تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 405 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

توی پکیج های ایرانی بوتان کیفیتش بالاتره.
    با سلام خدمت همه دوستان
    من در مشهد در يك اپارتمان سه طبقه شش واحدي با موتورخانه مركزي كه قصد جمع اوري ان را دارم زندگي مي كنم
    تاسيسات فعلي ساختمان شامل ٢ ديگ و مشعل و ٦ منبع دو جداره براي فصل سرما و ٢ ابگرمكن براي فصل گرما مي باشد
    قصد جمع اوري تاسيسات و نصب ٦ پكيج را دارم
    متراژ هر واحد ١٧٠ متر مي باشد و ميخواهم با توجه به عدم امكان نصب پكيج در هر واحد تمامي پكيج ها را در موتورخانه مركزي مذكور نصب كنم
    بين پكيج ايران رادياتور ٢٨٠٠٠ و بوتان ٢٨٠٠٠ موندم كدوم در طولاني مدت بهتر جوابگو است لطفا راهنمايي بفرماييد
    الان يك ماهه به هر مغازه اي مراجعه مي كنم يكي ميگه ايران يكي ميگه بوتان يكي ميگه باكسي يكي ميگه تاچي البته پولم به فرولي نميرسه و تو رنج ايران و بوتان ميتونم هزينه كنم
    ممنون ميشم كمكم كنيد كه كدومو انتخاب كنم
    مرسي

داره خودمونی میشه rebwar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگه می خوای همه ی این پکیجها رو یجا و تو یک طبقه وصل کنی هیچکومشون جواب نمیدن چون پمپ هیچکدوم اینقد قوی نیست که طبقات بالاتر از خودشون رو گرم کنن اما اگه میخوای برای هر واحد پکیج رو اونجا وصل کنی هردوشون میشن هیچ فرقی هم ندارن فقط صدای ایران رادیاتور بیشتره

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اما خدایش تاچی 28000 از هردوشون پمپش قویتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اقاااااااااا مغز من صوت کشیییید!!! 120 صفحه خوندم اخر نفهمیدم کدوم پکیج خوبه.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

روی همه پکیج های دیواری 24 هزار پمپ 50*15 و روی پکیج های 28 هزار 60*15 نصب شده ، و قدرت پمپ ها مثل همه .
    اما خدایش تاچی 28000 از هردوشون پمپش قویتره

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بعضی از پکیج ها قابلیت این رو دارن که به صورت سری و کنار هم نصب میشن ودقیقاً همون کار موتورخونه را انجام میدن.ولی مشکل اینجاست که شما میخواید به خاطر هزینه بالای گاز هر واحدی پکیج جداگانه داشته باشه. و همینطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتندپمپ پکیج ها اینقد قوی نیست که آب را در طبقات بالاتر خوب به چرخش در بیارن.پس باید هر کدوم از پکیج ها توی واحد خودش نصب بشه.
    با توجه به هد ( فشار) پمپ سیرکولاتور کوچک تعبیه شده در انواع پکیج های شوفاژ دیواری ، بطور کلی حداکثر طول لوله کشی از پکیج دیواری تا محل آخرین رادیاتور شوفاژ نباید بیشتر از 35 متر باشد .
    اگه می خوای همه ی این پکیجها رو یجا و تو یک طبقه وصل کنی هیچکومشون جواب نمیدن چون پمپ هیچکدوم اینقد قوی نیست که طبقات بالاتر از خودشون رو گرم کنن اما اگه میخوای برای هر واحد پکیج رو اونجا وصل کنی هردوشون میشن هیچ فرقی هم ندارن فقط صدای ایران رادیاتور بیشتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مبحث هفدهم مقررات ملي ساختمان دودكش 15 رو براي دستگاه گازسوز با محفظه احتراق باز الزام كرده،از طرفي در دستگاههاي با محفظه احتراق بسته ( داراي فن ) مطابق استاندارد ملي ايران واستاندارEN 483 اروپا دو نوع دودكش براي اين نوع دستگاهها مشخص شده،١- دوجداره ٢- دو دودكش مجزا
    دودكش دوجداره از دو لوله هم مركز به قطر ٦٠/١٠٠ ساخته شده و در شرايط استفاده از دو لوله مجزا ،قطر هر لوله بايد حداقل ٨٠ ميليمتر باشه
    حالا يكي بگه چرا در برخي نقاط تهران و يا در شهري مثل همدان كه بوتان هم زياد بسته ميشه چرا اصرار به نصب دودكش با قطر ٦٠ ميليمتر هست وكسي به اين نوع نصب اعتراضي نميكنه !! ؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به نظر من مشکل اصلی ما نظام مهندسی توی این شهرها هستند.یکی از دوستان من میگفتند " که یکی از ساختمان سازها را با سختی زیادی مجاب کرده بودن که دیگه لوله دودکش 15 برای پکیج نزارن و فقط کافی یک دریچه که به بیرون راه داره بالای پکیج قرار بگیره تا از دودکش های دوجداره استفاده کنند. اما وقتی مهندس تاسیسات برای بازرسی اولیه میاد ،ایشون طبق صلیقه شخصی خودشون این کارو تائید نمیکنه و میگه این چه کاری حتماً باید ازلوله 15 که به پشت بام راه داره استفاده بشه .و اصلاً پکیج های فن دار مورد تائید بنده نیست".
    به نظر من باید نظام مهندسی تاسیسات نظارت کامل و دقیقی توی کار ناظرین محترمشون داشته باشه و من مشکل اصلی را این ناظرین محترم تاسیسات میدونم. که به صورت صلیقه ای عمل میکنن.
    مبحث هفدهم مقررات ملي ساختمان دودكش 15 رو براي دستگاه گازسوز با محفظه احتراق باز الزام كرده،از طرفي در دستگاههاي با محفظه احتراق بسته ( داراي فن ) مطابق استاندارد ملي ايران واستاندارEN 483 اروپا دو نوع دودكش براي اين نوع دستگاهها مشخص شده،١- دوجداره ٢- دو دودكش مجزا
    دودكش دوجداره از دو لوله هم مركز به قطر ٦٠/١٠٠ ساخته شده و در شرايط استفاده از دو لوله مجزا ،قطر هر لوله بايد حداقل ٨٠ ميليمتر باشه
    حالا يكي بگه چرا در برخي نقاط تهران و يا در شهري مثل همدان كه بوتان هم زياد بسته ميشه چرا اصرار به نصب دودكش با قطر ٦٠ ميليمتر هست وكسي به اين نوع نصب اعتراضي نميكنه !! ؟
    Last edited by tamirkar1; 06-09-2013 at 21:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

به نظر من مشکل اصلی ما نظام مهندسی توی این شهرها هستند.یکی از دوستان من میگفتند " که یکی از ساختمان سازها را با سختی زیادی مجاب کرده بودن که دیگه لوله دودکش 15 برای پکیج نزارن و فقط کافی یک دریچه که به بیرون راه داره بالای پکیج قرار بگیره تا از دودکش های دوجداره استفاده کنند. اما وقتی مهندس تاسیسات برای بازرسی اولیه میاد ،ایشون طبق صلیقه شخصی خودشون این کارو تائید نمیکنه و میگه این چه کاری حتماً باید ازلوله 15 که به پشت بام راه داره استفاده بشه .و اصلاً پکیج های فن دار مورد تائید بنده نیست".
    به نظر من باید نظام مهندسی تاسیسات نظارت کامل و دقیقی توی کار ناظرین محترمشون داشته باشه و من مشکل اصلی را این ناظرین محترم تاسیسات میدونم. که به صورت صلیقه ای عمل میکنن.
    بخشنامه هاي متعددي از طرف دفتر تدوين مقررات ملي ساختمان مبني بر شرايط صحيح نصب پكيج با محفظه احتراق بسته تأكنون صادر شده و سازمان نظام مهندسي و ناظران گاز عضو كاملا از آن باخبرند اما به دلايل غيرقابل قبول مختلف از جمله اينكه در كتاب مبحث هفدهم گنجانده نشده از اجراي آن سرباز ميزنن در حالي كه طبق قانون اين بخشنامه ها لازم الجرا هستند ، با قصور در اين أمر و عدم جديت سازمان نظام مهندسي در نظارت بر اجراي اين بخشنامه ها جان هزاران نفر به خطر افتاده است ،از طرفي مسوليت نصب غير صحيح در كتاب مبحث هفدهم مقررات ملي ساختمان متوجه نصاب مجاز دستگاه گازسوز است و حتي پس از نصب متن آماده شده أي را به إجبار به امضاي نصاب و شركت سازنده پكيج مبني بر انجام نصب صحيح و رعايت اصول مبحث ١٧ ،ميرسونن ،!!!!!!

10. این کاربر از Palmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نظام مهندسی تو هر شهری سلیقه ای عمل میکنن الان تو شهر ما دستگاه بدون فنو اصلا تایید نمیکنن

12. این کاربر از rebwar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •