تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 186 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

تولد سر الکس بر همه ی دوستان مبارک!120 ساله باشه!و برامون ان شالله 50 تا جام دیگه بیاره!!!
    قضیه محرومیت سوئیس در بازی های بین المللی چیه و احتمال بازگشت یونایتد به چمپیون؟

2. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

قضیه محرومیت سوئیس در بازی های بین المللی چیه و احتمال بازگشت یونایتد به چمپیون؟
    قضیه اینه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی من که چشم آب نمیخوره به برگشت یونایتد به CL. در کل خیلی بعیده...

4. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

اسطوره 70 ساله شد؛ تولدت مبارک سر الکس

فرگوسن که به خاطره فوتبالی چند نسل گره خورده، فردا وارد هشتمین دهه زندگی اش خواهد شد

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، فردا 70 ساله خواهد شد. او که دو ماه قبل بیست و پنجمین سال حضورش در الدترافورد را جشن گرفت، در شب سال نو وارد هشتمین دهه زندگی خواهد شد.

9 آگوست 1967؛ فرگوسن جوان با انتقالی 65 هزار پوندی راهی گلاسکو رنجرز شد.

15 آوریل 2008؛ فرگی به همراه همسرش کتی؛ اگر اجازه بانو فرگوسن نبود، شاید الکس 10 سال قبل از دنیای فوتبال خداحاظی می کرد

21 می ؛ دو مین قهرمانی در چمپیونزلیگ باز هم با بخت و اقبال؛ البته فراموش نکنیم شانس به سراغ آنهایی می آید که لیاقتش را دارند؛ فرگوسن شب بارانی لوژنیکی را هیچ وقت فراموش نمی کند

27 می 1999؛ پیروزی دراماتیک در فینال نوکمپ، فرگوسن را به آرزویش رساند، قهرمانی در چمپیونزلیگ؛ این قهرمانی لقب سر را برای او به ارمغان آورد

12 جولای 2008؛ فرگوسن در حال نگاه کردن بازی پیش فصل تیمش مقابل آبردین

11 می 2002، چند ماه قبل از جام جهانی ، شایعه جدایی بکام از یونایتد در صدر اخبار جزیره قرار داشت اما او سرانجام قراردادش را تمدید کرد تا فرگوسن نفسی به راحتی بکشد اما کمتر از دو سال بعد فرگی با پرتاب کفش به سمت ستاره تیمش، او را به سمت در خروجی هدایت کرد.

6. 16 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

و 70 سال پیش پسری به دنیا آمد که سرنوشت اوآغاز نمودن برگ جدیدی از تاریخ بود. انصافا که سر فرگی تاریخ جدیدی و برای یونایتد نوشت و نقشش در تیم بیشتر از یک مربی بوده و برای تیم مثل نقش پدر و داشته. مربی که هیچ وقت کهنه نمیشه و همیشه به روز کار می کنه و هیچ وقت هم از رقابت خسته نمیشه. به نظر من سر الکس فرگوسن بهترین مربی است که تاریخ فوتبال به خودش دیده
    تولدت مبارک سر فرگوسن بزرگ

8. 5 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

واقعا باورم نمیشه! به بلکبرن باختیم تو خونه! 3- 2!! یعنی عیدی بازی پیش رو پس گرفت از تماشاگرا! تولد سر الکس هم که به کنار... نه تو پایان 2011 تونستیم صدر رو از سیتی بگیریم و هم باید شاهد برد احتمالی سیتی و اختلاف امتیاز سه مجددا باشیم و بالتبع سیتی رسما قهرمان نیم فصل شد...
    مثل اینکه دخیا امروز افتضاح بوده + واقع این چه نیمکتیه امروز داشتیم!؟!

10. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هیچی ندارم بگم ! باخت تو OT ! اونم از بلکبرن، تیمی که تا قبله این بازی آخر جدول بود، جالبه که این اولین برد خارج از خونشون بود !
    بهترین شانس برای صدرنشینی رو از دست دادیم . شاید آخره فصل حسرت این 3 امتیازو بخوریم ... شــــــــــــاید ...!
    ---------
    امیدوارم سر الکس نظرش عوض شه و تو ژانویه به فکر بازیکن جدید باشه

12. 2 کاربر از el magnifico بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از دست رفته دیدن صدر جدول ! منچستر یونایتد 2 - 3 بــلکــبرن اونم تو اولترافورد...هــدیه بازیکنان به پیرمرد در روز تولدش بود... فرگوسن چی فکر میکرد چی شد ...

عملکرد دفاع تیم و دخیا بود که باعث شد این شکست رقم بخوره، چون گاف هایی که دادن میشه گفت در حد گاف های حقیقی و نصرتی تو پرسپولیس بود (این هم واسه نشون دادن عمق فاجعه) ...

فکر کنم منچستر هم مثل پرسپولیس نیاز به خرید تو زمستون داشته باشه ...

14. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

واقعا بد بود دفاع...دی خیا یک بازی کرد و 3 تا گل خورد و مطمئنا روی گل سوم تاثیر داشت.داوری هم به کنار...روش تیممون تکراری شده...کریک میده به اورا،اورا یکی به دو با نانی و سانتر و توپ دفع میشه!!!!
    خیلی شانس هم داشتند.دقیقه اخر بازی همشون پهن شده بودن روی زمین و توپ وارد دروازه نشد.ذخیره هم نداشتیم که بخواهیم تعوضی کنیم!!!کارمون به جایی رسید که W.keane فکر کنم دقیقه 82 بازی اومد داخل و همین بازیکن نگذاشت دقیقه اخر توپ به گل تبدیل بشه و بهش برخورد کرد.(اگر اشتباه نکنم)
    سرود اول بازی کجا که برای فرگی خوندنHappy birth dat to yoooooooooou
    و سرود اخر بازی کجا!!!
    تنها نکته مثبت بازی:ّبازگشت اندرسون

16. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

واااااااااااای نه !
    چی فکر می کردیم چی شد !
    فکر می کردم با اختلاف حداقل 5 تا ببریم !
    دخه آ رسما داره به لیندگارد بفرما می زنه که بیاد دروازه بان اول تیم بشه !

18. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فرگوسن تا سال 2015 درمنچستريونايتد مي‌ماند

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفته است در نظر دارد سه سال ديگر به حضور خود در اين تيم ادامه دهد.

سرآلکس فرگوسن که امسال هفتادمین سالروز تولد خود را جشن گرفت ابتدا قصد داشت در فصل 02-2001 به مربیگری خود در من یونایتد پایان دهد اما در این تیم ماند و باشگاه را سه بار دیگر به فینال لیگ قهرمانان اروپا و پنج قهرمانی دیگر لیگ برتر رساند.

فرگوسن در گفتگو با تلویزیون منچستریونایتد اظهار داشت: فکر می‌کنم کارم در باشگاه سه سال دیگر به پایان برسد. تا آنجا که سلامتی‌ام به من اجازه بدهد و تا آنجا که از مربیگری لذت ببرم و از عملکرد تیمم رضایت کامل داشته باشم، تا سال 2015 در اولدترافورد می‌مانم.

سرمربی منچستریونایتد افزود: ما به روند فتح لیگ برتر ادامه می‌دهیم و در حال حاضر آنچه برای ما در اولویت قرار دارد قهرمانی در یک رقابت اروپایی است. مردم می‌گویند ما برندگان موفقی هستیم اما من می‌گویم که ما بازندگان بزرگی هستیم. می دانید چرا؟ چون اجازه ندادیم این موفقیت‌ها همیشه شکل بگیرد.
    شبکه ورزش

20. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •