این عکس v20 ایه که تیونر دیجیتال داره اون بالای تی وی نوشته freesat hd یعنی اینکه این تی وی تیونر hd داره یعنی میتونه کار یه ر-س-ی-و-ر اچ دیو انجام بده.
![]()
این عکس v20 ایه که تیونر دیجیتال داره اون بالای تی وی نوشته freesat hd یعنی اینکه این تی وی تیونر hd داره یعنی میتونه کار یه ر-س-ی-و-ر اچ دیو انجام بده.
![]()
فکر می کنم گارانتی محصول به همین منواله یعنی 15 ماه از تاریخ روی کاتن یا 12 ماه از تاریخ خرید و روی فاکتور خواستی با این شماره که برات می ذارم تماس بگیر و در مورد پیکسل سوخته هم صحبت کن در اصل بهش می گن پیکسل چسبیده یا stuck pixel. بهتر بود تلویزیون رو تحویل نمی گرفتی ولی به هر حال اگر پنل مشکلی توی سه ماه اول داشته باشه تعویضش می کنن خیلی نگران نباش قبل از خرید من با یکی از تعمیر گاههای پاناسونیک در مورد این مشکل صحبت کردم که اونا گفتن یه یا دوتا پیکسل سوخته رو جزو ایریداتش در نظر نمی گیرن و عادیه! چون توی پلاسما پیکسل سوخته مثل ال سی دی زیاد نمی شه که یه بخشی از صفحه رو بگیره. اینو نگفتم که باعث بشی کوتاه بیایی با نمایندگی تماس بگیر و سعی کن عوضش کنی و حقتو بگیری نتیجه اش رو به ما هم بگو
88664934-35
88870417-19
راستی یه شرکت دیگه هم نمایندگی محصولات پاناسونیک رو داره می تونی با اونم صحبت کنی فکر می کنم
شمارش اینه
73039
Last edited by naamre; 19-01-2011 at 16:31.
فكر كنم هر دو مال بانيان باشه شركت ديگه اي نميانده پاناسونيك رو در ايران نداره , بانيان نميانده انحصاري در ايرانه , براي همين هم هست كه يكه تازي ميكنه چون رقيب نداره.
متاسفانه بانيان نماينده انحصاري پاناسونيك هست و كوفورد هم نماينده بانيان هست نه اينكه خودش مستقيم نماينده پاناسونيك باشه , به لينك زير رديف 30 دقت كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hakim2020; 19-01-2011 at 22:16.
ببخشید سورس این که داره نشون میده چیه؟ HD یا SD است؟
----Sش رو امتحان کرده ای؟ کیفیتش نسبت به ر-س-ی-و-ر جداگانه چقدر است؟ آیا جزئیات و شفافیت تصویر بیشتر نیست؟
اسم کامل مدل شما V20B است؟ یعنی سری B بریتانیا
ما که نفهمیدیم یکی میگه نورش بالاتره یکی میگه نورش پایین تره.
این سوال خیلی برام مهمه. اگه نورش پایین تره برم سراغ LED![]()
من جفتشونو روی 1080i با xbox 360 مقایسه کردم هر دوشون با کمپوننت به نظرم روی داینامیک v20 برایتنسش بالاتره و رنگاش براقتره از بقیه نظرام که اصلا قابل قیاس نیست با p800 مثل مقایسه فراری میمونه با پراید.
اگه میخوای led بخری دور مدلای c6000 و c7000 خط بکش چون برایتنسشون از v20 کمتره من با چشم خودم دیدم واسه برایتنس بالا بهتره به ال سی دی c690 یا سونی nx700 فکر کنی.
اگه میتونی بری جمهوری یه دستگاه با کابل hdmi ببر خودت همرو تست بزن الان بازار خرابه تو جمهوری فروشنده ها واسه مشتری شیرین کاریم میکنن.
Die My Darling عزیز اون عکسه که گذاشتید V20 خودتونه یا اینکه عکسه رو از تو اینترنت پیداش کردید.
این مدل سری B است که مال انگلیسه. شما تو انگلیس هستید یا ایران؟
میخوام ببینم از اینها تو ایران پیدا میشه؟
Last edited by poonel; 20-01-2011 at 18:42.
سلام
من امروز رفتم یکی از نمایندگی های پاناسونیک واسه خریدv20.
v20 رو کناره دو تا lcd و led گذاشته بود میشد تصویر رو مقایسه کرد.
v20 روی داینامیک بود. درخشندگی خوبی داشت. اما چیزی که من به وضوح میتونستم ببینم تفاوتی رزولوشن بود. با اینکه هر سه تا full hd بودن اما led از همه تصویرش با دقت تر بود و شارپنس بهتری داشت. تصویری یه مسابقه فوتبال بود. شماره های روی لباس بازیکنان رو مثلا میشد به راحتی با فیلم برداری دور دید. اما تو تصویر v20 شماره ها کدر بودن. v20 روی مود داینامیک هم بود.بعد از مطالبی که از v20 خوندم اینجا توی این چند روز انتظارم بیشتر بود . شاید هم من تصویر شناس نیستم!
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)