سلام بچه ها همونطور که گفتم میخام یه هدفون بگیرم که باسش خوب باشه و بعد از یه مدت خش خش نیفته توش لطفا بگید بین این مدلها کدوم رو بگیرم
ibeats
beats tour
klipsch image s4
ممنون
سلام بچه ها همونطور که گفتم میخام یه هدفون بگیرم که باسش خوب باشه و بعد از یه مدت خش خش نیفته توش لطفا بگید بین این مدلها کدوم رو بگیرم
ibeats
beats tour
klipsch image s4
ممنون
سلام
لطفا" در مورد هدفون حرفه ای Technics DJ-1200 نظر بدید،ممنون
Last edited by آرش 19; 07-10-2012 at 15:47.
درود و سلام
لطفا چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
چقدر اختلاف در کیفیت صدا بین K44 و K77 وجود داره؟
چه تفاوتی در صدای K44 و PX100 هست؟
چه تفاوتی در صدای K77 و PX200 هست؟
الویت اولم در صدا شفافیت و وضوح هست؛ یه صدای کریستالی.
خیلی ممنون
دوستان نظرتون راجبه SENNHEISER HD 228 رو میخاستم بدونم از نظر تفکیک صدا بیس و...درکل توی رنج 150000 مدل بهتری که اورجینال باشه میشه پیدا کرد
سلام
در مورد هدفون RP-DJ1210E-S که متاسفانه تا بحال ندیدم که تست کنم ولی امری که کاملا مسلما اگه از لحاظ حرفه ای بخوایم با هدفونهای akg و sennheiser مقایسه کنیم حتما برتری با این دو برند خواهد بود ولی از لحاظ فان و سرگرمی حتما برنده پاناسونیک خواهد بود.
هدفونهای پاناسونیک هدفونهای بسیار خوبی هستن البته با توجه به نوع و مدلشون بیشتر برای استفاده های روزمره مثل فیلم و گیم و موزیک نه بصورت حرفه ای کاربرد دارن.
هدفونهای سنهایزر هم تقریبا همشون حرفه ای هستن و برای استفاده حرفه ای طراحی شدن که حتما باید مناسب سبک موسیقی و کاربردتون تهیه بشه.
هدفون akg k99 با توجه به صدا و بعضی مشخصه های صوتیش از k 514 و بعضی از هم رده های خودش برتر هست .اگه نیاز به توضیح بیشتر بود بگین بعدا مقایسه جزییات رو بگم خدمتتون.
سلام
اهدفونهایی که rave-87 معرفی کردن بلحاظ صدایی کاملا مورد تایید هستن.
ولیکن مطمعنا به هیچ عنوان نمیشه از مزییتها و بالاخص قیمت خیلی مناسب ex1000 گذشت.من قویا این هدفون رو پیشنهاد میکنم.متاسفانه الان فرصت زیادی نیست و حتما تومضیحات تکمیلی رو در بارش میدم ولی بغیر از نویزایزولیشن تمامی مزییتهای هدفونهای برتر رو بطور خلاصه در خودش جا داده و مطمعنا هیچ وقت و بنا به هیچ دلیلی نه تنها برای شما و نه برای هیچ کس بی استفاده نخواهد بود.
این هدفون از لحاظ صدای دقیقا مشخصات مورد نظرتون رو داره بهمراه جنس ساخت خیلی خوب و زیبایی کم نظیرش.صدا بطور محسوسی مانیتور هست البته v شکل ولی فوق العاده بعنوان هدفون داخل گوشی خوش صدا.
و البته بقیمت دلار 1200 تومان که با این وضعیت بازار میشه گفت مفت.
بشرط اینکه دو مورد اول اورجینال باشن انتخاب از بین اینم 3 تا اگه بتونین پیدا کنین.s4 هست.توضیحاتت بیشتر اگه لازم باشه بعدا عرض میکنم خدمتتون.
این مدل هدفون حرفه ای نیست .توضیحات هدفونهای پاناسونیک رو چند پست قبل دادم.تو این سبک اگه واقعا هدفون حرفه ای البته نه به معنای واقعی بخواین میتونین audio technica m50 یا m 35 رو تهیه کنین.
از لحاظ ظاهری یا صدا؟ k77 ارتقا یافته ای k44 هست با همون جنس صدا ولی با کمی بیس نرمتر و عمیق تر و البته soundstage و وضوح صدای بیشتر که اگه بعنوان کاربر اماتور بخواین به صدای این دو گوش بدین و اختلافشون رو در نظر بگیرین شاید 5 تا 10 در صد اون هم در تراکهای با کیفیت براتون تفاوت داشته باشن.البته سورس پلیر هم تاثیر زیادی داره.
مقایسه ای k44 با px100 کمی برام سخته چون px100 ندارم فقط تست کردم ولی شفافیت صدای px100 کمی بیشتر هست در کل مقایسه این دو چون تو یک سبک نیستن درست نیست.و همین طور k77 و px200 چون یکی فول سایز و دیگری earpad هست. در کل صدای px 200 بهتر از 3 مدل دیگست بلحاظ شفافیت و تفکیک صدا.
تو رنج قیمت خودش خوبه ولی متاسفانه هدفونهای دیگه هم رده این هدفون قیمتها رو ندارم فعلا.مثلا audio technica m30 - akg k99 اینها رقبای hd228 هستن شایدم بنا به صلایقه شخصی بعضا بهتر هم باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)