فریمور دستگاهتون چنده؟
خیلی ممنون دوست عزیز.
فریمور دستگاهم 4.3.3 هست .
فریمور دستگاهتون چنده؟
خیلی ممنون دوست عزیز.
فریمور دستگاهم 4.3.3 هست .
چند روزه که ویندوز رو عوض کردم و نمیدونم باید از کجا app هایی که ریختم رو دوباره بازیلبی کنم؟
یکی بگه این نرم افزارهای اپل دقیقا کجا قرار میگیرد؟آیا امیدی به دانلود شده ها هست یا نه؟
C:\Users\َAdminstator\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications
دوستان میخواستم بپرسم از شما که بهتره شارژ به چند درصد که میرسه وصلش کنیم به شارژر؟ 5 ؟ 10 ؟ یا کمتر؟
و اینکه آیا در حین شارژ شدن اگه با دستگاه کار کنیم ،فشاری به باتری میاد یا نه ؟
یه سوال دیگه اینکه من حس میکنم بعد از جیلبریک باتری خیلی کمتر جواب میده بهم مخصوصا نسبت به روز اولش که 80 درصد شارژ داشت سری اول خیلی عالی جواب داد ، مال جیلبریکه ؟ یا اصلا باید شارژ اولیه میکردیم باتری رو؟ آخه من چند جا دیدم گفته بودند که نیاز به شارژ اولیه نداره
نه دوست عزیز شما هر طوری دلتون می خواد شارژ کنید و هر طوری دلتون می خواد استفاده کنید.. نیازی به شارژ اولیه و ... نداره. جیلبریک هم خود به خود باعث کم شدن شارژتون نمیشه، ولی مود ها و چیزهایی که نصب می کنید چون به اندازه خود iOS بهینه نیستن باعث میشه کم کم مصرف دستگاه زیاد بشه، به نوعی هرچه بیشتر تغییر بدید و بیشتر چیزهای اضافه نصب کنید عمر باتریتون کمتر میشه.
درود
با اجازه مهندس
این جیلبریک واقعا یکی از نسخه های بی نقص هست
به جرئت می تونم بگم طی چند روز که باهاش کار کردم کوچکترین باگی اعم از کاهش سرعت و هنگ و کاهش زمان باطری مشاهده نکردم
شما سعی کن برنامه ها و مد هایی که میخای از سیدیا نصب کنی از سرس های معتبر دانلود کنی چون بعضی از برنامه ها داخل سیدیا هستند که باگ دارن و موجبات مشکلات بعدی رو فراهم میکنند
Last edited by emadpumad; 25-01-2012 at 15:44.
ممنونم از شما دوستای خوبم که به دقت جواب میدید . این سورسهای معتبر کدومها هستند ؟ و اینکه اگه از اینزتالئوس برنامه سرچ کنیم و نصب کنیم این هم جزء معتبرها هست یا نه ؟
یه سوال دیگه ای که برام پیش اومده با توجه به تحریم ایران توسط اپل ، اگه یه وقت باتری این دستگاههاشون خراب بشه ، برای تعویض توی ایران راهی هست یا خیر ؟ چون من یه جا دیدم گفته بودند که باتری فقط باید توسط نمایندگان مجاز اپل تعویض بشه و کار یوزر نیست ، و اپل هم که توی ایران و خاور میانه ظاهرا نمایندگی نداره !!! پس با این حساب عمر باتری که سر میرسه باید عمر آیپد رو هم تموم شده بدونیم ؟
این سورس رو میتونید ادد کنیید
Repo.insanelyi.com
بیگ باس هم خودش تو سیدیا هست و جزو سرس های مرجع هست
اینستالوس هم چون برنامه هاش کرک شده هستند میتونه برنامه های مشکل دار داشته باشه
یعنی شما میخای تا ۵ سال دیگه این آیپد تو داشته باشی و همین قدر باهاش کارکنی !؟![]()
پیشنهاد من اینه که اصلا از سایدیا برنامه ای بغیر از همون دو سه تا برنامه اصلی (اپ سینک و انستالوس) نصب نکنید
جدای از بدرد نخور بودن اپ ها همین مشکل عدم هماهنگی هم حسابی ادم رو اذیت میکنه
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
پیشنهاد من اینه که اصلا از سایدیا برنامه ای بغیر از همون دو سه تا برنامه اصلی (اپ سینک و انستالوس) نصب نکنید
جدای از بدرد نخور بودن اپ ها همین مشکل عدم هماهنگی هم حسابی ادم رو اذیت میکنه
سیستم عامل ios 5.0.1 واسه ایبد دو رو از کدوم سایت می تونم دانلود کنم؟جیلبریکش رو هم باید بعد از ریختن سیستم عامل انجام بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)