بدون گارانتی بخر .... با گارانتی خریدن پول دور ریختنه .... شما بعد خرید اگه بخوای گوشی رو روت کنی گارانتی باطل میشه .
بدون گارانتی بخر .... با گارانتی خریدن پول دور ریختنه .... شما بعد خرید اگه بخوای گوشی رو روت کنی گارانتی باطل میشه .
من هم بدون گارانتی خریدمش . کلا این گوشی که تازه توی بازار اومده تعمیرکارش حتی برای بار اول هست که قابش رو بر میداره پس از کجا میخواد تعمیرش کنه خدا میدونه . بدون گارانتی خریدم و در عوض بیشتر مواظبش هستم
مرسی عزیزان
این گوشی انگار فقط میکرو سیم کارت ساپورت میکنه ؟ و اگر این گونه هست چطوری سیم کارتمون را به میکرو سیم کارت تبدیل کنیم؟
================================================== ==============
منم الان داشتم این مطلب را می خوندم که دیدم همش درسته و گارانتی یعنی دروغی برای کاسبی
آیا گارانتی موبایل یک شوخی است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Hidden-Hunter; 24-12-2012 at 12:39.
همون جا که گوشی رو میخری یه چیزی دارن مثل منگنه زن سیمکارتت رو میذاره داخلش و پانچ میکنه و سیمکارتت میکرو میشه .
سلام به همه
من گوشی رو امروز 5/10/91 شیراز خریدم 1750
یه سوال دارم
من مودمم وای فای نداره
چطوری وای فای رو از لپتاپم بفرستم سمت گوشی؟
با ad hoc فکر کنم تو آندرویید جواب نده. نه؟
مبارکه.
برنامه Connectify pro بریز از لینک زیر...خیلی ساده و راحته...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
متشکرم
بعد یه سوال دیگه ، من تو نوکیا برنامه ای مثل ovi suite رو داشتم که با گوشی sync میکردم و بدون اینکه نردیک گوشی ام باشم به مسیج ها جواب میدادم و یه کپی از مسج و contact و ... رو نگه میداشت برام
خیلی خوب بود ، سامسونگ مشابه اون داره؟
Samsung Kies رو باید دانلود کنی و از قابلیت Samsung Kies Air استفاده کنی البته من خیلی استفاده نکردم ولی میدونم قابلیت فرستادن مسیج و دریافت تماس رو داره......دیگه بیشتر امتحان نکردم
تو گوشی هم تو setting -more Setting یه چیزایی هست و همینطور Kies Air رو هم از samsung apps یا هر مارکت دیگه ای دانلود کن
از لینک زیر مارکت 1Mobile رو دانلود کن تقریبا با play store فرق نداره و آپدیت برنامه ها رو هم اعلام میکنه
Last edited by d.b23; 26-12-2012 at 13:11.
لطفن حذف شود
Last edited by clau; 05-01-2013 at 22:46.
امروز میخواستم گوشی رو بذارم تو جیب پالتوم که یهو گوشی از فاصله 1.5 متری به صورت عمودی از دستم لیز خورد و به همون حالت هم خورد زمین و بعد گوشی به پشت افتاد رو زمین
من که در حال سکته کردن بودم خواستم جلوی دوستام کم نیارم گفتم gs3 هرچی ایراد داشته باشه گوشیه خیلی محکمیه بعد خیلی خون سرد گوشی رو برداشتم و دیدم که هیچ اتفاقی براش نیفتاده واقعا شانس آوردم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)