سلام به همه دوستان بله درسته دقیقا توی فکر خرید یه مودم بودمیه سوال plus قابلیت usb on the go داره یا نه ؟ در ضم من می خوام یه چیزی بخرم حداقل تا دوسال دیگه همه چیو جواب بده از بازیو نرم افزار فکر می کنین پردازنده دو هسته ای کافی با شه یا نه؟
بله درست می گین شما قابلیت هایی داره plus که نمی شه چشم پوشی کرد.ممنون از نظرتون دوست عزیز
دوستان کسی جواب این سوالو نداد پردازندهای Mali-400MP GPU چجور پردازندهایی هستن پیشاپیش از همه دوستان ممنون

.gif)
یه سوال plus قابلیت usb on the go داره یا نه ؟ در ضم من می خوام یه چیزی بخرم حداقل تا دوسال دیگه همه چیو جواب بده از بازیو نرم افزار فکر می کنین پردازنده دو هسته ای کافی با شه یا نه؟
بله درست می گین شما قابلیت هایی داره plus که نمی شه چشم پوشی کرد.ممنون از نظرتون دوست عزیز.gif)
جواب بصورت نقل قول
دوست من امکانات این galaxy tab 7 رو دیدم تبلت خوبیه نصبت به قیمتش ولی نکسوس از لحاظ cpu و سخت افزار قویتر نیست به نظر شما؟نمی دونم من تا حالا از محصولات سامسونگ نداشتم ولی احساس می کنم یه خورده ضعیف تر از اون چیزیه که نشون می ده اگه نظرتونو بدین ممنون می شم اگر یک لطفیم بکنین برتری های این دوتا تبلتو نصبت به هم بگین ممنون می شم پیشاپیش از همتون ممنونم.gif)

.gif)