والا من رفتم امورمشترکین یه فرم تخلیه بهم دادن رفتم همونجا خط تخلیه کردم قبلا آ
والا من رفتم امورمشترکین یه فرم تخلیه بهم دادن رفتم همونجا خط تخلیه کردم قبلا آ
کفرت زد بالا نه ؟؟
من بعثترو پیشنهاد میکنم !
البته یه طرحی بود به نام سحر که مخصوص شب بود ولی اصلا حال نکردم باش
در تعجبم چرا همیشه ما از طرف مخابرات اینقدر پشتیبانی میشیم من بعثت دارم و شبانه از 12 تا 7 سرعتم 110-130 هست ! دقیقا مثل روز البته از 6-7 میره روی 125-140 !!!!
قبلا طرح صبا طلایی داشتم سرعت دانلودم تا 480 میرسید ... میانگین 450 بود
Last edited by Mobham69; 08-03-2013 at 00:20.
10 دقیقه ایی.
سلام
نزنه بالا؟
آقا بعثت جمع کردن رفت که از این طرح های جدید که گذاشتن کدوما شبانه رایگان داره ، اگه نداره که بریم یجا دیگهبعد اینجوری که من شنیدم شبانه از 1 به بعد شروع میشه از این پس
![]()
درسته دوست عزیز طرح بعثت جمع شدهدیشب دیدم ساعت 12 دیسی شد دیگه هم وصل نشد
گفتم شاید حجمم تموم شد صبح وصل شد و به سایت ir.goldnet.2030 مراجعه کردم دیدم حجم دارم اما دیگه نیمتونم طرح بعثت شارژ کنم
حالا از دوستان کسی میدونه کدوم طرح دانلود شبانه داره ؟؟؟؟
تعرفه های جدید مخایارات که از بعثت خبری نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من خیلی وقت پیش صبانت بودم سرعت دانلود هم 250 بود مصرفم زیاد شد اومدم نامحدود مخابرات!
نامحدود جمع کردم اومدم بعثت کمتر از 2ماه 15گیگ خورد با اینکه مصرفم کمتر از زمان صبانت بود جالبه برید ببینید بیشتر مصرف صرف آپلود هست!!!!
حالا که قراره بعثت جمع کنه الان بهترین انتخاب آسیاتک هست نامحدود داره قیمتشم خوبه. 256 نامحدود 3ماه 41تومان.
نمیدونم با چه زبانی باید به شماها گفت :
آقایونی که خطشون فیبر نوری نیست ( مسی هستش) برند از شرکت های دیگه سرویس بگیرند.
چه گیری دادید به این مخابرات.
والا من اگه فیبرنوری نبودم میرفتم بهترین سرویس رو از دیگر شرکت ها میگرفتم.حاضر بودم هزینه ی سه برابر بدم ولی برم از یک شرکت دیگه بگیرم.ولی خوب نمیشه.
بعضی ها هم که اونقدر اوقده ی دانلود هستند که میخوان با پول کم بیان با یک سرویس خوب بیان از صبح تا شب دانلود کنند.
همین شما ها اومدید گند زدید به این مخابرات. قبلا که اینجوری نبود.
این مخابرات هم خراب بشه با این طرح بعثتش. کلا بیان دانلود رایگان رو بردارند و ما راحت شیم.
آخه من حرصم درمیاد طرف میتونه بره مثلا از صبانت,شاتل,نوین نت و...... بگیره و باز دو دستی مخابرات رو چسبیده.
بذار اول مخابرات مایی که فقط میتونیم از خود مخابرات سرویس بگیرم رو خوب ساپورت کنه بعد شما بیان مخابرات.
اگه میخواین آسیاتک نامحدود بگیرید نامحدود برنزی بگیرید. بخصوص اگه بین 1 مگ و 2مگ شک دارید همون 1 مگ برنزی نامحدود بهتره.
سلام دوستان
طرح نامحدود مخابراتم تموم شد و اومدم اول طرح خانواده رو گرفتم بعد یه مدت دیدم خیلی گیگ خوره اش بالاست خلاصه بالاخره بعد از چند بار با ساپورتشون صحبت کردن تصمیم گرفتم طرح 64KB نوروزی رو بگیرم با ماهیانه 8500 که جمع 6 ماهه واریز کردم که قیمتش دراومد 53550 تومن. داخل سایت نوشته بودن که درصورت خرید حجم اضافی از 1 تا 5 گیگ گیگی 4000 تومن از 6 تا 10 گیگی 3000 تومن و از 10 گیگ به بالا گیگی 2000 تومن منم تو کابینتم رفتم که ده گیگ بخرم دیدم همون قیمت 4100 تومن حساب می کنه.
حالا موندم با این مخابرات لعنتی چی کار کنم والله که من خطم فیبر نوریه وگرنه میرفتم از یه شرکت دیگه می گرفتم و خودمو خلاص می کردم حالام می خوام ببینم اگه تونستم که یه کاریش کنم وگرنه مجبورم برم سمت وایمکس که اونم با این منطقه ای که ما داریم آنتن دهیش افتضاحه خدا عاقبتمونو بخیر کنه با این مخابرات.
ای آقا شما فکر میکنید جاها دیگه حلوا میدن نه بابا من خودم دو سال صبا نت داشتم سرعت دانلود مخابرات خیلی بهتره حداقل برا من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)