سلام هر دو سبک و خوب هستند
فایروال امسی سافت قدرت بیشتری داره ( آنتی ویروسش زبان فارسی را هم به خوبی پشتیبانی میکنه )
بهتر است 30 روزه هر کدام را تست بزنید تا خودتون سوییت مورد علاقه را پیدا کنید
موفق باشید
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام هر دو سبک و خوب هستند
فایروال امسی سافت قدرت بیشتری داره ( آنتی ویروسش زبان فارسی را هم به خوبی پشتیبانی میکنه )
بهتر است 30 روزه هر کدام را تست بزنید تا خودتون سوییت مورد علاقه را پیدا کنید
موفق باشید
نسخه 7 آنتی ویروس Emsisoft هنوز در مرحله بتاست.نسخه بتا رو هیچوقت به عنوان آنتی ویروس اصلی نصب نکنید.فرقی نمیکنه چه آنتی ویروسی باشه.
من F-Secure 2013 Beta رو امتحان کردم.در کمال تعجب دیدم از فایروال ویندوز استفاده میکنه.نسخه Client Security هم در یک زمان فقط یک اسکن انجام میده.
سایت میهن لایسنس هم لایسنسهاش OEM هست ؟
شید چی ؟ وقتی نود سایتشو بلاک کرده چطوری آپدیتهاشو در اختیار شید میزاره ؟
وقتی ما شید رو آپدیت میکنیم دوموتور کرک شده رو آپدیت میکنیم ؟!! یا دو موتوری که لایسنسشون پرداخت شده ؟اینا خیلی فرق داره
شما بیا اینا کدوم رو انتخاب میکنید ؟
1 - شید +Comodo FIrewall
2 - BD IS
3 - Norton IS
به ترتیب هم به صرفه هستن (43،30،10)
(سیستمم خوبه )
ممنون و برای سوال آخر اینکه متوجه شدم نورتون ایران را تحریم کرده آیا میشه آپدیتش کرد ؟ emsisift چطور اکتیو میشه ؟ لایسنسش چطور گیر میاد؟
من توی سایتها معتبر تست آنتی ویروس رفتم خبری از emsisift نبود ! چرا توی تست ها شرکت نمیکنه؟
سلام ما توی شرکتمون از انتی ویروس نود 32 استقاده میکردیم و از طریق اپدیت افلاین اپدیتش میکردیم حالا که مدتیه که اپدیتش در دسترس نیست چه انتی ویروسی رو مناسب میدونید برای جایگزینی که مثل نود در گذشته اپدین اقیلان در دسترس داشته بشه و مثل نود هم سبک باشه و کار باش اسون باشه
سلام فعلا فقط تست گروه MRG از ام سی سافت هست البته به زودی در بقیه تست ها شرکت خواهد کرد
نورتون آپدیت میشه و مشکلی نداره اگر کلید فعال سازی هم براش بخوای خوب پیدا میشه ولی برای ام سی سافت کلید فعال سازی بد گیر میاد و ضمنا خیلی زود بلاک میشه فقط اصلی هست
موفق باشید
سلام
کسپرسکی : آپدیت آفلاین و آنلاین، قدرت ، امنیت و پشتیبانی
من عملکرد کسپرسکی رو روی سیستمهای سازمانی دیدم. مدیران و کارمندان همگی راضی بودن.البته سیستمها هم نباید زهوار در رفته باشن!
کسی نیست اینجا دیگه !!
من رسیدم به نورتون 360 و کسپر پیور ! واز بین اینا تصمیم گرفتم که نورتون 360 رو از سایت اورجینال کی بخرم
حالا سوال دارم :
بچه ها دوتا سوال :
1 - توی سایت نورتون کجاش زده 360 ورژنش چنده ؟فقط نوشته 360
2 - الان رو یه لپتاپ 360 رو نصب کردم آپدیت نمیشه بدون چیز پ ان میگم نکنه من لایسنس بگبرم بازم نشه ؟!!(لایسنس Retail میخوام بگیرم که مشکل نصب و اینا نداشته باشم )
کلا انتخاب خوبی کردم ؟
سلام.
اگر رسیدید به PURE و 360 باید بگم کاربرای کسپرسکی معمولا IS رو به PURE ترجیح میدن.
به نظر من NIS هم از N360 بهتره
.تفاوتها تو پست دوم تاپیکها اومده.
وقتی N360 رو نصب میکنید، بالای پنجره،سمت راست گزینه Support وجود داره.
وقتی روش کلیک کنید یه منو باز میشه.گزینه آخر یعنی About ورژن محصول رو نمایش میده.
اگر نسخه 6 باشه یعنی 2012 . 5 یعنی 2011 و ...
اما اگر 20 باشه یعنی 2013 !
در مورد ورژن که سوال شد من منظورم توی سایت بود نه نرم افزاری که نصب
شده
و اینکه چرا nis از 360. بهتره ؟
آدم با خرید 360 اورجینال انگار یه تون اپ اورجینال هم خریده همچنین چیزای دیگه
از نظر قدرتم که همه ورژناش هیچ فرقی باهم ندارن پس چیش بهتره nis ؟
راجب آپدیت نورتون هم سوال کردم ممنون میشم جواب بدین
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)