سلام
این مشکل باطری و سایر اشکالات برای سری 9505 هم وجود داره ؟
سلام
این مشکل باطری و سایر اشکالات برای سری 9505 هم وجود داره ؟
نه عزیز
باطری های سری BD کلا از شرکت مشکل داشتن که سامسونگ بعد از متوجه شدن قضیه خواستار تعویض باطری داده و بعد از اون گوشیای جدیدش یا از سری AA یا YS استفاده میکنن که هر دو مدل باطریه خوبین
اگه میخوایید جدید بخرید نگران BD نباشید خیلی وقته ساخت این مدل باطری متوقف شده
ولی اگه گوشی دسته دو میخرید یه نگاهی به باطری بندازید
دوست عزیز سلام
میخواستم بدونم این قاب Spigen Slim Armor برای S4 رنگ طلایشم موتونی جور کنی ؟ بعد چینیش با اصلش تو چی تفاوت دارن ممنون میشم جواب بدی
سلام به دوستان عزیز....
بچه ها الان گلکسی 4 نو و با گارانتی قیمتش حدوداً چنده؟
بعد آیا این گوشی زمانی که با کابل usb به لپ تاپ یا کامپیوتری که به اینترنت وصل باشه، وصل بشه، گوشی هم به اینترنت وصل میشه؟ یعنی به غیر از وای فای، آیا این مدلی هم میشه به اینترنت وصلش کرد؟
خیلی خیلی ممنون
آخرین بار چند هفته پیش 1.400 قیمت داشتم
من که دنبال چنین چیزی بودم واسه این پیدا نکردم(چند تا راه که روت کردن نیاز داشت دیدم البته)
دوستان آیا به من پیشنهاد می کنین این گوشی رو بخرم؟
من گوشیهامو معمولا چندین سال نگه می دارم، اهل زود عوض کردن مبایل نیستم، به خاطر همین گوشی باید قوی باشه و تا مدتها بشه آپدیتش کرد....البته s5 رو که بیشتر دوست دارم ولی گرونه..
خیلی دوستانه اگه دوباره بخواین بخرین این گوشی زو میخرین؟
دوستان میشه در مورد مدل های مختلف S4 راهنمایی کنید؟ تنها فرق توی مدل های موجود مربوط به CPU و GPU هستش یا فرق دیگه ای هم دارن؟ اگه میشه یه مقایسه در این مورد انجام بدید...
سوال دیگه این که آیا رام های نسخه های معمولی روی نسخه ی Black Edition نصب میشه (و بالعکس)؟ یعنی Black Edition با نسخه های معمولی فقط تفاوت ظاهری داره یا این که سخت افزار هم متفاوت هست؟
ممنون...
ویرایش: چرا پست ها دو بار ارسال میشه؟!
-------------------------------------------------
دوستان میشه در مورد مدل های مختلف S4 راهنمایی کنید؟ تنها فرق توی مدل های موجود مربوط به CPU و GPU هستش یا فرق دیگه ای هم دارن؟ اگه میشه یه مقایسه در این مورد انجام بدید...
سوال دیگه این که آیا رام های نسخه های معمولی روی نسخه ی Black Edition نصب میشه (و بالعکس)؟ یعنی Black Edition با نسخه های معمولی فقط تفاوت ظاهری داره یا این که سخت افزار هم متفاوت هست؟
ممنون...
سلام
مورد اول درسته فقط cpu هاشون متفاوت هست و اون چهار هسته ای اسنپدراگون کم داغ میکنه.
سوال دوم هم بله نصب میشه.
سوال سوم هم فقط تفاوت ظاهری هستش به شخصه تستش کردم و رام هم زدم. موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)