سلام
لینک واسه لایسنس رایگان نداره؟ کسی لایسنس واسه اینترنت سکیوریتی 2015 داره؟ 2 تا ترجیحا!!
سلام
لینک واسه لایسنس رایگان نداره؟ کسی لایسنس واسه اینترنت سکیوریتی 2015 داره؟ 2 تا ترجیحا!!
امسی سافت هم لایسنس هدیه داره هم 70% تخفیف گذاشته
نه بیت دیفندر یه چیز دیگس!!
از 2008 بیت دارم
دوستان لایسنس اینترنت سکویریتی 2015 رایگان کسی نداره؟ممنون میشم اگه سورسی چیزی دارید لایسنس رایگان میده معرفی کنید.
منم دنبالم، کسی ادرسی اگه داره بفرسته لطفا
فقط از سایت سافت گذر نخرید که لایسنساش اکسپایر شده!
چون تبلیغ کرده همره با لایسنس 6 ماهه برای اینترنت سکیوریتی، هر چی پیام میدم پاک میشه جواب ایمیلمم نمیدن!!!
من این دو تا رو پیدا کردم لایسنس 90 روزه توتال سکیوریتی 2016 میده
اولیش
دومی (با چیز پی ان آلمان وارد بشین وگرنه پیغام 404 میده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کافیه ایمیلتون رو بدین و از طریق راهنمایی که به ایمیلتون میفرسته لایسنس 90 روزه رو به اکانتتون اضافه کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه زمانی به وفور یافت میشد نمیدونم چرا اینطور شده
دریافت لایسنس مجانی 6 ماهه internet security از خود سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش ویژه آنتی ویروس بیت دیفندر در ایران با حدود 50 درصد تخفیف
فعلا کاری به اینکه چه آنتی ویروسی بهتره ندارم ولی دوستانی که به این آنتی ویروس علاقه دارن اگه نسخه اینترنت سکیوریتی 3 کاربره رو بخرن قیمتش بسیار مقرون به صرفه است
اینجوری میتونین برای 15 ماه از یه آنتی ویروس ارجینال بدون دردسر کرک و ... استفاده کنید.
توجه: این پست قرار نیست تبلیغ آنتی ویروس خاصی باشه قرار هم نیست تبلیغ شرکت فروشنده آنتی ویروس خاصی باشه و این پست فقط جنبه اطلاع رسانی داره. انتخابش کاملا به خودتون
بستگی داره که چه آنتی ویروسی رو از کجا و با کی و برای چی بخرید یا نخرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)