ماه مبارک ما که از دوشنبه شروع شده بود . عمو توکلی هم میتونه با ما هماهنگ کنه تا یه وقت تداخلی پیش نیاد![]()
ماه مبارک ما که از دوشنبه شروع شده بود . عمو توکلی هم میتونه با ما هماهنگ کنه تا یه وقت تداخلی پیش نیاد![]()
خب سمبا راست می گه دیگه. حال داری اینقدر نوشتی؟ والا من که حال نداشتم بخونم. مخصوصا که تاپیک داره مثل گلوله جلو میره و بعضی صفحات رو اصلا نتونستم بخونم. ولی یکم که خوندم تا تهش گرفتم چی شد. ( جالبه کل کتاب های تست بازرگان رو از دوم تا پیش 1 دارم الا پیش 2 )
در یک کلام باید بگم از اولش که می خونی آدم حس صداقتی پیدا نمی کنی توش. می دونی چرا. چون اگه واقعا قبول داشت، این همه کتاب ها قطور و هر کدوم تست و آموزش جدا واسه چیه که خودش می نویسه؟؟؟؟؟ ( سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی به عمل کار براید به سخندانی نیست - با حفظ کپی رایت-)
ولی خب منم مثل شما برا کنکور هیچ استرسی نداشتم و نگرانی جناب بهمن یکم شورش رو در آورده ولی به هر حال کیه که منتظر کارنامش نباشه؟ انتظاره که پدر آدم رو در میاره. و گرنه کنکور با اون عظمتش هیچ استرس و دلهره ای بهمون نداد.
موفق باشی.
نه . نگو . زشته
ضمنا این خبری که گفته بودن معتبر نیست . حواستون باشه بچه ها . نبینم یه دفعه دوسه تا تون سکته ایی چیزی بکنید بخاطر این خبرا . اوکی؟
من با آقای توکلی در تماسم و مشکلاتی که باعث شده نتایج اعلام نشه از این قراره که عده ایی در سازمان سنجش از بیماریهای روانی رنج میبرن . هرچی هم عمو توکلی میخواد کلیکه رو بزنه و سایت رو به روز کنه این افراد نمیذارن . عمو توکلی اعلام کرده که به چندتا جوون مجاهد و نستوه و ولایتمدار نیازمنده تا بر این مشکل فائق بشه . محلی که باید شما جوانان برومند جمع بشید هم (بگفته یکی از دوستان) میدان السنجش تهرانه . منتظر حضور قرمزتان هستندیم
بدون شوخی هم باید بگم فکر میکنم یا بهتر پیشبینی میکنم فردا شب بیاد . من امشب یه سر رفته بودم بیرون اینگاری که داره طوفان شن میاد . همه میان به چشم و روت میخورن و اولین صحبتشون اینه که : نتایج نیومد؟؟؟؟؟
Last edited by yarane-naghdi; 02-08-2011 at 22:56.
خبری که نشد
ما بریم به sms بازیمون برسیم
تا فردا رفقا
best dreams
11 مرداد هم تموم شد با اميد به سوي 12 مرداد
يه دعا ميگم آمين بگو!!!
الهي فردا اين موقع هممون نتايجمون رو بدونيم
آميــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــن
برو . برو . برو . ما رو سیاه نکن . نکنه خبر نداری من رییس صنف زغال فروشهام
منتظر نتایج بودن تنها مشکل نیست . اون استرسی که این به آدم وارد میکنه از خود کنکور بدتره و بیشتر
آمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــن
پيروزي هم يه گل خورد اه اه اه
شد 1-1![]()
Last edited by Samba; 02-08-2011 at 23:11.
به به میبینم یه دوساعت نبودیم چه خبرا که نشده ...
15 کاربر و 4 مهمان اونوقت هیشکی حرفی واسه گفتن نداره یعنی ؟!![]()
لااقل یه جک بگیم استرسمون کم شه ... ( استرس ؟! من ؟! عمرا)
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
قضیه چیه ؟!چرا آدمو تو این موقعیت قرار میدید ؟!
![]()
گفتم که خودم تایپ نکردم. از این سایت کپی کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشترک گرامی، با استناد به قانون جرايم رايانه ای دسترسی به حرف های فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)