تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 3017 اولاول ... 24741141201211221231241251261271281341742246241124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب دیگه

مشکل همینجاست. شما وقتی از این قبیل برنامه ها استفاده می کنی ترافیکت نسبت یه حالت عادی تقریبا دو برابر میشه.
    دقیقا قبول دارم حرفتون رو آرش

برای اینکه با طرز کار این برنامه ها آشنا نیستید و فقط رو دکمه کنکتش کلیک می کنید و......

یه نکته از هزار نکته استفاده از برنامه های پروک.سی و WPN اینه که شما وقتی پک اطلاعاتی رو با اینترنت معمولی می فرستید همین پک با همین اندازه به سرور مقصد می ره

ولی وقتی از پروک.سی استفاده می کنید برای اینکه پک شما توسط مخابرات فیل.تر نشه این برنامه ها میان پک شما رو داخل چند پک دیگه که رمزنگاری شده هستند قرار میدن تا مخابرات نتونه پک شما رو شناسایی کنه. موقع برگشت اطلاعات هم باز همین اتفاق میاقته

و وقتی پک به کامپیوتر میرسه برنامه پروک.سی پک های اضافی رو حذف می کنه و پک اصلی رو به شما میده. از اونجایی که پک هایی که پروک.سی به اطلاعات شما اضافه میکنه وزن ندارند ولی حجم دارند،

در نهایت حجم پهنای باند مصرفی شما افزایش پیدا می کنه.

روش تست: شما یه برنامه مانیتورینگ پهنای باند نصب کن. بعد یه فایل رو دانلود کن. سرعت دانلود IDM رو با سرعت دانلودی که برنامه مانیتورینگ نشون میده چک کن می بینی که این دوبرابر IDM هست

بعد حجم فایلی که دانلود کردی رو با حجم ترافیک مصرفی که برنامه مانیتورینگ نشون میده چک کن ببین چطورن.

دوست من اینترنت فقط و دانلود فیلم و موسیقی نیست دنیای وسیعیه !
    اصلا می دونی چرا این برنامه ها معمولا مجانی هستند یا کی خرج این سرورها رو میده؟؟؟ یا فکر کردی از قیافه من و شما خوششون اوموده یا گربه هایی هستند که برای برای رضای خدا موش می گیرند.
    آرش به نظرت از چه برنامه ای استفاده کنم که اینجور نشه ؟؟؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

شما از مخابرات سرویس میگیری 512 ؟؟؟

من 2 مگ هستم آخرین سرعت دانلود 280 است .....
    نه از خود مخابرات نیست.

شما یه بار میگی wpn مصرفو دوبرابر میکنه یه بار میگی برای مواقعی که افت سرعت داشته باشی.....
    اولا این دو جمله چه منافاتی با هم دارند؟

ببین من یه چیز میگم به طور مثال وقتی پهنای باند من 256 هست سرعت دانلودم هم حدود 32 کیلو میشه حالا وقتی شما با wpn شروع به دانلود میکنی و دانلود منیجر 32 تا سرعت میزنه چطور میشه ما سرعتمون حدود 64 تا باشه در حالی که پهنای باند اجازه نمیده!
    یه عبارت دیگه وقتی شما با پهنای باند 256 نهایت میتونی ساعتی 120 مگ دانلود کنی چطور میشه 240 مگ دانلود کرد!
    خودتون هم دارید میگید که idm و نرم افزار مانیتورینگ در نهایت یک مصرف رو زدن !
    در ضمن من گقتم که یه قسمت از حرفاتون در مورد نحوه کار wpn درسته اما اون قسمت دوبرابر شدن مصرف رو فکر نمیکنم
    تو بحث اینکه مصرف زیاد میشه که با دلیل توضیح دادم

ولی تو بحث بهبود سرعت این پاروکسی هست که باعث بهبود سرعت میشه (wpn برعکس سرعت رو کاهش میده برای اینکه بدونی چرا باید طرز کارش رو بدونی)

حالا برگردیم که همون پاروکسی و سرعت. احتمالا شما منظور من رو از بهبود سرعت اشتباه متوجه شدید هر چند که تو پست قبلی هم بهش اشاره کردم.

