تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 602 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بچه ها همونطور که گفتم میخام یه هدفون بگیرم که باسش خوب باشه و بعد از یه مدت خش خش نیفته توش لطفا بگید بین این مدلها کدوم رو بگیرم
    ibeats
    beats tour
    klipsch image s4
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    لطفا" در مورد هدفون حرفه ای Technics DJ-1200 نظر بدید،ممنون
    Last edited by آرش 19; 07-10-2012 at 15:47.

داره خودمونی میشه HusseinR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درود و سلام
    لطفا چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
    چقدر اختلاف در کیفیت صدا بین K44 و K77 وجود داره؟
    چه تفاوتی در صدای K44 و PX100 هست؟
    چه تفاوتی در صدای K77 و PX200 هست؟

الویت اولم در صدا شفافیت و وضوح هست؛ یه صدای کریستالی.
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان نظرتون راجبه SENNHEISER HD 228 رو میخاستم بدونم از نظر تفکیک صدا بیس و...درکل توی رنج 150000 مدل بهتری که اورجینال باشه میشه پیدا کرد

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سالار جان آقا میتونی بگی RP-DJ1210E-S چطوره؟

ارزش خریدن رو داره یا نه سنهایزر و akg بهتر هستند و یه سوال دیگه akg99 بهتره یا k514 ؟ شرمنده زیاد سوال میپرسم بابت جوابات هم ممنون
    سلام
    در مورد هدفون RP-DJ1210E-S که متاسفانه تا بحال ندیدم که تست کنم ولی امری که کاملا مسلما اگه از لحاظ حرفه ای بخوایم با هدفونهای akg و sennheiser مقایسه کنیم حتما برتری با این دو برند خواهد بود ولی از لحاظ فان و سرگرمی حتما برنده پاناسونیک خواهد بود.
    هدفونهای پاناسونیک هدفونهای بسیار خوبی هستن البته با توجه به نوع و مدلشون بیشتر برای استفاده های روزمره مثل فیلم و گیم و موزیک نه بصورت حرفه ای کاربرد دارن.
    هدفونهای سنهایزر هم تقریبا همشون حرفه ای هستن و برای استفاده حرفه ای طراحی شدن که حتما باید مناسب سبک موسیقی و کاربردتون تهیه بشه.
    هدفون akg k99 با توجه به صدا و بعضی مشخصه های صوتیش از k 514 و بعضی از هم رده های خودش برتر هست .اگه نیاز به توضیح بیشتر بود بگین بعدا مقایسه جزییات رو بگم خدمتتون.

6. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به اساتید محترم پیج مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز که بنده رو راهنمایی کردند
    من تو 6 ماه گذشته 3 تا هدفون با کمک دوستان تهیه کردم
    klipsch s 4
    jvc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Akg k330
    و فقط Akg تا حدودی رازی کننده بود و klipsch رو فروختم و jvc هم داره خاک میخوره
    و میخوام برای آخرین بار یک هدفون حرفه ای بگیرم و قصد تهیه از خارج رو دارم و تا 350$ دلار حاظرم هزینه کنم
    خودم این دو مدل رو مد نظر دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Akg k370
    از دوستان خواهش میکنم اگه مدل بهتری میشناسند معرفی کنند و خواهشا مدل هایی که تست نکردید معرفی نکنید چون نمیخوام این یکی بی استفاده بمونه.
    با تشکر
    موفق و پیروز باشید
    سلام
    اهدفونهایی که rave-87 معرفی کردن بلحاظ صدایی کاملا مورد تایید هستن.
    ولیکن مطمعنا به هیچ عنوان نمیشه از مزییتها و بالاخص قیمت خیلی مناسب ex1000 گذشت.من قویا این هدفون رو پیشنهاد میکنم.متاسفانه الان فرصت زیادی نیست و حتما تومضیحات تکمیلی رو در بارش میدم ولی بغیر از نویزایزولیشن تمامی مزییتهای هدفونهای برتر رو بطور خلاصه در خودش جا داده و مطمعنا هیچ وقت و بنا به هیچ دلیلی نه تنها برای شما و نه برای هیچ کس بی استفاده نخواهد بود.
    این هدفون از لحاظ صدای دقیقا مشخصات مورد نظرتون رو داره بهمراه جنس ساخت خیلی خوب و زیبایی کم نظیرش.صدا بطور محسوسی مانیتور هست البته v شکل ولی فوق العاده بعنوان هدفون داخل گوشی خوش صدا.
    و البته بقیمت دلار 1200 تومان که با این وضعیت بازار میشه گفت مفت.

8. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام بچه ها همونطور که گفتم میخام یه هدفون بگیرم که باسش خوب باشه و بعد از یه مدت خش خش نیفته توش لطفا بگید بین این مدلها کدوم رو بگیرم
    ibeats
    beats tour
    klipsch image s4
    ممنون
    بشرط اینکه دو مورد اول اورجینال باشن انتخاب از بین اینم 3 تا اگه بتونین پیدا کنین.s4 هست.توضیحاتت بیشتر اگه لازم باشه بعدا عرض میکنم خدمتتون.

10. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    لطفا" در مورد هدفون حرفه ای Technics DJ-1200 نظر بدید،ممنون
    این مدل هدفون حرفه ای نیست .توضیحات هدفونهای پاناسونیک رو چند پست قبل دادم.تو این سبک اگه واقعا هدفون حرفه ای البته نه به معنای واقعی بخواین میتونین audio technica m50 یا m 35 رو تهیه کنین.

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درود و سلام
    لطفا چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
    چقدر اختلاف در کیفیت صدا بین K44 و K77 وجود داره؟
    چه تفاوتی در صدای K44 و PX100 هست؟
    چه تفاوتی در صدای K77 و PX200 هست؟

الویت اولم در صدا شفافیت و وضوح هست؛ یه صدای کریستالی.
    خیلی ممنون
    از لحاظ ظاهری یا صدا؟ k77 ارتقا یافته ای k44 هست با همون جنس صدا ولی با کمی بیس نرمتر و عمیق تر و البته soundstage و وضوح صدای بیشتر که اگه بعنوان کاربر اماتور بخواین به صدای این دو گوش بدین و اختلافشون رو در نظر بگیرین شاید 5 تا 10 در صد اون هم در تراکهای با کیفیت براتون تفاوت داشته باشن.البته سورس پلیر هم تاثیر زیادی داره.
    مقایسه ای k44 با px100 کمی برام سخته چون px100 ندارم فقط تست کردم ولی شفافیت صدای px100 کمی بیشتر هست در کل مقایسه این دو چون تو یک سبک نیستن درست نیست.و همین طور k77 و px200 چون یکی فول سایز و دیگری earpad هست. در کل صدای px 200 بهتر از 3 مدل دیگست بلحاظ شفافیت و تفکیک صدا.

14. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان نظرتون راجبه SENNHEISER HD 228 رو میخاستم بدونم از نظر تفکیک صدا بیس و...درکل توی رنج 150000 مدل بهتری که اورجینال باشه میشه پیدا کرد
    تو رنج قیمت خودش خوبه ولی متاسفانه هدفونهای دیگه هم رده این هدفون قیمتها رو ندارم فعلا.مثلا audio technica m30 - akg k99 اینها رقبای hd228 هستن شایدم بنا به صلایقه شخصی بعضا بهتر هم باشن.

16. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •