سازی کنه ؟ بابا بگه سبک ما آرکیده و روش حسابی کار کنه و پیشرفتش بده.الان pes اومده چند تا ویژگی از فیفا ور داشته با چندتا از ویژگی های معروف خودش قاطی کرده اصلا معلوم نیست بازی آرکیده شبیه ساز چیه ... کلا بنظرم راهشو گم کرده....

بیاد خیلی راحت مثل سری فورزا مثلا هورایزن رو بگه آرکید یا نیمه شبیه سازه(خودم طرفدارشم) و فورزا موتواسپورت کاملا شبیه سازه اینطوری همه میفهمن چی دارن بازی میکنن ..... ولی متاسفانه هر دو شرکت میخوان به زور هر دو سمت رو راضی نگه دارن.همین فیفا هم یه سری ویژگی ها داره که تابلوئه برای راضی نگه داشتن آرکید بازا در نظر گرفته شده.

همین کونامی بیاد PES6 رو یه دستی رو سرش بکشه چندتا ویژگی بروز بهش اضافه کنه هم طرفدارا راضین هم از لحاظ رقابت خارج میشه و کلی مزایای دیگه
    فیفا هم بیاد دفاعشو فقط تاکتیکال بزار سرعت بازی رو کم کنه اسلایدر ها رو ور داره و یجوری بازی در حالت دیفالت واقعی باشه میشه بهشت.

متاسفانه شرکتها میخوان همه چیو با هم داشته باشن ... pes در زمینه آرکید استعداد بیشتری داره و فیفا در زمینه شبیه سازی ....

پ ن:در مورد گرافیک هم بگم یه شرکتی مثل راک استار بازیه gta میده بیرون با یه گرافیک عالی و نقشه ایی فوق العاده گستره و بدون افت فریم بعد یه بازی دیگه از یه شرکت دیگه با همین سطح گرافیک و نقشه ایی به مراتب کوچک تر و کلی افت فریم ....
    این پست رو به شدت قبول دارم ...
    خودم طرفدار pes هستم و از ارکید بودنش خوشم میاد ...
    به نظر من نباید رو سیمیولیشن کردن بازی خیلی کار کنه ، چون هر کی که سیمیولیشن دوست داره میره فیفا بازی میکنه ، منی که ارکید دوست دارم ، میرم pes بازی میکنم ...
    اگه جفتشون بخوان رو سیمیولیشن بودن کار کنن که تا چند سال دیگه بازیشون میشه مثل هم ...

18. 2 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •