تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 124 از 287 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی رضا جا
    هل این سل هم فکر کنم 17 این ماه برگزار میشه

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : اسمکدان

تاریخ انجام : جمعه ، ۱۵م آگست سال ۲۰۰۸

محل انجام : نورفوک

دانلود عکس ها ، حجم: KB 2,413
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 12,253
    کد:

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

در ابتدای شوء ، ویکی و ویکتوریا دارن با هم صحبت میکنن و ویکی گررو میگه که هردوی آندرتیکر و اج امشب در اسمکدان حضور دارن .

اینتروی اسمکدان پخش میشه .

مراسم آغازین اسمکدان انجام میشه .

اعلام میشه در اولین مسابقه ی امشب جف هاردی و شلتن بنجامین در یک تایتل مچ برابر هم قرار میگیرن .

مسابقه ۱ :: یونایتد استیتس چمپینشیپ :: شلتن بنجامین در برابر جف هاردی

جف هاردی وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . بعد از او قهرمان ایالات متحده شلتن بنجامین میاد و داخل رینگ قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه . جف هاردی خیلی خوب داره کار میکنه و به بازی مسلط هست . تماشاگرا هم طرف جف هستن و تا آخرین لحظه او رو تشویق میکنن . در اواخر مسابقه هستیم که جف هاردی شلتن رو روی رینگ میبینه که نمیتونه بلند شه . جف تصمیم میگیره بره بالای رینگ و سوانتان بامب رو اجراء کنه . اما ام وی پی وارد میشه و به جف هاردی حمله میکنه . این حرکت از چشمان داور دور نمیمونه . پس داور مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع جف هاردی به پایان میرسونه تا کمربند همچنان دست شلتن بنجامین باقی بمونه .

بعد از مسابقه جف هاردی عصبانی شد و قبل از اینکه ام وی پی رینگ رو ترک کنه بهش تویست آف فیت زد . سپس بالای رینگ رفت و سوانتان بامب رو روی شلتن بنجامین اجراء کرد . تماشاگرا جف رو بشدت تشویق کردن و او به بک استیج رفت .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 315
    کد:
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 5,311
    کد:
    بعد از کامرشال برمیگردیم .

پرومویی از اتفاقات بین ام وی پی و جف هاردی پخش میشه .

مسابقه ی دوم تا دقایقی دیگه انجام خواهد شد .

مسابقه ۲ :: ماریس و ناتالیا در برابر قهرمان دیواس میشل مک کول و ماریا

هر چهار دیوا داخل رینگ هستن . ضمن اینکه میشل مک کول در زمان ورودش بشدت مورد تشویق قرار گرفت . مسابقه آغاز میشه و تیم ناتالیا و ماریس بر بازی مسلط هستن . بعد از دقایقی مسابقه دست تیم حریف میفته . تیم ماریا و مک کول بعد از چندین بار تگ شدن و استفاده از فن ها و لاک های مختلف بازی رو در دست گرفتن . جلوتر میریم . در یک صحنه مک کول حواسش نیست و ناتالیا از پشت میاد و مک کول رو رول آپ میکنه . داور میشمره و به این ترتیب تیم ماریس و ناتالیا پیروز مسابقه میشن .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 373
    کد:
    ویدئویی از آر تروث یا همون ران کیلینگز پخش میشه که خیلی جالب هست .

مسابقه ۳ :: برایان کندریک در برابر اسکاتی گلدمن

اسکاتی گلدمن داخل رینگ هست و منتظره حریفش وارد بشه . برایان کندریک وارد میشه و بشدت او رو هوو میکنن . کندریک بادی گاردش ازیکیل هم همراه خودش داره . به هر حال مسابقه آغاز میشه و کندریک مثل همیشه کار رو عالی آغاز میکنه . بعد از چند هدلاک ، چین لاک ، بادی اسلم ، بک بریکر و ... برایان کندریک در گوشه ی رینگ گلدمن رو گیر میندازه و فینیشرش که اسلایسد برد هست رو روی او اجراء میکنه . برایان کندریک حریف رو پین میکنه و داور میشمره . کندریک موفق میشه پیروز این مسابقه بشه .

بعد از مسابقه ازیکیل وارد شد و به اسکاتی گلدمن چندین بک بریکر زد .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 343
    کد:
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 5,204
    کد:
    در بک استیج ، تریپل ایچ داره درباره ی انجام یک مسابقه برابر کنی دایکسترا صحبت میکنه .

مسابقه ۴ :: قهرمان دبلیو دبلیو ای تریپل اچ در برابر کنی دایکسترا

قبل از ورود دو سوپراستار و شروع مسابقه ، گریت کالی به رینگ میاد . آهنگ تریپل ایچ زده میشه و او بشدت مورد تشویق قرار میگیره . تریپل ایچ کمربند دابلیو دابلیو ای رو دور کمرش بسته و داره به رینگ نزدیک میشه . با نزدیک شدن او کالی میترسه و میره بیرون رینگ . تریپل ایچ مثل همیشه بعد از مراسم بیرون رینگش وارد میشه و برای طرفدراش دست تکون میده و کمربندش رو بالا میگیره . سپس کنی دایکسترا بعد از ماه ها دوری بر میگرده و طرفدارا با رفتار بدشون و هوو کردن او ، بازگشتش رو بهش تبریک میگن . مسابقه شروع میشه و تریپل ایچ کاملا بر بازی مسلط هست . او خیلی زود بعد از زدن فن های مهمی مثل بک بریکر ، فیس باستر و اسپاین باستر حریفش رو گیج میکنه و در لحظه ای که کنی بلند میشه و به پشت بر میگرده ، تریپل ایچ به شکم او کیک میزنه و سپس پدیگری رو اجراء میکنه . تریپل ایچ حریف رو کاور میکنه و داور شروع به شمردن میکنه . به این ترتیب تریپل ایچ پیروز مسابقه میشه .

بعد از مسابقه تریپل ایچ میره بیرون رینگ و کالی قصد داره به او حمله کنه که تریپل ایچ با زدن کلوزلاین ، کالی رو نقش بر زمین میکنه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 556
    کد:
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 6.478
    کد:
    در بک استیج ، ویکی گررو میگه تا وقتی که هم اج و هم آندرتیکر حضور دارن من نمیتونم اینجا بمونم و میخوام ورزشگاه رو ترک کنم .

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه ۵ :: بیگ شو در برابر رایان برداک

برداک داخل رینگ هست . آهنگ بیگ شو زده میشه و او مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و بیگ شو کار رو شروع میکنه . او اصلا به برداک اجازه نمیده کاری انجام بده . بیگ شو انقدر حریف رو میزنه تا دیگه هیچ چیز از او نمونه . بیگ شو خیلی راحت و در کمتر از سه دقیقه تونست این حریف آماتور خودش رو شکست بده .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 254
    کد:

ویکی گررو داره به طرف لیموزین میره تا به هتل برگرده اما اج سریع میاد دنبال ویکی و او رو با ویلچرش برمیگردونه به ورزشگاه .

مسابقه ۶ :: ولادیمر کوزلاو در برابر فستس

ولادیمر کوزلاو در یک نبرد سخت به مصاف حریف قدرتمند خودش فستس میره. کوزلاو تا به حال در اسمکدان باخت نداشته و تمام مسابقات خودش رو با پیروزی پشت سر گذاشته. فستس اومده که ضمن گرفتن انتقام از کوزلاو (به خاطر مسابقش با جسی در اسمکدان هفته ی قبل) اولین شکست اون رو به بهش تحمیل کنه . مسابقه این دست و اون دست میشه و هر لحشه دست یک نفر میفته . اما ولادمیر کوزلاو در پایان پشت فستس قرار میگیره و با زدن هد بات به پشت سر او ، فستس رو روی زمین میندازه و او رو پین میکنه . به این ترتیب کوزلاو پیروز این مسابقه میشه و همجنان بدون شکست باقی میمونه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 245
    کد:
    اج ویکی رو با ویلچرش به قسمت رمپ ورزشگاه میاره و پایان اسمکدان این هفته با صحبت های ادج و ویکی گررو در رینگ همراه خواهد بود. ادج و ویکی به رینگ میان و بعد از کمی صحبت از سوی ادج درباره ی ازدواجش با ویکی ، یک ویدیو پخش میشه که طی اون اتفاقاتی که در گذشته بین ادج و ویکی رخ داده به نمایش در میاد. ویکی از ادج به خاطر اتفاقاتی که افتاده معذرت خواهی میکنه و هر دوی اونها منتظر ورود آندرتیکر میشن اما تیکر وارد نمیشه . ادج ویکی رو روی زمین میندازه بطوری که ویکی روی زمین دراز کشیده . اج میره روی شکم ویکی میشینه و حرف های پایانیش رو به ویکی میزنه . ویکی هم گریه میکنه و اج بلند میشه و میره .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 287
    کد:

و به این ترتیب اسمکدان این هفته با غیبت آندرتیکر به پایان میرسه و ما باید در مین ایونت سامراسلم شاهد بازگشت آندرتیکر باشیم .

-------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کمپانی دابلیو دابلیو ای ، پنج استار و یک داور دیگه رو اخراج کرد :

۱. کالین دیلینی :: سوپراستار ای سی دابلیو

۲. چری :: دیوای اسمکدان

۳. هایلندرز :: تگ تیم راء

۴. استیوی ریچاردز :: سوپراستار اسمکدان

۵. وس ادمز :: داور دابلیو دابلیو ای

در این یکی دو هفته ، دابلیو دابلیو ای بیش از ده سوپراستار اخراج کرده . البته استار هایی که نقشی براشون در نظر گرفته نشده بود و بدرد کمپانی نمیخوردن جزو این لیست دراز بودن . باید ببینیم آیا کمپانی قصد داره جای این ها ، استار های دیگه ای رو جایگزین کنه یا فقط قصدش این هست که کسایی که فعال هستن و به کار میان رو نگه داره .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بعد از اتمام مین ایونت زیبای رسل مینیا ۲۴ بین آندرتیکر و اج ، آتش بازی و مراسم پایانی شروع شد که در حین این مراسم بدلیل بوجود اومدن یک سری اشکالات ، قسمتی از مواد منفجره مسیرشون تغییر کرد و وسط تماشاگرا افتاد . خوشبختانه این اتفاق مصدومیتی در بر نداشت و به هیچ یک از تماشاگران قسمت بالایی آسیبی وارد نکرد .

ویدیوی بسیار جالبیه و پیشنهاد میکنم از دست ندید. ضمن اینکه در دی وی دی اوریجینال رسلمانیا ۲۴ که در WWEShop به فروش میرسه ، این صحنه رو حذف کردند.

ـ شما میتونید این ویدیوی زیبا رو در یک قسمت کامل (با حجم ۱ مگابایت) دانلود کنید

ـ کیفیت این ویدیو 162kbps و فرمتش هم WMV میباشد ضمن اینکه مدتش هم یک دقیقه هست.

-----------------------------------

Wrestlemania 24 Pyro Accident After Undertaker's Match

- دانلود ویدئوی آتش سوزی در رسل مینیا :

دانلود در یک پارت :: لینک دانلود | حجم : MB 1.06
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دیروز توسط رسل کست مصاحبه ای از رندی اورتن منتشر شد .

- صحبت رندی اورتن درباره ی بوبا ری دادلی :

" من هیچ وقت از او خوشم نمیومد . اصلا از کارهایی که انجام میداد برام جالب نبود چون بوبا دادلی همش به خودش فکر میکرد . در مسابقه ای که پای من شکست او تقصیر داشت . بوبا ری دادلی بد هیکل ترین ، غیر آماده ترین و کم تحرک ترین آدمی هست که میشناسم . وقتی او رو ملاقات میکنی طعم بدی در دهنت احساس میکنی . "

- احساس فعلی او درباره آسیب دیدگی از ناحیه استخوان ترقوه :

" خیلی خوشحالم که آسیب دیدم ! از خدا ممنونم که استخوان ترقوه ام دچار شکستگی شد . در زمانی که من شاکر نبودم . من کارم رو از دست دادم ، اما اگه این طور نمیشد ، بودن در کنار همسرم و مراقبت از او در زمان بارداری و همچنین بدنیا اومدن دخترم رو از دست میدادم که در این صورت خیلی افتضاح میشد . "

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بتازگی مصاحبه ای با مارک هنری ، قهرمان حال حاضر ای سی دابلیو انجام شده که این گفتگوی کوتاه رو آماده کردم . در این مصاحبه از هنری درباره ی سامراسلم ، اختلافاتش و ... سوال شد :

مارک ، آیا تو منتظر یکشنبه هستی ؟

- مرد ، من دارم مستقیما به یکشنبه ی این هفته فکر میکنم . من میتونم برای اولین بار در یک پی پر ویو به عنوان قهرمان حضور داشته باشم و از کمربندم دفاع کنم . هیچ کمربندی تو دنیا مثل این یکی نیست . نه تنها من قوی ترین مرد دنیا هستم ، این کمربند هم بهترین کمربند دنیاست . کاری که شما همه باید انجام بدید این هست که پی پی وی رو ببینید و لذت ببرید .

میدونم که یک سری اتفاقات بعد از رسلمینیا بین تو و مایکل هیز بوجود اومد . میدونیم که هیز از دست اندرکاران مهم و با سابقه ی دابلیو دابلیو ای هست . او تو رو با حرفاش اذیت کرد . هر وقت به او فکر میکنیم این به ذهنمون میاد که آیا هیز بخاطر کارش توبیخ شد ؟

- خوب ، اون کسایی که میخواستن بدونن که بین من و مایکل هیز چی میگذره ، اکثرا به دنبال فروش روزنامه هاشون بودن و به خودشون فکر میکردن . مایکل یک اشتباه کرد ، و بخاطر اشتباهش مجازات شد . حالا او بخشیده شده . من دیگه نمیتونم به دنبال این جور کار ها و اختلافات برم ، چون من تکونی به خودم دادم . فقط این رو بدونیم که ما هر کی باشیم همه آدم هستیم و باید با مردم به خوبی رفتار کنیم .

آیا تو همچنان شعر مینویسی ؟

- این کاری هست که من برای جلوگیری از عصبی شدن و حملات عصبی انجام میدم که من رو آروم میکنه و من این کار مورد علاقه ی من هست .

بله ، این بود مصاحبه ی جدید مارک هنری که انصافا بر عکس چهره اش که چیز دیگه ای نشون میده ، خیلی قشنگ و روون صحبت کرد و باید ببینیم امشب میتونه از کمربندش برابر مت هاردی دفاع کنه یا نه .

- بصورت کوتاه میگم که کالین دیلینی ، سوپراستار اخراج شده ی دابلیو دابلیو ای دیروز در لیگ ' یو دابلیو اِی ' حضور پیدا کرد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تا بعد ...................

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب اینم خلاصه سامر اسلم تا بعد که خبرهای تکمیلی رضا جون بزاره

بازی اول mvp در کمال تعجب از جف هاردی برد

بازی دوم تيم بت فونيكس مارلا هم تيم ميكي جيمز و كينگ استون بردند

بعدش شان مایکل اومد و گفت که تا رستال مانیا تو مسابقات حضور نداره بعدش جریکو اومد و با مشت به همسر شان مایکل زد و احتمالا با این کار شان تصمیمش عوض می کنه و برای تنبیه جریکو زودتر وارد رینگ میشه

مت هاردی و مارک هنری هم سر کمربند سنگین وزن مسابقه دادن و در حالی که بازی داشت به نفع مت هاردی پیش میرفت مننجر مارک هنری دخالت کرد و بازی به مت تموم شد و جالب اینکه جف هم وارد صحنه شد و دوتایی با هم مارک هنری ترکوندند

سی ام پانک هم با پیروزی برابر جی بی ال از کمربندش دفاع کرد و در کل مسابقه قشنگی انجام ندادن

triple h هم خلی شکست داد و واقعا عالی بازی اداره کرد

اما به نظر من قشنگ ترین بازی باتیستا و جان سنا انجام دادن که در پایان باتیستا پیروز شد هر چند که سنا هم خوب کار کرد

همون طور هم که از قبل پیش بینی میشد آندرتیکر تو قفس اج بدجوری ترکوند و این بازی تقریبا یک طرفه به نفع خودش پایان داد
    Last edited by corey; 18-08-2008 at 18:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : سامراسلم

تاریخ انجام : یکشنبه ، ۱۷م آگست سال ۲۰۰۸

محل انجام : ایندینوپولیس

دانلود عکس ها ، حجم: KB 6,104
    کد:

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

پرومویی از مسابقه ی هل اینه سل پخش میشه که در اون ویکی به ادج میخنده ، ادج با میک فالی صحبت میکنه و باهاش درگیر میشه و چند هایلایت دیگه از اسمکدان و اتفاقاتی که برای ادج افتاد پخش میشه.

به ورزشگاه میریم. مراسم افتتاحیه انجام میشه. ورزشگاه کاملا پر هست و آهنگ جت بلک استون در ورزشگاه در حال پخش هست. بیش از پانزده هزار نفر در ورزشگاه نشستن .

پیش نمایش تمامی مسابقات پخش میشه.

مسابقه ۱ :: ام وی پی در برابر جف هاردی

جف هاردی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . حالا جف هاردی در رینگ هست و ام وی پی وارد میشه. کلیپی از درگیری های ام وی پی و جف هاردی در ساتر نایتز مین ایونت و اسمکدان پخش میشه. مسابقه شروع میشه. جف بهتر کار میکنه و مانتل رو به بیرون هدایت میکنه. جف ، مانتل رو به دیوار بیرون رینگ میزنه و بعد از زدن چند مشت اون رو به داخل رینگ هدایت میکنه. کاور میکنه اما موفق نمیشه. مردم حف رو تشویق میکنند و حالا یک البو از جف. جف همچنان به بازی مسلط هست. ام وی پی به بازی برمیگرده ولی جف بهش اجازه ی ادامه کار رو نمیده. سرعت بازی کاهش یافته. داور دو استار رو از هم جدا میکنه. ام وی پی با یک کیک وارد عمل میشه اما جف اون رو به گوشه ی رینگ هدایت میکنه. چند مشکت از جف و حالا یک سوپلکس سنگین از مانتل. ام وی پی کاور میکنه اما موفق نمیشه. مردم هاردی رو تشویق میکنند. ام وی پی جف رو لاک کرده. حالا ام وی پی سابمیشن رو اجرا میکنه. جف خودش رو به بند رینگ میرسونه. ام وی پی به جف چند تا لگد محکم میزنه. جف میخواد یک البو بزنه اما مشت میخوره و میفته. ام وی پی کاور میکنه اما موفق نمیشه. جف گوشه ی رینگ هست. ام وی پی یک لگد به اون میزنه و کاور میکنه اما موفق نمیشه. جف به بازی برمیگرده و ضربه ای رو به گردن ام وی پی وارد میکنه. حالا چند کیک از هاردی ولی ام وی پی با بوت جواب هاردی رو میده. جف گوشه ی رینگ هست. ام وی پی دورخیز میکنه ولی از جف اسلم میخوره. جف کاور میکنه اما موفق نمیشه. جف میره برای دابل کیک اما ام وی پی اجازه نمیده و حالا کاور میکنه اما موفق نمیشه. جف میره برای سوانتان بمب اما شلتون بنجامین وارد میشه و جف میپره روی بنجامین (بیرون رینگ). حالا جف به رینگ میاد و از ام وی پی بیگ بوت میخوره. ام وی پی کاور میکنه و موفق میشه جف هاردی رو با دخالت شلتون بنجامین پین فال کنه و شکست بده.

برنده: ام وی پی

دانلود عکس ها ، حجم: KB 503
    کد:

در بک استیج ماریا مصاحبه ای با سنتینو مارلا و بث فینکس داره و سنتینو داره از خودش و بث تعریف میکنه. بث و ماریا تنها میشن و سنتینو برمیگرده و بث رو بغل میکنه و صحنه رو ترک میکنه.

صحنه هایی از قفس موجود در ورزشگاه پخش میشه.

مسابقه ۲ :: وینر تیک آل مج :: کوفی کینگستون و میکی جیمز در برابر سنتینو مارلا و بث فینکس

میکی به رینگ میاد و کمربندش رو بالا میگیره. کوفی هم پشت سرش وارد میشه و توسط لیلیان گارسیا معرفی میشه. موزیک سنتینو ماریلا =خش میشه و سنتینو به همراه فینکس وارد میشه. داور کمربند ها رو به کچ کار ها نشون میده و مسابقه شروع میشه. مسابقه بر سر قهرمانی زنان و قهرمانی بین قاره ای هست. سنتینو با دوبنده ی آبی به بیرون میره و دو دیوا بازی رو شروع میکنند. بث شروع به زدن میکی میکنه اما میکی با چند لاک جوابش رو میده. بث چند ضربه با آرنج به میکی وارد میکنه و یک دابل بوت میخوره. میکی کاور میکنه اما موفق نمیشه. سنتینو به رینگ میاد ولی از میکی یک سو=لکس میخوره. کوفی به رینگ میاد و کراس بادی میزنه. کوفی با حرکات =رشی خودش داره سنتینو رو میزنه. سنتینو به بیرون رینگ میره و =شت سرش میکی هم بث رو به بیرون میندازه. کوفی میره که بره روی بث اما بث میره بغل سنتینو. سنتینو به رینگ میاد. سنتینو جاشو میده به بث. بث چند بوت به کوفی میزنه و جاشو میده به سنتینو. سنتینو کاور میکنه اما موفق نمیشه. سنتینو کوفی رو لاک کرده. کوفی جاشو میده و میکی و بث هم به رینگ میاد. میکی چند کراس بادی میزنه و با چند مشت و کلوزلاین بث رو نقش بر زمین میکنه. میکی میره برای کراس بادی و موفق میشه. میکی کاور میکنه اما سنتینو دخالت میکنه. کوفی میره که به سنتینو کلوزلاین بزنه اما به بیرون رینگ =رت میشه. در نهایت این مسابقه با برد سنتینو مارلا و بث فینکس همراه بود.

برنده و قهرمانان جدید بین قاره ای و زنان : سنتینو مارلا و بث فینکس

دانلود عکس ها ، حجم: KB 878
    کد:

بعد از مسابقه سانتینو مارلا جشن میگیره و بث فینکس رو بغل میکنه .

شان مایکلز همراه با همسرش ربکا به رینگ میاد. تماشاگرا بشدت او رو تشویق میکنن . شان شلوار جین و کت ای اسپورت پوشیده . او و همسرش داخل رینگ هستن و تماشاگرا سرود اچ بی کی رو سر دادن . شان شروع به صحبت میکنه و از مصدمیتش حرف میزنه . شان میگه : " من تصمیم دکتر ها رو شنیدم . همسرم به من گفته که دیگه وقتش هست حرف اون ها رو گوش کنم . من واقعا دوران خیلی خوبی رو گذروندم . " او در ادامه ی صحبت هاش به سامراسلم و رسلمانیا و تاریخچه ی دی اکس و حریف دیرینش برت هارت اشاره میکنه. شان در ادامه میگه : " من کسی بودم که لدر مچ رو ابداع کردم و کسی بودم که لبخندم رو از دست دادم و ریک فلیر فلیر رو بازنشست کزدم . " در این لحظه کریس جریکو به رینگ میاد. جریکو میکروفونی میگیره و میگه : " نه ، من نمیذارم تو به همین راحتی بازنشست بشی . تو باید قبل از اینکه بازنشست بشی بگی که بخاطر کریس جریکو شدی . باید بگی که باعث و بانیش جریکو بوده و این رو همین الان بگو . " جریکو چند بار دیگه به شان میگه که اینکار رو بکنه تا اینکه شان میگه : " باشه میگم . ولی تو هم برو خونه و به تمام اقوام و فامیلتون بگو که هیچ وقت شان مایکلز نمیشی . " تماشاگرا شان رو تشویق میکنن . جریکو عصبانی میشه و همسر شان رو میگیره و او رو میزنه . شان جریکو رو از رینگ بیرون میندازه و میره کنار همسرش. شان به او میگه که ریلکس باشه و هیچ اتفاقی نیفتاده . چند دقیقه بعد دکتر ها و چند داور وارد میشن تا به زن شان کمک کنن رینگ رو ترک کنه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 734
    کد:
    دانلود عکس های مصدومیت ریکا ، حجم: KB 545
    کد:

مسابقه 3 :: قهرمانی ای سی دبلیو :: مارک هنری در برابر مت هاردی

مت هاردی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . بعد از او مارک هنری به همراه تونی اطلس وارد میشن . اطلس در بیرون رینگ میمونه و زنگ شروع مسابقه به صدا در میاد . در همون ابتدا مت هاردی به مارک هنری تویست آف فیت میزنه . حالا مت کاور میکنه و داور میخواد بشمره اما تونی اطلس مت رو به بیرون رینگ میکشه . داور در سی ثانیه ی ابتدای مسابقه اعلام دی کیو میکنه و مسابقه با این قانون به نفع مت هاردی به پایان میرسه . اما با دی کیو کمربند ها جابجا نمیشن .

برنده: مت هاردی با قانون دی کیو

دانلود عکس ها ، حجم: KB 727
    کد:
    بعد از مسابقه جف هاردی از راه میرسه . جف هاردی اطلس رو میزنه و میره بالای رینگ و به تونی اطلس سوانتان بامب میزنه . هدف بعدی مارک هنری هست . مت هاردی و جف هاردی سر هنری رو میگیرن و بهش دابل سوپلکس میزنن .

اعلام میشه مسابقه ی قهرمانی سنگین وزن مسابقه ی بعدی خواهد بود .

پرومویی از اتفاقات بین سی ام پانک و جی بی ال پخش میشه .

مسابقه 4 :: قهرمانی سنگین وزن :: سی ام پانک در برابر جی بی ال

جان بردشاء لیفیلد یا همون جی بی ال وارد میشه و میره داخل رینگ قرار میگیره . آهنگ سی ام پانک زده میشه و او بشدت مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . مسباقه شروع میشه و دو نفر با هم درگیر میشن . جی بی ال موفق میشه پانک رو به گوشه ی رینگ بفرسته اما داور او رو کنار میزنه . جی بی ال میره روی پانک کار کنه و از قدرت بدنی و فیزیکش استفاده میکنه . سپس ساید هدلاک از جی بی ال . پانک بلند میشه و به بازی برمیگرده . پانک میره به جی بی ال حمله کنه اما شولدربلاک از جی بی ال . سپس پانک با چند کیک برمیگرده . سپس دراپ کیک از پانک که باعث میشه جی بی ال از رینگ به بیرون بیفته . پانک هم میره بیرون . برمیگردن و پانک میره بالای رینگ برای کراس بادی اما جی بی ال جاخالی میده . جی بی ال کاور میکنه اما دو شماره . سپس یک مشت محکم به صورت پانک میزنه . جی بی ال سر پانک رو به گوشه ی رینگ میکوبه . سپس بیر هوگ از جی بی ال که پانک قصد داره در بره . جلوتر میریم و جی بی ال قفلی رو روی پانک اجراء میکنه . پانک بسختی میتونه تکون بخوره . تماشاگرا او رو تشویق میکنن . پانک آروم آروم بلند میشه . سپس جی بی ال رو میزنه و به گوشه ی رینگ میندازه . پانک دور خیز میکنه و به طرف جی بی ال میره . سپس با زانو ضربه ای به سینه ی جی بی ال میزنه . سر جی بی ال رو میگیره و بولداگ رو اجراء میکنه . پانک میره برای جی تی اس اما جی بی ال کلوزلاین میزنه . چندین البوء از جی بی ال . پانک بلند میشه و میره تا به جی بی ال حمله کنه اما جی بی ال او رو به بالای رینگ میفرسته . اسلم بروی پانک . پانک از ناحیه ی پشت سر دچار خونریزی شده . بلند میشن و بطور ناگهانی پانک جی بی ال رو بالای شونه هاش میبره و جی تی اس رو اجراء میکنه . پانک پین میکنه و به این ترتیب او از کمربندش برابر جی بی ال دفاع میکنه .

برنده و قهرمان سنگین وزن : سی ام پانک

دانلود عکس ها ، حجم: KB 466
    کد:
    بعد از مسابقه جری لالر بلند داد میزنه : " پانک وینز ، پانک وینز ... " . پانک هم اون طرف داره با طرفداراش جشن میگیره . پانک میگه : " دارم میام خونه . " چون هفته ی دیگه راء در شیکاگو انجام خواهد شد .

در بک استیج ، گریت کالی داره آماده میشه .

پرومویی از اتفاقات بین تریپل ایچ و گریت کالی پخش میشه .

