سلام.
DLC ها کفش و ... رو به بازی اضافه میکنن و پچ ها گیم پلی رو تغییر میدن ؟؟؟
سلام.
DLC ها کفش و ... رو به بازی اضافه میکنن و پچ ها گیم پلی رو تغییر میدن ؟؟؟
Last edited by masoud93; 12-10-2012 at 13:14.
سلام
من یه کار کردم حداقل نقل و انتقالات تابستونی درست شد
این دی ال سی رو همون جا ریختم به نام dt0f 2 بعد رفتم تو بازی قبل لود شدن اول بازی سریع Alt+F4 زدم و رفتم dt0f اول که 90 مگ بود رو حذف کردم و اسم این دی ال سی جدیدو دوباره dt0f گذاشتم مشکل نداشت ولی اول بازی دیگه دیتا و ورژن نمیرنه
ولی نقل و انتقال و اسم تیمایی که لایسنس نشده بودن درست شده
مثلا ترکیب تیم ملی ایران
رحمتی- حیدری - عقیلی - حسینی - پولادی - نوری- نکونام- کریمی - دژاگه- خلعتبری- قاضی
یعنی می حواین بگین این dlc که دیروز دانلود کردم با شوق و ذوق خراب بود الکیه
پس کی کونامی می خواد dlc بده
این آخرین چیز بدرد بخوری هست که تا حالا یافتیم ما مابقی راهکارایی هم که تا قبل از این داده شده توسط دوستان تا قبل از این تاپیک اساسا از سر عجله و حرف زدن... بوده!
دوستان اینم dlc2 سالم:
درود و سلامی دیگر بر دوستان
خب من یه دی ال سی دیگه پیدا کردم که داخل سایت pes-patch بود. این رو دانلود کردم و درست بود. که فکر کنم این دی ال سی اصلی باشه
ولی این 2 تا فایل داخلشه. یکی خود دی ال سی که حم 103 مگه و یه فایل فیلم که همون فیلم قبل بازیه که حجم 110 هست که روی هم رفته وقتی فشردش کنی باز میشه هم حجم همون دی ال سی که خراب بود
راستی اینم لینک دانلودش که از سایت pes-patch گرفتم:
Download PES 2013 DLC 2.00 unpacked version by jenkey1002 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
سلام دوستان pes 2013 من نسخه اسکیدرو هست همش خارج میشد از وسط بازی من الان برنامه کرش فیکس رو گرفتم ولی نمیدونم باید باهاش چیکار کنم.فرمتش img هست؟
اونو باید کپی کنی تو پوشه img تو فولدر بازی
دستت درد نکنه.
فقط من اسم اون فایل img رو تغییر دادم الان نمیدونم اسم قبلیش چیه؟از آسان دانلود ، دانلودش کردم کسی میدونه اسم فایل چیه؟
یا ربطی نداره با هر اسمی که باشه وقتی کپی کنم درست میشه؟
اگه اسمش مهمه خواهشن بگین
بله dt07.img
سلام
دوستان آیا کسی این دی ال سی رو دانلود کرده فرقش با دی ال سی دیروز چیه؟؟؟؟؟
اگه مثل همونه من دانلود نکنم آخه واسه من که کار کرد با اون کاری که گفتم
حالا عجله و از این جور حرفا که این برادر زده نمی دونم چه صیغه ای کلا اگه به پیامای ایشون توجه کنید چه این صفحه و صفحه قبلی می فهمید که این دوست عزیز خیلی بارشونه و خیلی چیزا رو میفهمه که ما از فهمیدن اون عاجزیم
مثلا یکی از دوستان که تو صفحات گذشته خیلی به بچه ها کمک کرده حالا یه اشتباه کوچک کرد و .....
این جواب ایشونه
یکی اشتباه کرد ایشون انگار انجمن واسه باباشه سریع پرید روش آقا چرا شما دقت نمی کنید و از این جور حرفا
یکی بیاد بگه این تعجیل و عجله و این نوع واژه ها یعنی چی؟؟؟؟
آدم بعضی برخوردها رو میبینه نمیدونه چیکار بکنه! ابنجا فروم هست نه سایت رسمی این بازی! که همه چیزش درست باید باشه. هر آدمی هم ممکنه اشتباه کنه. یکم سعی کنیم با هم بهتر برخورد کنیم.
پ.ن: کسی تست گرفته که از بازی چقدره فریم گرفته؟
گرافیک من ATI Mobility 5730 هست و فکر کنم روان اجرا بشه. نه؟ 2012 که روان بود.
بعد سوال بعدی. این پچ 1.2 رو کسی نصب کرده؟ خوبه؟
Last edited by pcsoft; 12-10-2012 at 18:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)