من می خواستم یه سی دی کی بخرم ولی نمیدونم استاندارد بگیرم یا ultimate رو...یه توضیح مختصر بدید که ما هم بفهمیم...
و کدوم سایت برا خرید مطمئن تره...
من می خواستم یه سی دی کی بخرم ولی نمیدونم استاندارد بگیرم یا ultimate رو...یه توضیح مختصر بدید که ما هم بفهمیم...
و کدوم سایت برا خرید مطمئن تره...
دوستان من یه سری سایتا رو دیدم که بازی رو به صورت اورجینال میفروشن با قیمت پایین 4 تا 8 هزار تومن . قضیه این نسخه ها چیه واقعا اورجیناله ؟ عیب و ایراد داره ؟ چرا قیمتش انقد پایینه ؟![]()
Last edited by yaghma77; 01-10-2012 at 09:08.
توضیح رو دادم دیگه.ولی به نظر من استانداردش رو بگیرید ارزونتره چون گلد پک اونقدر چیزه خاصی نیست و خودتون هم میتونید بدستش بیارید ولی خب هفته ای یه دونه نمیتونید و خیلی ظول میکشه.
در مورد خرید هم من اطلاع نداذم.
ما آخر نفهمیدیم کرک میاد یا نه!!!
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته که FIFA.13 FULL UNLOCKED - Wait for Crack
اما چندجا خوندم که قرار نیست کرکش بیاد،حالا کدوما باید باور کنیم؟؟!؟!
به خدا زوره 186000 تومن بدیم اورجینالشا بخریم!!!
من شنيدم كه اولتيمت ورژن. ٢٠ تا زبان واسه كزارش دارهيه عالمه امكانات رفاهي ديگ)
نسخه PAL برای PS2
2 ساعت پیش امد:
FIFA_13_PAL_MULTI4_PS2DVD-FIFA12
بخاطر این اراجیف و سایتهای تقلبی و توییترهای تقلبی فکر کنم skidrow کشید کنار
منبع؟..........
فعلا که همچین چیزی مطرح نشده و جایی هم اعلام نشده . به احتمال زیاد همچنان دارن روی کرک کار میکنن.
اسکیدرو هم بکشه کنار , Reloaded هست .
اقا توجه
اقا یه کرک پیدا کردم البته بچه ها گذاشتن. همین امروز از سایتا پیدا کردن. اینو من دانلود کردم ولی پسوورد می خواد که خودشم گفته باس چیکار کنی. اینو دانلود کنین ببینید می تونید پسووردشو پیدا کنید از فشردگی دراد استفاده کنیم ببینیم کرکش کار می کنه یا نه؟ تورو خدا سریعتر فقط. اینم لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)