برای من این مشگل وجود نداره و فکر کنم بدونم مشگل شما از کجاست . نمیتونم از اون قسمت عکس بگیرم برای همین توضیح میدم
روی ویجت کلیک راست کنید بعد روی ویجت برید بعد تیک همیشه بالاترین پنجره رو بردارید
برای من این مشگل وجود نداره و فکر کنم بدونم مشگل شما از کجاست . نمیتونم از اون قسمت عکس بگیرم برای همین توضیح میدم
روی ویجت کلیک راست کنید بعد روی ویجت برید بعد تیک همیشه بالاترین پنجره رو بردارید
يه مشكل عجيب غريب
نسخه قبلي cis پاك كردم و رجيستري رو هم تميز .بعد نسخه جديد كه از كمودو گرفتم با حجم 144نصب. بعد شم ري استار كردم ولي ديگه ويندوزم
بالا نمياد .هر بار كه ري استار ميكنم فقط يه صفحه سياه مياد.اين مشكل بعد از نصب ورژن جديد به وجود اومد.
الان با اون يكي ويندوزم كه cis قبلي روش نصب اومدم مي ترسم اينم پاك كنم ورژن جديد نصب كنم اين ويندوزم هم بالا نياد
مگه تو اين cisجديد كه منتشر شده بايد سخت افزار خيلي بالايي داشته باشي؟ راستش با cis قبلي اين مشكلو ندارم؟
همیشه آپدیت کردن comoodo اینقدر طول میکشه
دوست عزیز صفحه سیاه که امد به کامپیوتر اصلا دست نزنید بزارید 5 دقیقه به حال خودش باشه اگه صفحه بالا نیامد ( الت کنترل دلیت رو بزن ) بعد تکست مسنجر رو باز کن و یکم باز صبر کن اگه صفحه نیامد دوباره کامپیوتر رو ریستارت کن همین کار هارو بکن .
اپدیت اولیه طول میکشه و اپیدت های بعدش کم حجم و سریع اپدیت میشه بستگی به سرعت اینترنت هم داره
سلام به همه دوباره فقط اومدم تشکر کنم از شما برای معرفی این انتی وبروس عالی
من الان روی لپتابم nod 32 دارم تقریبا چند ماه دگه اعتبار لایسنسم تموم میشه حالا که من کومودو رو روی سیستم خونه نصب کردم میتونم از آپدیت هاش استفاده کنم.؟( بجای آپدیت اولیه منظورمه)
cis رایگانه.نسخه هایی که پشتیبانی دارن پولی هست.
من مشکل مشابه شمارو هنگام نصب نسخه قبل داشتم ولی روی اون یکی ویندوزم کومودو نبود.من این کاررو کردم الان مشکلی ندارم:
برو توی ویندوزی که بالا میاد و توی تنظیمات،ویندوز پیشفرض رو بذار روی همین ویندوز.بعد باید هردو بعد از ریستارت مشاهده بشن.بعد برو داخل ویندوزی که بالا نمیومد و در تنظیمات،ویندوز پیشفرض رو به همین ویندوز تغییر بده.
------------
منظورم از تنظیمات اینه که روی computer کلیک راست کن و بعد:
properties-->advanced system setting-->startup and recovery-->setting-->system startup
اینجا میتونی ویندوز پیشفرض رو تغییر بدی.
و اگه باز بالا نیامد برو تو سافت مود (safe mode ) از اونجا کمودو رو پاک کن
یه سوال من با یه ویروس nod روامتحان کردم به محض اینکه ویروس از حالت زیپ خارج شد nod ئیرئس شناختش و اونو پاک کرد
اما comoodo اینجوری نبود بعد از اینکه از حالت زیپ خارج شد راست کلید کردم و اونوقت اسکنش کرد.و ویروس شناختش و پاکش کرد
comoodo میشه کاریش کرد مثل nod عمل کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)