تغییر یک درایور هیچ اتفاقی برا رجیسترش پیش نمیاره.
تو این پست طریقه تغییر درایور دوربین توضیح داده شده. درایورهای دیگه هم چند تا پست قبل اکتیو معرفی کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییر یک درایور هیچ اتفاقی برا رجیسترش پیش نمیاره.
تو این پست طریقه تغییر درایور دوربین توضیح داده شده. درایورهای دیگه هم چند تا پست قبل اکتیو معرفی کرده.
سلام
من يه مشكل دارم
وقتي ميخام وارد پوشه ها بشم ارتباط قطع ميشه و يه پيغام خطا ميده؟
در ضمن اگه وسط اين كارا مثلا برق قطع بشه يا ... چه اتفاقي مي افته؟![]()
هر چی گشتم آن پستی رو که Active دراور های جدید رو رد آن معرفی کرده پیدا نکردم ، می شه لینکش رو برام بگذارید .![]()
هيچ كس نيست جواب منو بده ؟
سلام ! من وقتی که farmanager را اجرا می کنم وقتی که دکمه enter the matrix را می زنم error میده و می گه که فایل EPIUSB.sys IS not Installed ! منظورش چیه این فایل رو از کجا باید گیر بیارم ؟
متن دقیق پیام خطا :
Errorunable to open device : EPIUSB
Ceck for EPIUSB.SYS driver Installed
ببخشید ،اکتیو تو تاپیک CID49 اون درایورها رو گذاشته بود من فکر کردم تو این تاپیکه.
بفرمائید لینک پست:
موفق باشید![]()
کسی تا حالا منوی w810i رو عوض کرده؟
آیا کار خاصی میخواد؟سخته؟
ممنونم اگه جوب بدید...
آقا من گوشي كا 750 هستش فريم وير R1DB001 رو روش فلش كردم ولي گوشي رو w800 ميشناخت از اون اول حتي customiz رو هم CDA رو w800 كردم. بعد چون تغييرات از بين رفتش دوباره با فار تغييرات رو انجام دادم حالا فايل rest_K750_R1DB001 فلش كردم گفت انجام شدش طبق آموزش چرا روشن نميشه حالا گوشي؟؟؟؟ ولي دفعه قبل اينكه گوشي با اضافه كردن پچ به فايل REST خراب بشه همين كار رو كردم تغييرات انجام دادم گكگوشي بالا اومد . بعد كه دفعه آخرش فايل rest_K750_R1CA021 رو بهش پچ اضافه كردم ريختم تو گوشي بالا نيومد قبلا فريم ويرش اين بود آخه. بعد 2روز درستش كردم حالا دوباره اومدم تغييرات انجام دادم گفت درست انجام شده ولي گوشي بالا نميادش نميدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟
منم همین مشکلو دارم
در ضمن وقتی میخوام با برنامهk750flasher_13.7 صید گوشیمو مشخص کنم این پیغام میادش
Client Version 13.7 - K750 Flasher
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Flash Loader not accepted! Try to Recover phone before flashing.
Flash Loader not accepted
Execution Time - 00:00:05
Error: 0x002004
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)