با پاروکسی سرعت پهنای باند شما بیشتر نمیشه یعنی اگه پهنای باند شما مثلا 1 مگ باشه شما حداکثر می تونید 120 کیلو بایت دانلود داشته باشید (که خودتونم گفتید) این مربوط به زمانی هست که شما یه خط خوب و بدون اشتراک و عوامل کاهنده سرعت داشته باشید و به فاصله شما از سرورهای مختلف هم بستگی داره.

برخی مواقع سرعت دانلود شما کمتر از این مقدار است که با استفاده از ------ می تونید سرعت خودتون رو به پهنای باندتون برسونید.

یکی دیگه از مواردی که سرعت شما رو محدود میکنه فاصله شما از سرورهای مختلف و مدت زمانی هست که طول میکشه تا اطلاعات شما به سرور بره و برگرده که باز هم پاروکسی به دلیل استفاده از قابلیت کشینگ می تونه این زمان رو کاهش بده و به اصطلاح سرعت شما رو بالاتر ببره

(باز میگم سرعت دانلود همش پهنای باند نیست)

این مقاله جالب رو هم بخون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by arash59b; 09-10-2012 at 15:11.

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

آرش به نظرت از چه برنامه ای استفاده کنم که اینجور نشه ؟؟؟
    فکر کنم ساکس اینطور باشه البته من ازش استفاده نکردم. کلا ساکس طرز کارش فرق می کنه.

از همین فری.گیت استفاده می کنم ولی تو دانلودشبانه (چون دیگه هر چقدر پهنای باند مصرف بشه به من ربطی نداره )
    Last edited by arash59b; 09-10-2012 at 15:18.

5. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دوستانی که 128 نامحدود دارن بیان بگن سرعتشون رو چند هست در طول شبانه روز؟

دوستان من الان 40 میدم برای نت 256 با سرعت دان 40-55 .خط تلفن جدیدم هم تازه راه افتاده.نظرتون چیه بیام یه 128 نامحدود بگیرم و یه 2 مگ محدود بریا دانلود تو ساعت رایگان که فقط میخوام سرعت دانلود بالا باشه.اینجوری بازم هزینه ماهانم به 40 نمیرسه.عمده استفادم هم بازی انلاین و دانلود سریال هست.
    Last edited by gamekhor2007; 09-10-2012 at 15:30.

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

من که دوماهه 128 نامحدود دارم خیلی عالیه من که واقعا راضیم دیگه اصلا نگران تمام شدن شارژ نیستم

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

اون دستگاهت که گفتی وصل میشد مشکلی نداشت به صورت اوتوماتیک وصل میشد به نت یا خودتون به صورت دستی کانکت میکردین ؟؟؟
    چه توی پی سی چ توی لپ تاپ کانکشو خودم درست میکنم توی همون قسمت network and sharing center

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خلاصه بگم از سوسک و wpn رایگان استفاده نکنید و برای خرید از جای مطمئن بخرید و اینکه پکیح ارسالی و دریافتی حجمشون تغییر خاصی نمیکنه و فقط encrypt و رمز نگاری میشه . سرعت پیج باز کردن در بعضی مواقع به علت فاصله مکانی سرور کاهش پیدا میکنه که کاملا به پینگ شما با سرور ارتباط داره و در کل هم بگم که محسوس نیست .
    وی پی ان سعی کنید خریداری نکنید و از کانکشن http s استفاده کنید اونs آخر به معنی secure هست . اطلاعات شخصی معمول شما ارزش خاصی برای سرویس دهنده نداره و مثلا کارت بانکیتونم رمزشو در بیارن با کلی دردسر بازم به زندانش نمیارزه اما و ایمیل و اینهارو ممکنه که ثبت کنن و به تعداد زیاد بفروشن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

MAke ThE BeSt !
    Last edited by krasusmh; 10-10-2012 at 19:34.

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من گيج شدم،‌ طوري كه دوستان ميگن بيشتر 1مگ ها روي 2مگ بسته شدن!
    يعني آيا 2مگ سالانه بگيرم هزينه اضافي هست!!!؟ همون 1مگ سالانه رو بگيرم!!؟
    واينكه سرعت 128 نامحدود رو دوستان ننوشتن چطوره!!!

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

آقای ali_phd71 شما این 2 ماه سرعتت دانلودت چقدر بوده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •