ریاضی پایه چه تجربی چه رشته ریاضی تغییر داشته سرفصلها رو صفحه قبل گفتم
ریاضی پایه چه تجربی چه رشته ریاضی تغییر داشته سرفصلها رو صفحه قبل گفتم
امار:گاج سفید
زبان فارسی:نشر دریافت هامون سبطی (2جلد)
ادبیات2 تا درس7 همون قبلی هستش تغییر نکرده
ریاضی پایه هم صفحه قبل سر فصلها رو گفتم
ریاضی پیش تجربی===احتمال
اخر برای عربی چه کتابی خوبه؟؟؟؟؟؟ من کنکور90 عربی رو 45زدم برای من ایادفیلی خوبه یا فوت وفن؟؟؟؟؟؟
با چه کتابی 45 زدی؟؟؟؟؟؟
عربی همگامان
من خودمم تو عربی بین ایاد فیلی و فوت وفن موندم!کدوم؟؟؟؟؟؟؟؟
تو دینی بین الگو و همگامان موندم!کدوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام.
در مورد درس عربی و بقیه دروس، و همچنین معرفی کتاب ها، توی صفحه ی 41 همین تاپیک توضیح کامل داده شده. (پست های Samba رو بخونید.) اینم آدرسش:
راستی در مورد تغییر کتاب های دیف و حسابان و ریاضی 2، از معلم پارسالمون (که خداییش کارش درسته) پرسیدم چیکار کنیم ، جوابش این بود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای حسابان و ریاضی پایه: 90 درصد مباحث همون قبلیا هستن، و حدود 10 درصد جدید اضافه شده. مثل ب.م.م و ک.م.م و بسط دو جمله ای و توابع نمایی (که امسال یه مقدار بیشتر بهش توجه شده). پس همون کتابای قبلی رو باید تست بزنیم و فقط برای اون 10 درصد، یه کتاب جدید گیر بیاریم و تستاشو بزنیم.
برای دیف: تقریبا هیچ مبحث یا نکته ی جدیدی اضافه نشده. و بعضی از قسمت ها کمرنگتر و حتی حذق شده. معلممون گفت همون کتابای قبلی رو بزن و هیچ مشکلی نیست.
من هم فوت و فن رو دارم هم ایاد فیلی ....... جفتشم خوندم شک نکن ایاد فیلی بهتره...همیشه وقتی فوت و فن میخوندم یه سوالایی تو ذهنم به وجود میومد که تو فوت و فن جوابش نبود ولی ایاد فیلی دقیقا به همون سوالا پرداخته بود
دینی هم گاج که تازه اومده و جلدش خاکستریه ....بهترین کتاب دین و زندگیه فقط یه بار یه نگا بهش بنداز![]()
لغات اغلب از اخر کتاب هستش و کمتر از متن بوده
ارایه ها و قرابت هم بجز یکی دو تا که از کتاب هست یقبه خارج از کتابن همه ....
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
بسته به رشتتون داره مثلا هندسه زیاد نبوده ولی ریاضی تجربی خب یه فرقهایی داشته.بهترد هست از کتاب جدید بخونید فرق اونچنانی زیاد نیست ولی مباحث کم و زیاد و جابجا شدند .....
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
اصولا اجبار کردن برای گرفتن کتاب همرا ازمون تخلف محسوب میشود . نباید هیچ موسسه ای به اجبار فروش داشته باشه
ولی اونها به فکر جیب خودشون هستند نه شما .....
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
چند روز دیگه پی دی اف پیش روی سایتش قرار میگیره
الن سوم وجود هست اگر میخواید میتونید ببینید.....
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
از سایتش میتونید بگیرید .....
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
خب شما ابتدا مطتابق برنامه خود را به ازمون برسانید در صورتی که زمان اضافی داشتید به تقویت خود در جاهای لازم بپردازید
نگران نباشید دروس چند بار دوره میشوند و فرصت هست .....
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
اصل مباحث فرقی نکرده ولی در اونها یکسری مطالب حذف اضافه و جابجا شده .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)