تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 124 از 328 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در صفحه قبل دوستی گفتن که خانواده ها خودشون رو در جامعه موجه نشون میدن و نمیشه از طریق غیر مستقیم شناخت پیدا کرد. حالا من سوالم اینه مگه در دوستی های قبل از ازدواج کدوم پسر و دختری رو دیدید که خودشو رو فراتر از اون چیزی که هست نشون نده؟

یه خالی پسره میبنده یه خالی دختره و الکی واسه همدیگه قمپز در میکنن.

پس دلیل شکست این ازدواج‌ها چیزی فراتر از مسایل مالی و ازدواج سنتی یا دوستی های قبل از ازدواج هست.
    مسئله اینجاست که ازدواج تبدیل شده به یک خرید و فروش کالا. یعنی پسر و دختر فکر می کنن الان وقتشه یک شریک زندگی بخرن و سعی می کنن با کمترین قیمت بهترین کالای بازار رو بگیرن، برای همینه که برای هم فیلم بازی می کنن. ریشه این قضیه هم همون مفهوم سنتی ازدواج در کشور ماست که مرد به خونه خانواده زن میره، با هم صحبت می کنن، هر دو طرف معامله راضی میشن، مبلغ تعیین می کنن و خریدشون رو می کنن. برای همینه دخترها از یه خواستگار مثلا پولدار یا خارج درس خونده شوق زده میشن با پسرها از دختری که پدر پولدار داره یا زیباست اینقدر خوششون میاد. وقتی مردم به اون آگاهی برسن که انسان ها بهتر و بدتر نیستن در این قضیه و مسئله تناسب است و تنها راه پیدا کردن شخص مناسب هم صداقت در ارتباط است هیچ دلیلی برای دختر و پسر وجود نداره خودش رو فراتر از اون چیزی که هست نشون بده چون قرار نیست خودش رو به فروش بگذاره تا بتونه بهترین جنس رو بخره. مشکل دوستی ها در ایران اینه که هنوز اون پیش زمینه ذهنی سنتی و دید کالایی به زن و مرد رو داریم.

در دنیای مدرن انسان ها دیگه این دید رو به هم ندارن و صداقت در روابط هم بسیار بیشتره. کسی به کسی دروغ نمی گه تا زن یا شوهر پیدا کنه. جوامع عبور کردن از این مرحله. ازدواج یه رابطه یکسان و مساوی بین زن و مردیه که قصد دارن از طریق با هم زندگی کردن، زندگی هر کدومشون رو برای خودشون بهبود ببخشن و زندگی مشترک در کنار یه شخص دیگه فقط در صورتی خوب و مفید (و بهتر از زندگی مجردی) خواهد بود که دو شخص صادقانه خودشون رو به هم معرفی کنن و هر دو با واقعیت همدیگه هماهنگ باشند.

در ایران انسان هایی وجود دارن که اینطور فکر کنن و همه مردم ما دروغگوهای نادان نیستن.

2. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کل مشکل ازدواج مالی نیست به فرهنگ هم مربوطه.ما ایرانیا واقعا" فرهنگ سخیف و پیش پا افتاده ای داریم که بخش عمده ای از عقب موندگی و حقارتی که امروزه این ملت بهش دچارن بخاطر همین فرهنگه.هیچ کشوری نیست که فرهنگ سطح پایینی داشته باشه ولی مردم عادیش در رفاه باشن و بتونن زندگی کنن.فرهنگ امروز ایران فرهنگی نیست که در قرن بیست و یکم جوابگوی زندگی باشه و به همین علت اکثر مردم ایران فقط زنده ن و زندگی نمیکنن.
    به من که خیلی بر خورد .
    کجای فرهنگ من سخیف است .
    کجای فرهنگ من سطح پایین است.
    من زندگی میکنم خیلی هم خوب زندگی میکنم .
    چرا فقط فحش داده اید چرا دلیل مستند نیاورده اید.

4. این کاربر از mtjt258 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

این حرف های شاعرانه با اینکه قشنگ هستن ولی ارزشی در دنیای واقعی ندارن، باید رجوع کرد به مطالعات و تحقیقات روانشناسی در این زمینه که قضیه رو علمی بررسی می کنن و همه حاکی از اون هستن که علاقه ظاهری بین دو شخص شرط 100 درصد لازم (نه کافی) برای ازدواج موفق است. حرف شما هم درسته که ظاهر خوب و زیبا هم می تونه تکراری بشه و هم می تونه از بین بره (که قطعا همه این ظاهر رو تا آخر عمرشون ندارن)، ولی ظاهری که مورد علاقه شخص مقابل نباشه هیچ وقت قدیمی و تکراری نمیشه.

کلا علاقه ظاهری و باطن متناسب هر دو شرط لازم برای زندگی موفق هستن و قرار نیست خوب بودن یکی حتما با بد بودن اون یکی همراه باشه و اینطوری بررسی بشه. به علاوه در این مسائل ما ظاهر و باطن خوب یا بد اصلا نداریم، مهم تشابه و هماهنگی و علاقه دو طرفه است. انسان ها جنس و کالا نیستن که یکی از دیگری بهتر و ارزشمند تر باشه، یک نفر برای یک شخص می تونه گزینه بسیار مناسبی برای ازدواج باشه و برای شخص دیگه گزینه بسیار نامناسب.
    موضوع ربطی به علاقه نداره !
    این حرف ها 100% در دنیای واقعی ارزش داره ، شما از جرم و کرم به دنبال دلیل علمی هستید ! عشق و زندگی چه ربطی به مباحث علمی داره؟

ظاهری که مورد علاقه شخص نباشه ، به مرور زمان ممکنه این علاقه بوجود داره ، فارغ از این طرف یه عمر با ذات خوب طرف زندگی آرومی داره نه اینکه با ظاهر زیبا و ذات خراب یه عمر عذاب بکشه !
    من نگفتم جفتش همراه هم نباشه ! مقایسه کردم که ظاهر نسبتا بد و ذات خوب ارزشمند تر و بهتر از ظاهر خوب و ذات بد ! ممکنه کسی هم ظاهر خوبی داشته باشه و هم ذات خوبی ! برعکسشم هست !

آدم ها هم دارای ارزش هستند و اونی که شما میگی 100% طرف میره دنبال سراغ کسی که عین خودش باشه ! کسی که ذاتش داغونه به یه کسی که عین خودش ذات داغون داره راضی میشه !

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ظاهر آدم به مرور زمان دچار تغییر میشه و بعد از چند سال ممکنه برای آدم حتی تکراری بشه و اون ذات آدمی که یه عمر تقریبا غیرقابل تغییر میمونه ! بحث سر استثنائات نیست!
    همچنین بحث تبدیل شدن به انسان های بزرگ و ... نیست !

ظاهر مهمه اما ، شاید شما کسی رو انتخاب کنی که ظاهر بسیار زیبا و هیکل و قد بسیار عالی داشته باشه اما باطن و ذات خرابی داشته باشه ، شما با ظاهرش زندگی نمیکنی و اون اخلاق و روحیات و رفتارشه که تو زندگی نمایان میشه ! ذات خراب و کلک باز هیچ وقت درست نمیشه !

معنای این عکس چیزی فراتر از اون چیزی که شما تو ذهنت داری.

کسی که ذات خوبی داره اما ظاهر چندان زیبایی نداره خیلی بهتر و ارزشمندتر از کسی که فقط چهره ی زیبا و ذات خراب و بدی داره !

یه جورایی میشه گفت : دل بستن به کلاغی که دل دارد، بهتر از دل بستن به طاووسی است که فقط زیبایی دارد!
    متاسفانه دید ما اینه انسان ها کلاغ و طاووسی هست که میریم از بازار میخوریم
    همونطور که دوستمون گفتن هیچ انسانی بد نیست و فقط باید 2نفری که میخوام با هم زندگی کلا با هم سازگار باشن

قرار نیست کسی ظاهر خوبی داره ذات خرابی داشته باشه یا حتما تمام انسانهای با باطن خوب همه ظاهر زشت داشته باشن
    باید و باید اینها همه همراه هم باشه و هرکدوم ناقص باشه اون رابطه حتما بر به مشکل میخوره
    هم باید طاهر 2نفر مورد پسند هم دیگه باشه و هم اخلاق و افکار 2نفر بهم نزدیک باشه و هیچکدوم رو نباید فدای اونیکی کرد

حرف شما کلا غلطه چون در جامعه بگردید خیلی موارد میتونید پیدا کنید که 2نفر که باطن خوب دارن ولی بدلیل نداشتن رابطه ظاهری خوب مشکلات فراوان پیدا کردن

پس شاعرانه و شعاری حرف زدن خیلی سادست ولی واقعیت اجتماعی و روانی که با مطالعه بین زوجها براحتی میتونید بفهمید با شعار خیلی فاصله داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

متاسفانه دید ما اینه انسان ها کلاغ و طاووسی هست که میریم از بازار میخوریم
    همونطور که دوستمون گفتن هیچ انسانی بد نیست و فقط باید 2نفری که میخوام با هم زندگی کلا با هم سازگار باشن

