دقیقا قبول دارم حرفتون رو آرش
آرش به نظرت از چه برنامه ای استفاده کنم که اینجور نشه ؟؟؟
دقیقا قبول دارم حرفتون رو آرش
آرش به نظرت از چه برنامه ای استفاده کنم که اینجور نشه ؟؟؟
نه از خود مخابرات نیست.
اولا این دو جمله چه منافاتی با هم دارند؟
تو بحث اینکه مصرف زیاد میشه که با دلیل توضیح دادم
ولی تو بحث بهبود سرعت این پاروکسی هست که باعث بهبود سرعت میشه (wpn برعکس سرعت رو کاهش میده برای اینکه بدونی چرا باید طرز کارش رو بدونی)
حالا برگردیم که همون پاروکسی و سرعت. احتمالا شما منظور من رو از بهبود سرعت اشتباه متوجه شدید هر چند که تو پست قبلی هم بهش اشاره کردم.
با پاروکسی سرعت پهنای باند شما بیشتر نمیشه یعنی اگه پهنای باند شما مثلا 1 مگ باشه شما حداکثر می تونید 120 کیلو بایت دانلود داشته باشید (که خودتونم گفتید) این مربوط به زمانی هست که شما یه خط خوب و بدون اشتراک و عوامل کاهنده سرعت داشته باشید و به فاصله شما از سرورهای مختلف هم بستگی داره.
برخی مواقع سرعت دانلود شما کمتر از این مقدار است که با استفاده از ------ می تونید سرعت خودتون رو به پهنای باندتون برسونید.
یکی دیگه از مواردی که سرعت شما رو محدود میکنه فاصله شما از سرورهای مختلف و مدت زمانی هست که طول میکشه تا اطلاعات شما به سرور بره و برگرده که باز هم پاروکسی به دلیل استفاده از قابلیت کشینگ می تونه این زمان رو کاهش بده و به اصطلاح سرعت شما رو بالاتر ببره
(باز میگم سرعت دانلود همش پهنای باند نیست)
این مقاله جالب رو هم بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arash59b; 09-10-2012 at 15:11.
فکر کنم ساکس اینطور باشه البته من ازش استفاده نکردم. کلا ساکس طرز کارش فرق می کنه.
از همین فری.گیت استفاده می کنم ولی تو دانلودشبانه (چون دیگه هر چقدر پهنای باند مصرف بشه به من ربطی نداره)
Last edited by arash59b; 09-10-2012 at 15:18.
دوستانی که 128 نامحدود دارن بیان بگن سرعتشون رو چند هست در طول شبانه روز؟
دوستان من الان 40 میدم برای نت 256 با سرعت دان 40-55 .خط تلفن جدیدم هم تازه راه افتاده.نظرتون چیه بیام یه 128 نامحدود بگیرم و یه 2 مگ محدود بریا دانلود تو ساعت رایگان که فقط میخوام سرعت دانلود بالا باشه.اینجوری بازم هزینه ماهانم به 40 نمیرسه.عمده استفادم هم بازی انلاین و دانلود سریال هست.
Last edited by gamekhor2007; 09-10-2012 at 15:30.
من که دوماهه 128 نامحدود دارم خیلی عالیه من که واقعا راضیم دیگه اصلا نگران تمام شدن شارژ نیستم
چه توی پی سی چ توی لپ تاپ کانکشو خودم درست میکنم توی همون قسمت network and sharing center
خلاصه بگم از سوسک و wpn رایگان استفاده نکنید و برای خرید از جای مطمئن بخرید و اینکه پکیح ارسالی و دریافتی حجمشون تغییر خاصی نمیکنه و فقط encrypt و رمز نگاری میشه . سرعت پیج باز کردن در بعضی مواقع به علت فاصله مکانی سرور کاهش پیدا میکنه که کاملا به پینگ شما با سرور ارتباط داره و در کل هم بگم که محسوس نیست .
وی پی ان سعی کنید خریداری نکنید و از کانکشن http s استفاده کنید اونs آخر به معنی secure هست . اطلاعات شخصی معمول شما ارزش خاصی برای سرویس دهنده نداره و مثلا کارت بانکیتونم رمزشو در بیارن با کلی دردسر بازم به زندانش نمیارزه اما و ایمیل و اینهارو ممکنه که ثبت کنن و به تعداد زیاد بفروشن .
MAke ThE BeSt !
Last edited by krasusmh; 10-10-2012 at 19:34.
من گيج شدم، طوري كه دوستان ميگن بيشتر 1مگ ها روي 2مگ بسته شدن!
يعني آيا 2مگ سالانه بگيرم هزينه اضافي هست!!!؟ همون 1مگ سالانه رو بگيرم!!؟
واينكه سرعت 128 نامحدود رو دوستان ننوشتن چطوره!!!
آقای ali_phd71 شما این 2 ماه سرعتت دانلودت چقدر بوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)