دوست من شما 128 دارید باید سرعت 16 کیلوبایت باشه الان روی چنده ؟
نویز که دوستان می گن برای این هست روی سرعت دانلود شما تاثیر نزاره مگر نه اصلا مهم نیست .
دوست من شما 128 دارید باید سرعت 16 کیلوبایت باشه الان روی چنده ؟
نویز که دوستان می گن برای این هست روی سرعت دانلود شما تاثیر نزاره مگر نه اصلا مهم نیست .
شما adsl mode از تنظیمات مودم تغیر بده به adsl2+ .
نویز اگه بالا باشه قطعی دارن.تلفن هم نویزش شدید میشه.کیفیت خط رو هم پایین میاره و باعتث قطعی میشه.
اگه نویز رو سرعت دانلود تاثیر نزاره روی این ها که تاثیر میزاره .نمیزاره؟
سرعت هم اگه 16 باشه برای نامحدود برای محدود هیچ شرکتی این سرعت رو نمیده مگر برای مدت خاصی که مشکل داشته باشن.پس نباید هر کسی که 128 داره سرعتش 16 باشه.این یه قانونی هست که اگه شرکت ارائه دهنده دچار مشکل شده اگر یوزری شکایت کرده باشه برای سرعت اونها هم دلیل قانع کننده داشته باشن برای مشترک
نویز اگه باعث پرش لینک نشه زیر 6-7 هیچ تاثیری در سرعت نداره پرش لینک هم معمولا طی چند سال من دیدم زیر 5.5 اتفاق می افته .
من خودم گتم حتی کیفیت زیر 4 هم داشتم با سرعت عالی و نویز شدید ولی یه جای دیگه خراب میشد شاید به نظر برسه که مشکلی نداره ولی یه جای دیگه تاثیر میزاره اگه روی نت تاثیری نزاره حتما روی تلفن ثابت تاثیر میزاره
چه جوری آخه؟
G.Dmt Enabled G.lite Enabled T1.413 Enabled ADSL2 Enabled AnnexL Enabled ADSL2+ Enabled AnnexM DISABLED
Select the phone line pair below.
Inner pair Outer pair
Capability
Bitswap Enable SRA Enable
تیکه همشون فعاله
G.Dmt Enabled G.lite Enabled T1.413 Enabled ADSL2 Enabled AnnexL Enabled ADSL2+ Enabled AnnexM DISABLED
Select the phone line pair below.
Inner pair Outer pair
Capability
Bitswap Enable SRA Enable
تیکه همشون فعاله
مثل اینکاری که دوستمون کردن
Advanced Setup
DSL
تمام تیک قسمت اول منو رو بردار و بیار روی ADSL2 یا G.DM
سرعت دانلودم در بهترین حالت 15 کیلو بایته از سرورهای داخلی و یا خارجی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)