قرار نیست کسی ظاهر خوبی داره ذات خرابی داشته باشه یا حتما تمام انسانهای با باطن خوب همه ظاهر زشت داشته باشن
    باید و باید اینها همه همراه هم باشه و هرکدوم ناقص باشه اون رابطه حتما بر به مشکل میخوره
    هم باید طاهر 2نفر مورد پسند هم دیگه باشه و هم اخلاق و افکار 2نفر بهم نزدیک باشه و هیچکدوم رو نباید فدای اونیکی کرد

حرف شما کلا غلطه چون در جامعه بگردید خیلی موارد میتونید پیدا کنید که 2نفر که باطن خوب دارن ولی بدلیل نداشتن رابطه ظاهری خوب مشکلات فراوان پیدا کردن

پس شاعرانه و شعاری حرف زدن خیلی سادست ولی واقعیت اجتماعی و روانی که با مطالعه بین زوجها براحتی میتونید بفهمید با شعار خیلی فاصله داره

اولا اون کلاغ و طاووس یه مثال بود !
    ثانیا در مورد خوب و بد بودن و داشتن یا نداشتن این دو ویژگی باهم در بالا (پست قبلی ) توضیح دادم . رجوع شود به پست بالا

ثالثا این نظر شماست و کاملا اشتباهه از دید من !

رابعا نمیدونم شما چرا حرفای خودت رو مرجع میدونی و به جای همه تصمیم میگیری؟

عرض کردم بحث سر استثنائات نیست ! من خودم الویت اولم ذات سالم داشتن بعد مراحل بعدی به هیکل و چهره اهمیت میدم ...

جالبه تو این انجمن به راحتی حرف هات رو به همه چیز تشبیه میکنن ، هیچی نمیشه !
    کافیه خودت یه حرفی بزنی !!!!!

8. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

موضوع ربطی به علاقه نداره !
    این حرف ها 100% در دنیای واقعی ارزش داره ، شما از جرم و کرم به دنبال دلیل علمی هستید ! عشق و زندگی چه ربطی به مباحث علمی داره؟
    عشق یک حالت فیزیکی در مغز انسانه که تا حالا هزاران مقاله علمی دربارش نوشته شده، لازمه هاش مشخصه، تعریف دقیق داره، مراحلی که بهش رسیده میشه مشخص است و حتی مغز شخص عاشق زیر دستگاه fMRI قابل شناسایی است. ما علومی داریم مثل روانشناسی و جامعه شناسی که هدفشون بررسی علمی و دقیق مسائل مربوط به زندگی است و با بررسی هزاران و بعضی وقت ها میلیون ها زندگی موفق و ناموفق با شیوه های دقیق علمی به نتیجه هایی می رسن. نه اینکه از روی تصورات و تفکرات خودشون یکدفعه برای همه مردم قانون بنویسند.

ظاهری که مورد علاقه شخص نباشه ، به مرور زمان ممکنه این علاقه بوجود داره ، فارغ از این طرف یه عمر با ذات خوب طرف زندگی آرومی داره نه اینکه با ظاهر زیبا و ذات خراب یه عمر عذاب بکشه !
    من نگفتم جفتش همراه هم نباشه ! مقایسه کردم که ظاهر نسبتا بد و ذات خوب ارزشمند تر و بهتر از ظاهر خوب و ذات بد ! ممکنه کسی هم ظاهر خوبی داشته باشه و هم ذات خوبی ! برعکسشم هست !

آدم ها هم دارای ارزش هستند و اونی که شما میگی 100% طرف میره دنبال سراغ کسی که عین خودش باشه ! کسی که ذاتش داغونه به یه کسی که عین خودش ذات داغون داره راضی میشه !
    همونطور که گفتم این حرف ها قشنگ هستند و شکل داستان ها و شعارهای شب شاعری رو میدن ولی در دنیای واقعی چیزی صحیح است که براش شواهد و مدارک وجود داشته باشه. و شواهد و مدارک علمی که در روانشناسی و جامعه شناسی پیدا شده این ادعاهای شما رو تایید نمی کنه.

10. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

عشق یک حالت فیزیکی در مغز انسانه که تا حالا هزاران مقاله علمی دربارش نوشته شده، لازمه هاش مشخصه، تعریف دقیق داره، مراحلی که بهش رسیده میشه مشخص است و حتی مغز شخص عاشق زیر دستگاه fMRI قابل شناسایی است. ما علومی داریم مثل روانشناسی و جامعه شناسی که هدفشون بررسی علمی و دقیق مسائل مربوط به زندگی است و با بررسی هزاران و بعضی وقت ها میلیون ها زندگی موفق و ناموفق با شیوه های دقیق علمی به نتیجه هایی می رسن. نه اینکه از روی تصورات و تفکرات خودشون یکدفعه برای همه مردم قانون بنویسند.

