اینطوری که سرعت پایین . برای محدودیت حجمی هم من تمام دانلود ها را می زارم تو فلش گت خودش از ساعت 3 تا 7 صبح دانلود می کنه آخر ماه هم من معمولا یه 500 مگ زیادی میارم
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
اینطوری که سرعت پایین . برای محدودیت حجمی هم من تمام دانلود ها را می زارم تو فلش گت خودش از ساعت 3 تا 7 صبح دانلود می کنه آخر ماه هم من معمولا یه 500 مگ زیادی میارم
سلام
اگه ندا گستر همینه که من هم می گیرم
خیلی اعصابه منو خورد کرده
تو اون ماه یه ده روزی وصل نبود
اول می گفتن از تهارنه
بعد گفتن از مخابرات شهید قندیه..بعد تا دو سه روز گفتن ما نمی دونیم چه مشکلی داره
الان هم که از دیروز صبح قطعه
من که فردا اشتراکم تموم می شد
هنوز هم کلی از اشتراکم باقی مونده بود
می خواستم برنامه دان کنم
کلا خیلی حرصم می دن
راستی برای جهان روی خط که نباید حتما مودم بخصوصی داشته باشیم؟
مژگان من اینقدر مشکل که شما میگی رو نداشتم نمیدونم چرا
ولی یه آماری هم از شاتل بگیر
من ندارم ولی انگار 128 رو میده ماهی 13 تومن با 2.5 گیگ
البته سرعتش شدید اومده پایین
این پست شما را دیدم من هم با اجازتون زنگ زدم.اگه دوست داری پیام بهم بده تا تلفنشون را بهت بدم.شاید configuration های دو شرکت متفاوت هست که حرف هاشون یکی نیست..........
دوست عزیز نه تنها برای jahanonline برای هیچ isp لازم نیست که modem به خصوصی داشته باشی.این که بعضی شرکت ها میگن که برای استفاده از سرویس های ما باید modem مخصوص داشته باشید حمش تبلیغ هست و اینکه بخواهند خودشون modem را بهتون بفروشند.این modem های adsl چند نوع داره که مثلا بعضی هاشون پورت شبکه و نویز گیر صوتی و تجهیزات اضافی داره.ولی کار اصلی را همگی یکسان انجام میدهند........
خوش باشید.......
سلام ممنون
البته ایران گیت که می گه باید مودم مخصوص خودشون را داشته باشید
باز هم ممنون از راهنماییتون
سلام
خوش آمدی اسنایدر عزیز![]()
بای
درسته . کاره همشون یکیه و فقط توی امکانات و قیمت متفاوتند. البته بعضی هاشون هم یه ذره قاطی دارند و بهضی وقتها هنگ می کنند . اما با تمام سرویس ها کار میدن
موقع خرید یه مارک خوب بگیرید هر چند گرون باشه . اما می ارزه ( اگه هم گارانتی درست و حسابی داشته باشه که چه بهتر )
واییییییییییییییییی.دوبار اول مهر شد و میباست رفت دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که اصلا حالش را ندارم.البته از اینا هم نیستم که روز اول بره سر کلاس......
ولی بالاخره حولش که ایجاد میشه...........
![]()
Last edited by amin123; 23-09-2007 at 00:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)