ولی به نظر من پرفورمنس 2.3 بهتره!
گرچه یادم نمیاد 2.2 چطور بود!
ولی به نظر من پرفورمنس 2.3 بهتره!
گرچه یادم نمیاد 2.2 چطور بود!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gune Baxan; 15-05-2012 at 12:15.
سلام دوستان
ازاینمدل برای همسرم خرید کرده ام وراضی است
فقط میگوید گاهی اوقات ناگهان صفحه اش سیاه میشود وبعد از چند دقیقه خودبخود درست میشودوهمین .
دراین زمان چند بار خاموش وروشن کرده است ولی تغییری دروضعیت رخ نداده است
اگر ممکن است بفرمایید موضوع چیست وچرا ؟ وعلاجش چیست وچه باید کرد بااین وضعیت؟
دوستان
كسي با اين مشكل برخوردنكرده است؟
سلام دوستان من به یه مشکلی خوردم و انم اینه بعضی برنامه ها فقط باید تو رم خود گوشی نصب شه و تو تنظیماتم که میری نوشته اینه برنامه نمیتونه link to sdبشه و من چند تا برنامه که نصب میکنم میگه رم پر شده و دیگه نمیتونم برخیبرنامه ها رو نصب کنم و گوشی همش الارم میده ایا راهی برا برطرف کردن این مشکل هست،گفتم شایدمن راهشو بلد نیستم،ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام راهش روت کردن گوشی و استفاده از برنامه هایی مثل move2sd و link2sd هست که دومی نیاز به پارتیشن دوم رم داره.
ارسال شده از گلکسى ايس من
سلام دوست عزیز من روت کردم پارتیشن بندی هم کردم اما بعضی برنامه ها گویا فقط رو رم گوشی نصب میشن و هیچجوره نمیشه به sd منتقلشون کرد دو ستان کسی به همچین مشکلی برنخورده؟
من خودم از طریق آخرین ورژن link2sd همه ی برنامه ها حتی ویجت ها رو به sd انتقال میدم.
یعنی چی تو sd نمیره؟با link2sd اینکارو میکنی؟چه اروری میده؟
ارسال شده از گلکسى ايس من
هیچ خطایی نمیده اما وقتی تو قسمت setting میرم لیست برنامه هایی که نمیتونند link to sd بشن رو نشون میده و بعضی از برنامه نمیتونند link to sd بشن مثلا خود همین برنامه link to sd فقط روی حافظه موبایل نصب میشه یه سری برنامه های دیگه هم همینطورن و این باعث میشه چند تا برنامه که نصب میشه حافظه پر شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)