همونطور که گفتم این حرف ها قشنگ هستند و شکل داستان ها و شعارهای شب شاعری رو میدن ولی در دنیای واقعی چیزی صحیح است که براش شواهد و مدارک وجود داشته باشه. و شواهد و مدارک علمی که در روانشناسی و جامعه شناسی پیدا شده این ادعاهای شما رو تایید نمی کنه.

عشق نیازی به علم و ریاضی و اثبات و تایید نداره و نخواهد داشت .... !
    اینجا انجمن علوم انسانی نیست که بخواییم با مدرک چیزی رو ثابت کنیم ... ! هر چند اثبات کردن هم برای عده ای فایده ای نداره ... !

افراد میان اینجا که دلایل ازدواج کردن یا نکردن رو بدونن ، مشکلات و موانع رو بشناسند تا انتخاب درستی داشته باشن ... ! نیازی هم به اثبات علمی ندارن ! چون جامعه ی ما نشون دهنده ی این مسائل هست ... !

+

موضوع بسیار روشن و واضح در اون عکس گنجونده شده ! خیلی آشکارا نکته های ظریفی تو عکس وجود داره که با وجود فهمیدن ، عده ای انکارش میکنند !

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مسئله اینجاست که ازدواج تبدیل شده به یک خرید و فروش کالا. یعنی پسر و دختر فکر می کنن الان وقتشه یک شریک زندگی بخرن و سعی می کنن با کمترین قیمت بهترین کالای بازار رو بگیرن، برای همینه که برای هم فیلم بازی می کنن. ریشه این قضیه هم همون مفهوم سنتی ازدواج در کشور ماست که مرد به خونه خانواده زن میره، با هم صحبت می کنن، هر دو طرف معامله راضی میشن، مبلغ تعیین می کنن و خریدشون رو می کنن. برای همینه دخترها از یه خواستگار مثلا پولدار یا خارج درس خونده شوق زده میشن با پسرها از دختری که پدر پولدار داره یا زیباست اینقدر خوششون میاد. وقتی مردم به اون آگاهی برسن که انسان ها بهتر و بدتر نیستن در این قضیه و مسئله تناسب است و تنها راه پیدا کردن شخص مناسب هم صداقت در ارتباط است هیچ دلیلی برای دختر و پسر وجود نداره خودش رو فراتر از اون چیزی که هست نشون بده چون قرار نیست خودش رو به فروش بگذاره تا بتونه بهترین جنس رو بخره. مشکل دوستی ها در ایران اینه که هنوز اون پیش زمینه ذهنی سنتی و دید کالایی به زن و مرد رو داریم.

در دنیای مدرن انسان ها دیگه این دید رو به هم ندارن و صداقت در روابط هم بسیار بیشتره. کسی به کسی دروغ نمی گه تا زن یا شوهر پیدا کنه. جوامع عبور کردن از این مرحله. ازدواج یه رابطه یکسان و مساوی بین زن و مردیه که قصد دارن از طریق با هم زندگی کردن، زندگی هر کدومشون رو برای خودشون بهبود ببخشن و زندگی مشترک در کنار یه شخص دیگه فقط در صورتی خوب و مفید (و بهتر از زندگی مجردی) خواهد بود که دو شخص صادقانه خودشون رو به هم معرفی کنن و هر دو با واقعیت همدیگه هماهنگ باشند.

در ایران انسان هایی وجود دارن که اینطور فکر کنن و همه مردم ما دروغگوهای نادان نیستن.
    متاسفانه علی‌رغم مدرن شدن، ما یک تعلق خاطری هم به سنت داریم. کما اینکه در درون ما جنگی میان این دو سبک زندگی برپاست.
    که به نظر من چه مدرن ازدواج کنیم چه سنتی مشکلی حل نمیشه.
    ما هنوز نحوه ارتباط و حتی صحبت کردن با طرف مقابلمون رو بلد نیستیم. نمیدونیم چه طور از پس مشکلاتمون بر بیایم استقلال فکری نداریم و از خانوادمون نمیتونیم جدا شیم. حالا هرچقدر هم طرف مقابلمون رو بشناسیم و خلقیاتش رو مناسب خودمون بدونیم.

همچنین تفکرات تهوع آوری بین بعضی ها هست که آدم شرم میکنه بیان کنه. مثل اینکه طرف همسر خوشتیپ تر و پولدارتری داشته باشه توی دوست و آشنا میتونه قیافه بگیره مثل اینکه یه ماشین مدل بالاتر داشته باشی.

13. 2 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

در صفحه قبل دوستی گفتن که خانواده ها خودشون رو در جامعه موجه نشون میدن و نمیشه از طریق غیر مستقیم شناخت پیدا کرد. حالا من سوالم اینه مگه در دوستی های قبل از ازدواج کدوم پسر و دختری رو دیدید که خودشو رو فراتر از اون چیزی که هست نشون نده؟

یه خالی پسره میبنده یه خالی دختره و الکی واسه همدیگه قمپز در میکنن.

پس دلیل شکست این ازدواج‌ها چیزی فراتر از مسایل مالی و ازدواج سنتی یا دوستی های قبل از ازدواج هست.

اکثر پسر و دخترها فقط از نظر جسمی و جنسی زود رشد میکنن و فاصله بلوغ جسمی و بلوغ فکری خیلی زیاد شده.
    به نظر من دلیل اصلی سخت شدن ازدواج و مشکلات بعد از اون افول اخلاق در جامعه هست.

همین باعث شده هزاران مشکل قبل و بعد ازدواج پیش بیاد و هرکی هم هوس کنه زن بگیره پشت دستشو گاز بگیره تا از این کارا نکنه!!!
    کی گفته همه دروغ میگن یکیش من!
    دیگه گذشت اون زمونا که ایرانسل در اومده واسه هم خالی میبستن
    چه دلیلی داره بهش دروغ بگم خالی ببندم؟
    شاید سال اول مثل ... خالی میبستم ولی بعدش همه واقعیتارو گفتم با اینکه خیلی هاشون ابرو ادمو میبرد وقتی تصمیمت ازدواج باشه دیگه دروغ نمیگی خالی نمیبندی تا خودتو بزرگ جلوه بدی
    تو من که اینطوریه میدونم جز حقیقت هر چی بگم بعدش یه روزی معلوم میشه
    خیلی مسخرست که بگیم همه برا هم خالی میبندن من که اینطوری نیستم ایشالا طرف مقابلمم اینطوری نیست
    ادم وقتی وظایف خودشو درست انجام بده دیگه استرس کم میشه یه جورایی این باورو پیدا میکنه که اونم صادقه
    اگه نبود باز ادم وجدانن راحته که خودش کوتاهی نکرده از طرف مقابله
    Last edited by لنگرود1371; 15-09-2013 at 21:09.

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

متاسفانه علی‌رغم مدرن شدن، ما یک تعلق خاطری هم به سنت داریم. کما اینکه در درون ما جنگی میان این دو سبک زندگی برپاست.
    که به نظر من چه مدرن ازدواج کنیم چه سنتی مشکلی حل نمیشه.
    ما هنوز نحوه ارتباط و حتی صحبت کردن با طرف مقابلمون رو بلد نیستیم. نمیدونیم چه طور از پس مشکلاتمون بر بیایم استقلال فکری نداریم و از خانوادمون نمیتونیم جدا شیم. حالا هرچقدر هم طرف مقابلمون رو بشناسیم و خلقیاتش رو مناسب خودمون بدونیم.

همچنین تفکرات تهوع آوری بین بعضی ها هست که آدم شرم میکنه بیان کنه. مثل اینکه طرف همسر خوشتیپ تر و پولدارتری داشته باشه توی دوست و آشنا میتونه قیافه بگیره مثل اینکه یه ماشین مدل بالاتر داشته باشی.
    برعکس با این قسمت صحبتاتو موافقم
    مثلا خود من اصلا بلد نیستم با جنس مخالف حرف بزنم از هر کلمه ای که به زبون میارم تو ذهنم دارم میگم چی چرتو پرت داری میگی علی
    استقلال فکری که هیچ بر بادیم
    دقیقا هفته ای یه بار این به فکر میرسه که چرا ازدواج کنیم تو خانواده هستیم قربون صدقمون میرن خرجمون هم میکشن
    بعضی وقتا هم میگیم بیخیال بزار اینا سنتی برام بگیرن چون از بس دختر زیبا و پولدار یعنی خر پول ها اونقدر که راحت هر کدومشون بتونن برا دامادشون یه مزدا تری بخرن
    این فکرا ادمو بد اذیت میکنه
    بعد میگی نه وقتی کیس به این خوبی داری همه چی به همدیگه میخوره دیگه پدر زن خر پول میخوای چیکار عیب نداره همه چی جور میشه
    این چرتو پرتا تو مغز همه جوونای مثل من هست کاریش نمیشه کرد بابا باید ادم خودشو به سرنوشت بسپاره بفهمه اخرش چی میشه

16. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •