سلام
تو رج قیمت حدود 25 تومن 206اس دی بهتره یا ال 90 ؟
سلام
تو رج قیمت حدود 25 تومن 206اس دی بهتره یا ال 90 ؟
درود ، معیارهاتون رو بفرماءید تا راهنماییتون کنیم .
سلام
کلی پرسیدم
نرم بودن ماشین استحکام بدنه در تصادفات و کم انتقال دادن صدای دست انداز به داخل برام مهمه
همچنین تند تند خراب نشه حوصله تند تند رفتن به تعمیرگاه را ندارم
کاربرد اصلی من بیشتر تو شهره و کمتر به جاده میرم
شتاب و مصرف بنزین چون میدونم هردو خوبند در نتیجه مهم نیست و هردو میتونه رضایت بخش باشه
در مورد بازه قیمتش راستش صفرشون هم میتونم بخرم ولی فکر کنم صلاح باشه فعلا صفر نخرم و چند مدل پایینتر بخرم
فقط به خاطر اینکه خودروی اول خودمه
البته دست فرمانم خوبه ولی دوستان چنین توصیه میکنند
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نوی انتقال دست انداز نرمی هر دو متوسط هستن و تقریبا تو یه رده موتور جفتشونم معمولا مشکل خاصی پیدا نمیکنه در هر حال خیلی تفاوت فاحشی ندارن بیشتر سلیقه ای هست اگه جوونی و مجرد احتمالا 206 مناسب تر باشه ،فقط بگرد ماشین کم کار تمیز پیدا کن
سمند ef7 هنوزم قطعاتش کمیابه ؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله ،قطعاتش نسبت به بقيه كم باب تره
سلام دوستان لیفان 620 1.8 الان صفرش 38 تا 40 هست درسته ؟
با 30 ت میشه یه تمیزشو پیدا کرد حداکثر تا چند تا کار کردشو میشه خرید که هم طعم و بوی صفری از نظر فنی و بده و هم بی خط
و خش و مشکل فنی
حدودا با 30 لیفان 620 1.8 تا چند هزار کارکرد میشه پیدا کرد با فنی مشابه صفر ؟
اخرای 91 با 8000 تا کارکرد میشه خرید ؟
دوستان یک پرسش داشتم:
اینکه چندتا از دوستان گفته بودند خودروهای "ریو" و "ال90" مشکل کمیاب بودن یا گرانی قطعات رو دارن تا چه اندازه درسته و این گران بودن و کمیابی قطعات تا چه اندازه بحرانی هست؟ یعنی خرج قطعات ال 90 و ریو با قعطات دیگر خودروهای همترازشون چه اندازه هست؟
همچنین پرسش دیگه اینکه با 22 تومن پول میشه ریو یا ال90 دستهدوم خریداری کرد؟
با سپاس
از نظر موجود بودن قطعات ال90 بهتره... چون ریو تولیدش هم متوقف شده... با پول مورد نظر شما ال90 خوب نمیشه خرید ... برای خرید یک ال90 خوب و تمیز حداقل 25 م را در نظر بگیرید (مدل 87 احتمالا چون با این قیمت مدلای بالاتر سخت پیدا میشه)
با 22 ریو مدل 87 میتونید بخرید ... (البته قیمت که درهرحال بستگی به تمیز بودن ماشین داره.... چند شب پیش یک ریو 86 اما رنگ دار دیدم 18.5 تومن ... بنظر من که قیمت رو خوب میگفت و اصطلاحا" شکار بود...)
در مورد ریو من چون خودم دارم می تونم جوابتون رو بدم که هیچ مشکلی از نظر تامین قطعات ندارد و تمام قطعات آن در بازار موجود است . خرج ریو هم مطمئن باشید از ماشینی مثل 206 خیلی کمتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)