مسابقه 5 :: قهرمانی دبلیو دبلیو ای :: تریپل اچ در برابر گریت کالی

ابتدا گریت کالی به همراه منیجرش رانجین سینگ وارد میشه . سپس آهنگ تریپل ایچ زده میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . زنگ شروع به صدا در میاد . تریپل ایچ با چند مشت میره رو حریف کار کنه . تریپل ایچ بعد از یک کیک میره برای پدیگری اما کالی نمیذاره . کالی تریپل ایچ رو بالا میبره و میخواد دابل هندد چوکسلم بزنه که میزنه . حالا کالی میره برای قفل وایس گریپ . تریپل ایچ به سختی از قفل در میره و به کالی کیک میزنه . چاپ بلاک از تریپل ایچ . کالی میره بیرون رینگ . تریپل ایچ هم میره بیرون اما ضربه ی سنگینی از کالی دریافت میکنه . دو نفر به رینگ برمیگردن و کالی به تریپل ایچ البوء میزنه . تریپل ایچ وسط رینگ افتاده . کلوزلاین از کالی . تماشاگرا سرود " یو کنت رسل " رو سر دادن . نرو هولد از تریپل ایچ . تریپل ایچ با چند مشت به بازی برمیگرده . کالی تریپل ایچ رو به طرف طناب ها هول میده و تریپل ایچ به کالی فیس باستر میزنه . بیگ بوت از گریت کالی . تریپل ایچ میره برای پدیگری اما نمیتونه . جلوتر میریم و تریپل ایچ داخل رینگ هست و کالی هم داره وارد میشه . تریپل ایچ قصد حمله داره اما کالی وایس گریپ رو اجراء میکنه . د گیم میخواد قفل رو بشکونه اما کالی قوی هست و نمیذاره . تریپل ایچ چند کیک میزنه اما کالی او رو به گوشه ی رینگ میفرسته . کالی به طرف تریپل ایچ میره اما تریپل ایچ جاخالی میده . کالی برمیگرده و تریپل ایچ یک کیک به کالی میزنه . سپس تریپل ایچ میه برای پدیگری . بله ، او میزنه . تریپل ایچ کاور میکنه و داور میشمره . به این ترتیب تریپل ایچ موفق میشه از کمربندش برابر گریت کالی دفاع کنه .

برنده و قهرمان دبلیو دبلیو ای: تریپل اچ

دانلود عکس ها ، حجم: KB 609
    کد:

بعد از مسابقه هایلایت هایی از صحنه های قشنگ همین مسابقه پخش میشه .

تریپل ایچ داره با طرفداراش جشن میگیره و کمربند رو بالا میبره .

پرومویی از اتفاقاتی که بین جان سینا و باتیستا تو این مدت افتاد پخش میشه .

مسابقه 6 :: برای اولین بار :: جان سینا در برابر باتیستا

جان سینا وارد میشه و گروهی او رو تشویق میکنن . سپس باتیستا میاد و گروهی هم به تشویق او میپردازن . مسابقه شروع میشه و دو نفر با هم درگیر میشن . شولدربلاک از باتیستا . هیپ تاس و سپس اسکوپ اسلم از سینا . سینا ساید هدلاک رو اجراء میکنه اما باتیستا قفل رو میشکونه و کلوزلاین میزنه . ورتیکال سوپلکس ار بایتستا . کاور میکنه اما دو شماره سپس سینا بلند میشه و سوپلکس میزنه و کاور میکنه اما او هم موفق نمیشه . یاسد اسلم از باتیستا ، کاور میکنه اما دوشماره . فیگر فور لگ لاک از باتیستا اجراء میشه . سینا داره درد میکشه اما بعد از چند لحظه قفل رو میشکونه ولی باتیستا ول نمیکنه و همچنان پای سینا رو قفل کرده . سینا میره و به طناب ها میرسه . سینا طناب رو میگیره و داور به باتیستا میگه ول کنه . داور تا پنج میشمره و باتیستا ول میکنه . سینا میره برای اف یو اما باتیستا اون رو به گوشه ی رینگ هل میده. باتیستا اسپاین باستر میزنه و میخواد باتیستا بمب رو هم اجرا کنه. سینا اجازه نمیده و اس تی اف یو رو روی باتیستا اجرا میکنه ولی باتیستا خودش رو به بند رینگ میرسونه. سینا میخواد یکبار دیگه شانسش رو برای اجرای اف یو امتحان کنه اما باتیستا اجازه نمیده. باتیستا به سینا اسپیر میزنه. باتیستا میره برای اسکوپ اسلم ولی سینا بهش اف یو میزنه. سینا کاور میکنه اما باتیستا کیک آوت میکنه! بعد از کمی درگیری باتیستا بالاخره یک باتیستا بمب به سینا میزنه و کاور میکنه اما سینا هم کیک آوت میکنه! باتیستا باز هم یک باتیستا بمب به سینا میزنه و اینبار کاور میکنه و بالاخره سینا رو پین فال میکنه. ۱... ۲... ۳...!!! باتیستا برنده میشه!

برنده: باتیستا

دانلود عکس ها ، حجم: KB 606
    کد:

بعد از مسابقه هیلایت هایی از مسابقه داریم .

سپس باتیستا برای طرفداراش دست تکون میده و فیگور میگیره . سینا همچنان روی زمین افتاده . باتیستا به طرف رمپ ورزگاه و سپس به بک استیج میره .

بر میگردیم و حالا قفس داره پایین میاد و تماشاگرا خوشحال میشن .

هایلایت هایی از دو سه هفته ی اخیر اسمکدان داریم .

مسابقه 7 :: هل اینه سل مچ :: آندرتیکر در برابر اج

ابتدا اج وارد میشه. او در داخل رینگ استاده و تماشاگرا دارن تیکر رو تشویق میکنن . چراغ ها خاموش میشه و بعد از چند مراسم ابتدایی به همراه انفجار و ... ، آندرتیکر در میان تشویق تماشاچی ها وارد میشه و خودش رو بعد از دو دقیقه به قفس میرسونه . تیکر کلاه خودش رو برمیداره و بلوزش رو به داور میده . جیم راس داره میگه که 15 هل اینه سل انجام شده و تیکر در هشت تاشون حضور داشته . هر دو سوپراستار معرفی میشن و مسابقه شروع میشه. در نفر به طرف هم میرن و اج قصد داره در بره . آندرتیکر او رو در گوشه ی رینگ میگیره و به او چند مشت میزنه . اج کونر میکنه اما تیکر به او بیگ بوت میزنه . سپس تیکر ادج رو به بیرون رینگ میبره و اون رو به پله های فلزی مزیزنه و چند هدبات د بوت به اون میزنه. هر دو سوپراستار با هم درگیر هستند. لا فامیلیا بازی رو از بک استیج نگاه میکنند. تیکر پله رو به داخل رینگ میندازه. داخل رینگ ادج به آندرتیکر روی پله ها اسلم میزنه. ادج به تیکر روی پله ها یک اسپیر میزنه و از زیر رینگ یک میز به داخل رینگ میاره. برمیگرده و یه میز دیگه هم میاره و به تیکر کلوزلاین میزنه. ادج دوتا میز رو روی هم میذاره و میخواد به تیکر سوپلکس بزنه اما تیکر نمیذاره. تیکر میخواد به ادج چک اسلم بزنه اما ادج نمیذاره. ادج ضربه ای رو با صندلی به صورت تیکر وارد میکنه و به رینگ برمیگرده و میز رو هم با خودش میاره. ادج یک نردبون رو هم از زیر رینگ میاره. ادج ضربه ی دیگه ای رو با صندلی به تیکر وارد میکنه و نردبان رو در رینگ سرپا میذاره. ادج تیکر رو روی میز میذاره از بالای نردبون میپره روش و میز در حالی که تیکر روش هست میشکنه. ادج کاور میکنه اما موفق نمیشه. ادج یک صندلی رو زیر سر تیکر میذاره و میخواد با صندلی دیگه ضربه رو به سر تیکر وارد کنه اما تیکر بهش اجازه نمیده. تیکر با کمک پله ادج رو به بیرون رینگ میندازه. ادج میره که اسلم بزنه اما در نهایت یک اسپیر به تیکر میزنه. دیواره ی قفس میشکنه میفته روی میز گزارشگران و تیکر ادج رو روی میز گزارشگران اسمکدان میندازه. روی میز گزارشگر ها ادج یک اسپیر دیگه رو به تیکر میزنه. دو سوپراستار به رینگ برمیگردن و ادج با نردبون ضربه ای رو به تیکر میزنه. لا فامیلیا مسابقه رو از بک استیج دنبال میکنند. ادج با دوربین ضربه رو به تیکر میزنه و کاور میکنه اما موفق نمیشه. تیکر بلند میشه و بعد از کمی درگیری به ادج یک چک اسلم میزنه و کاور میکنه اما موفق نمیشه. ادج دی دی تی میزنه ، تیکر لست راید میزنه و ادج اسپیر میزنه. همه ی فینیشر ها کیک آوت میشن. تیکر باز هم لست راید میزنه و کاور میکنه اما ادج کیک آوت میکنه. ادج روی پله های فلزی به تیکر اسلم میزنه و کار میکنه اما موفق نمیشه. بازی ادامه پیدا میکنه تا جایی که تیکر ادج رو در رینگ با صندلی نقش زمین میکنه. تیکر یک صندلی زیر سر ادج میذاره و با یک صندلی دیگه ضربه ی محکمی رو به صر ادج وارد میکنه. تیکر ادج رو بلند میکنه و بهش یک تومبستون سنگین میزنه و کاور میکنه. ۱... ۲... ۳...! تیکر موفق میشه ادج رو پین فال کنه و بازی رو به نفع خودش به پایان برسونه.

برنده: آندرتیکر

دانلود عکس ها ، حجم: KB 1,134
    کد:
    بعد از مسابقه نشون داده میشه که در بک استیج ، لا فامیلیا دارن برای تیکر دست میزنن !

آندرتیکر تا قسمت ورودی ورزشگاه میره اما برمیگرده و پشتش رو نگاه میکنه . تیکر به رینگ برمیگرده و دو تا نردبون میاره . تیکر میره بالای نردبون و اج رو هم میگیره و روی اون یکی نردبون میذاره . بعد به اج میگه که من میخوام تورو به جهنم بفرستم . از اون بالا به اج چوکسلم میزنه . سپس تیکر دوباره به اج نگاه میکنه . تیکر به اج اسپیر میزنه که همه تعجب میکنن و البته تیکر رو تشویق میکنن . بعد دو تا نردبون ها رو از رینگ بیرون میندازه و در حالی که اج روی رینگ افتاده و نمیتونه تکون بخوره ، تیکر رینگ رو ترک میکنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •