تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 320 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض پيش نمايه ماركا

پيش نمايه ماركا

پيشخوان برجسته:

بنگوايين

ديگر پيشخوانها:

مهاجم كامل بنگوايين است

مورينيو:"براي من مهاجم كامل جمع ايگوايين و بنزما هست"

مورينيو تاكيد كرد هر دو مهاجم بدون هيچ شكي جزء ياران اصلي و ثابت به حساب مي آيند

دي استفانو:"راموس هركجا به كار گرفته شود جواب ميدهد"

پيش نمايه آ.اِس

پيشخوان برجسته:

بنزما:"برادر كوچكترم من را به رقابت با ايگوايين تشويق ميكند"

ديگر پيشخوانها:

بنزما خوشحال و خندان از بازگشت موفقيت آميزش

كرويف:"مادريد يك تيم بزرگ است،بسيار خوب بازي ميكند"

2. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

مورينيو: اوزيل فصل گذشته بهتر بود
    خوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است مسوت اوزیل، ملی پوش آلمانی تیمش، در رقابت های فصل گذشته نمایش های بهتری ارائه می داد.

اوزیل در دیدار شب گذشته رئال مقابل لیون در ترکیب اصلی قرار گرفت و پایه گذار گل سوم تیمش بود اما در دقیقه 66 جای خود را به کاکا داد.

این ستاره آلمانی در هر 7 دیدار تیمش در رقابت های این فصل لالیگا حضور داشت و سه بازی نیز در چمپیونزلیگ برای کهکشانی ها انجام داد.

با این وجود، مورینیو انتظارات بیشتری از این ستاره جوان دارد و از او خواست نمایش های بهتری در زمین ارائه بدهد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اوزیل اکنون باید به سطح جدیدی برسد. نمایش های او در فصل گذشته بهتر بود. او باید بار دیگر آمادگی اش را به دست بیاورد. ما به او نیاز داریم.

البته آقای خاص این بازیکن را مورد ستایش نیز قرار داد و گفت:" اوزیل بازیکن فوق العاده ای است. او هر بار توپ را به دست می آورد، می توان انتظار اتفاق فوق العاده ای را داشت. هواداران به همین دلیل او را دوست دارند. من هم علاقه زیادی به او دارم."

4. 3 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FC Realmadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

خب دوستان کرایف مصاحبه ای انجام داده و طبق معمول بیشتر مصاحبه به رئال مربوط میشه!! این متنش:

یوهان کرویف: هیچ کسی به حرفهای مورینیو اهمیتی نمی دهد

اسطوره سالهای نه چندان دور فوتبال هلند در صحبتهایی اعلام کرد که رئال تیم قدرتمندی است که خوب هم بازی می کند

سایت گل- یوهان کرویف اسطوره باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید طعنه زده و گفته که کسی نباید این مربی پرتغالی را جدی بگیرد
    مورینیو در کنفرانس خبری بعد از برد 0-4 تیمش مقابل المپیک لیون به این نکته اشاره کرد که بارسلونا در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا کار به مراتب آسان تری نسبت به رئال داشته است
    کرویف در واکنش به صحبتهای اخیر مورینیو به خبرنگاران گفت:« در هر ورزشی باید به همکارانت، حریفان و رقیبانت احترام بگذاری.راستش را بخواهید، هیچ کسی به حرفهای مورینیو بها نمی دهد.»
    اسطوره 64 ساله باشگاه بارسلونا و تیم ملی هلنددرادامه به این نکته اشاره کرد که رئال پیشرفتهای زیادی داشته است:« هیچ کسی نمی توانداین نکته را ندیده بگیرد که رئال در سالهای اخیر خیلی خوب بازی کرده. در فصل 10-2009، آنها رکورد بیشترین تعداد امتیازات کسب شده در لالیگا را پشت سرگذاشتند. زمانی که این اتفاق می افتد، چه کسی می تواند بگوید که آنها ضعیف هستند. بارسلونا خیلی خوب بازی می کند و به جامهای قهرمانی می رسد ولی رئال هم خیلی خوب بازی می کند و تیم فوق العاده ای دارد.»
    امـــــا ! متن مصاحبه خوزه بعد از بازی برابر لیون که کرایف را اینطور آشفته کرده!

تیمهایی هستند که با ضربات کاشته سریع به گل می رسند اما این فرصت به ما داده نشد و حتی کارت زرد هم دادند . بحث ما در مورد ژابی است ، نه هیگوائین و بنزما .
    بقیه تیمها می توانند و ما نمی توانیم ."
    در مورد گروه چمپیونزلیگ گفت :" در گروه ما یک تیم بزرگ فرانسوی ، یک تیم بزرگ هلندی و قهرمان کرواسی حضور داشت . در دیگر گروه ها ، تیمهای بزرگ خوش شانس تر بوده اند چرا که برای پیدا کردن این که رقبایشان کجا هستند باید در اینترنت جستجو کنم . گروه ما آسان نبود ، ما خودمان خوب کار کردیم . "
    در این باره که آیا دوباره در بازیهای آتی رو به اخطار گیری تعمدی بازیکنانش می اورد یا خیر گفت :"یوفا خیالش راحت باشد . نمی خواهیم کارت زردهای بازیکنانمان را پاک کنیم چرا که ما نمی توانیم ، البته بقیه می توانند . "
    اما دو نکته میمونه!
    اول : مرسی از خوزه که محلش نمیزاره / میدونید زبونی که خوزه داره بخواد راحت.....

یوهان کرویف: هیچ کسی به حرفهای مورینیو اهمیتی نمی دهد
    دوم : من متوجه نشدم !
    میگه کسی توجه نمیکنه!! امـــــــا اولین نفر خود این پیرمرد هست که شدیدا آشفته شده!!

6. 6 کاربر از FC Realmadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

به نقل از سایت تحلیلی خبر عصر ایران:
    رئال مادرید توانست لیون را در برنابئو با نتیجه سنگینی در هم بکوبد تا به یک قدمی صعود به مرحله یک هشتم برسد . گزارش تصویری از این بازی را مشاهده کنید:

همونطور که توی آخرین عکس هم مشخص بود کار کاسیاس توی این بازی فقط دست زدن و تشویق مهاجماش بود به غیر از 2 یا 3 تا عکس العمل ، کاسیاس کلا بی کار بود.
    یکی از دلایلی که به نظرم کاسیاس از دوران اوجش فاصله گرفته همینه که سایر بازیکنا خوب کار می کنن و نیازی به عکس العمل های جدی از کاسیاس نیست.چون اینقدر پرس کردن رئال قویه که فرصت به مهاجمین حریف نمی رسه که بخوان خطری رو دروازه ی رئال ایجاد کنن. در حالی که 2 یا 3 سال پیش زمانی که کاسیاس تو اوج بود ، همش رئال از خط دفاعیش می نالید و کاسیاس مجبور بود عکس العمل های سریع نشون بده و در نتیجه آماده تر بود.

8. 5 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اما دو نکته میمونه!
    اول : مرسی از خوزه که محلش نمیزاره / میدونید زبونی که خوزه داره بخواد راحت.....

دوم : من متوجه نشدم !
    میگه کسی توجه نمیکنه!! امـــــــا اولین نفر خود این پیرمرد هست که شدیدا آشفته شده!!
    لابد فیفا هم جز اون دستس که به مورینیو محل نمی ذاره. آخه سال 2011 فکر کنم به عنوان دومین مربی برتر سال انتخابش کرد
    چند روز پیش هم که روزنامه ی مارکا بود فکر کنم که مورینیو رو به گوآردیولا ترجیح داد و کاپو دادن به مورینیو.
    اونوقت کی به مورینیو محل نمی ذاره؟ حداقل 2 نفر رو نام می برد تا ما هم مطلع شیم.

راستی عزیز شما توی امضاتون زدید رئال 11 بر 0 بارسا رو برده. این واقعیت داره؟
    اگه آره تاریخشو لطف می کنی بگی؟

10. 6 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

راستی عزیز شما توی امضاتون زدید رئال 11 بر 0 بارسا رو برده. این واقعیت داره؟
    اگه آره تاریخشو لطف می کنی بگی؟
    کوپا دل ری سال 1943:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    لطفا فضای تاپیک رو احیانا با بحث تکراری و بیخودیه 11-1 و ژنرال فرانکو و جنگ جهانی و... مزین نکنید!
    تنکس

12. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ون نیستلروی:"اگر مقابل رئال مادرید گلزنی کنم خوشحالی نخواهم کرد"

اولش میخواستم بگم شتر در خواب بیند پنبه دانه .... ولی پشیمون شدم
    انصافا آدم قدر شناسیه اگه همچین کاری کنه نه رئال اولین تیمشه نه تنها تیم بزرگیه که توش بازی کرده ؛ با اینکه هنوز میتونست کنار بنزما بازی کنه ولی رئال فروختش به بوندس لیگا . بازیکنایی مثل اسنایدر و ماکه له له و روبن و .... یاد بگیرن ازش

14. 6 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض زیدان: بنزما خیلی خوب پاسخ داد

زیدان: بنزما خیلی خوب پاسخ داد

اسطوره ی فرانسوی تیم رئال مادرید، به تمجید از مهاجم هم وطن خود در این تیم پرداخت.

وی در مصاحبه با RTL گفت: " کریم خیلی خوب میدونه که فشار مضاعفی روش هست چرا که یه مهاجم دیگه به اسم هیگواین هست که اتفاقا اونم خیلی خوب میدونه چطور گل بزنه. "

" اگر چه اون خیلی خوب پاسخ داد، اون پتانسیل بالایی داره و واقعا رشد کرده. عملکرد عالی اون نتیجه تلاش زیادش هست نه شانس و اتفاق. "

مهاجم 23 ساله تیم رئال مادرید تا الان 5 گل را در رقابت های لالیگا به ثمر رسانده است.

کد:

16. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض پلگرینی: چیزی برای ثابت کردن به مورینیو ندارم

پلگرینی: چیزی برای ثابت کردن به مورینیو ندارم

مانوئل پلگرینی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با رئال مادرید در باره این بازی صحبت کرد.

وی به خبرنگاران گفت: " من چیزی رو به مورینیو ثابت نمیکنم، من انتخاب های دیگه ای هم داشتم که همه عالی بودن ولی بهترین انتخاب رو کردم (مربی گری مالاگا)."

" از دست دادن بازیکن همیشه بد بوده، ولی نبود باپتیستا، دودا و ویلی چیز دیگه هست."

" اصلا مهم نیست که به مادرید و بازیکناش آشنایی دارم، همه اونا رو میشناسن، همه به نقطه ضعف ها و توانایی های اونا آشنایی کامل دارن. "

" در مقابل رئال مادرید فضای بیشتری خواهیم داشت، میدونیم که حریف سر سختی در پیش رو داریم، باید کاملا دقیق باشیم. "

" باید به کریس رونالدو، کاکا، اوزیل و بنزما دقت زیادی کرد تا اشتباهی رخ نده، ما فقط روی یک بازیکن (رونالدو) تمرکز نمیکنیم. "

" آمار چیزی رو ثابت نمیکنه، من با ویارئال که هرگز مادرید رو نبرده بود تونستم اونا رو شکست بدم، پس با مالاگلا هم میشه. "

کد:

18. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض کریس رونالدو: مادرید بهترین ها رو داره

کریس رونالدو: مادرید بهترین ها رو داره

کریس رونالدو در اظهار نظری درباره تیم خود گفت که این تیم بهترین بازیکنان را در خودش دارد.

وی در مصاحبه با وبسایت رسمی باشگاه گفت: " ما بهترین های جهان رو در تیممون داریم، این هم منو خوشحال میکنه و هم کمک میکنه که بهتر بشم. جاه طلبی من طوری هست که هر سال میخوام بهتر باشم و الان تو باشگاهی هستم که اینو تضمین میکنه. "

" من فکر میکنم که تمام فوتبالیست های حرفه ای با استعداد هستند، اما هرگز به بازیکن بزرگی تبدیل نمیشین اگه رو اون استعداد کار نکنین. این چیزیه که من همیشه روش کار میکنم. من همیشه سعی میکنم که کارها رو بهتر انجام بدم، همیشه سعی میکنم که چه تو زمین و چه تو تمرینات پیشرفت کنم. "

" وقتی بچه بودم هرگز شخص خاصی رو الگوی خودم قرار ندادم، تنها خواسته ی من بازی برای تیم ملی خودم بود چون بازیکنانی که من سعی میکردم مثل اونا باشم اونجا بازی میکردن. مطمئن هستم که خیلی کارها هست که دیگه انجام نمیدم دلیلش هم تجربه و سنم هست. من همیشه واسه یادگرفتن و پیشرفت آماده هستم. "

این مهاجم 26 ساله در جولای سال 2009 از منچستر یونایتد به رئال مادرید پیوست و از آن موقع تا الان بیش از 100 بازی با پیراهن رئال انجام داده است.

کد:
    Last edited by kasra_khan2003; 21-10-2011 at 19:12.

20. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •