یکی منو جدی بگیره!![]()
یکی منو جدی بگیره!![]()
CVG به بازی امتیاز کامل 10 رو داده و این سومین بازی هستش که بعد از انچارتد 2 و TLOU تو این نسل از CVG نمره کامل میگیره. (با این که از امسال در متا ثبت نمیشه اما بسیار معتبره)
متا با 37 نقد 98
Last edited by Layken; 16-09-2013 at 21:36.
مسئله اینه که هیچ توجیهی وجود نداره که این بازی بخواد از IV امتیاز کمتری بگیره. اگه اینطوری بشه Biased بودن ِ سایت ها و البته تاثیر نسل بعدی رو نشون میده وگرنه واقعا" باید این بازی با توجه به اینکه نسل همون نسل هست ، بیشتر از 98 بیاره.
الان رفتم تو سایت GTA v قسمت کامنت ها. کلی ادم داشتن با هم صحبت میکردن منتظر بودن بازی ریلیز شه... می گفتن فردا صبح بازی به دستشون میرسه
این راک* ع*** **** نمیدونم چرا برا پی سی ریلیز نکرده...
راستی قیمت ps3 و 360 چقدره؟؟؟ ps 4 چنده؟؟؟؟ شاید برا این بازی بخرم
کاشکی ما هم تو اروپا بودیم![]()
این بازی متاش بالای 98 نشه باید واقعا حقیقتا تعجب کرد
من هنوز نرسیدم اونجایی که شما میگی . ولی فکر کنم باید به کسی زنگ بزنی شما برو تو لیست موبایل یه زنگ بزن شاید ماموریت جدید بده. یا اینکه صبر کن خودشون زنگ بزنن
360 الان یک و دویسته ps3 هم تو همون مایه ها
ps4 هم فکر نکنم فعلا -- بشه اگه بشه و بیاد اینجا نزدیکای 2 تومن
اتفاقا همین چند وقت پیش بود یه باندل از ps3 معرفی شده که روش همین GTA با tlou بود با قیمت ناقابل 199 پوند![]()
دیسک "Play" رو نصب نکنید!
خبر اومده که با نصب این دیسک(دوم) تکسچرها و آبجکت ها دیرتر لود میشن!
توییت راکستار:
"For optimal performance, we recommend not installing that disc"
برای کارکرد مطلوب،توصیه میکنیم این دیسک رو نصب نکنید!
یعنی دیسک اول از روی هارد اجرا بشه و دیسک دوم از روی درایو تا سرعت گرافیکی بازی بالاتر بره.اینکار باعث میشه کنسول پهنای باند بیشتری برای انتقال داده ها داشته باشه و با نصب هر دودیسک از این فرایند جلوگیری میشه!
یه ویدئو هم در این راستا از داخل بازی تهیه شده که نشون میده این فرضیه واقعا درسته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البرز من تجربه م خلاف ِ اینه.
بهترین پرفورمنسی که گرفتم اینه که دیسک یک روی هارد ، دیسک دو روی USB. وقتی دیسک 2 رو کپی نکرده بودم ، غیر از لود دیرتر سیو ، تکسچر ها هم دیرتر لود میشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)