بهتر .. همچین آش دهن سوزی هم نیست .. ال سی دیش که احتمالا سوپر کلر هست .. دیگه با برنامه Chainfire3D هم مشکل بازیهایی که نیازمند چیپ تگرا هستند رفع شده
پس کلا بی خیال .. همه چی حله![]()
بهتر .. همچین آش دهن سوزی هم نیست .. ال سی دیش که احتمالا سوپر کلر هست .. دیگه با برنامه Chainfire3D هم مشکل بازیهایی که نیازمند چیپ تگرا هستند رفع شده
پس کلا بی خیال .. همه چی حله![]()
سلام بچه ها یه مدت نبودم دلم براتون تنگ شده بود
هنوز خبری از این گوشی نیست؟کسی خبر داره این گوشی تو ایران فروش رفته یا نه؟
تو بعضی از فرمها که میرم یه سری ادعا میکنن که گوشی رو خریدن و از این حرفها البته چیز غیر ممکنی نیست چون اونایی که میرن دوبی و میان میتونن این گوشی رو بگیرن و بیارن تو ایران
این موبایل فروشها هم با این قیمتهای کاذبشون شورشو در اوردن.مثل یه توپ تو خالین و اندازه یه فیل ادعا دارن
بهشون میگم این گوشی الان چنده میگن من نمایندش تو این شهرم و فقط من میارم و از این جور حرفها و قیمتش هم 1250000
دیگه واقعا خسته کننده شده.
بابا اگه دبی اومده که مایکروتل خبرش بیاره گوشی رو نمیدونم چیکار میکنن اینا
نسخه 32 گیگ هم برای این گوشی وجود نداره قرار بود که بیاد ولی سامسونگ منحلش کرد پس دلتون رو به نسخه 32 گیگش خوش نکنید و اگه اومد سریع بگیرین این گوشی رو
موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 28-05-2011 at 20:53.
عزیز گوشی فعلا بصورت عمده نیومده و تو خود تهران تا الانش خبری نیست.
البته همانطوری که گفتم 10 روز قبل چند تا آوردن که مسافرها آورده بودن و قیمتش 1.380 تومن بود.
ولی دیگه باید سر و کله اش پیدا بشه.گلسی اس 1 هم با تاخیر وارد بازار ایران شد.
همون نسخه 16 گیگ هم خوبه و یه مموری 32 گیگ میکرو بندازی روش میشه 48 گیگ که بنظرم کافیه.
مایکروتل هم قراره اواخر خرداد یا اوایل تیر وارد کنه.
دکمه ویرایش هم وجود داره.
اگه یک خورده تند شد شرمنده.بحث اینه که قوانین رو رعایت کنین و موضوعات مهمتری رو مطرح کنین.و بحث های خصوصی رو در پروفایل و ... انجام بدین.
حداقل اسپم میدی روزی یک دفعه بده.
Samsung Galaxy S2 vs iPad2 vs iPhone4 - Browser benchmarkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
How to: Control Galaxy S2 with a Logitech bluetooth mouseکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSamsung Galaxy S2 vs HTC Sensation - Speaker Performanceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Samsung Galaxy S2 vs HTC Sensation - Browser Performanceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hoha881; 29-05-2011 at 13:03.
32 گيگ رو کنسل کرد بايد 100 پول يک رم 32 بديم که
دوستان، این موضوع کنسل شدن نسخه 32 گیگی رو از کجا ذکر میکنید؟ منبعش رو میشه بگید؟
این دفعه یه سری پست های آخر پاک شد سری بعدی اخطار و محرومیت و اخراج و این حرفا...
ممکنه این وسط تر و خشک با هم بسوزن پس دوستان لطف کنن از این دست موارد دیدن اطلاع بدن.
بحث های متفرقه رو ببرید تو گروه های اجتماعی.
مرسی.
ببخشید که بین این همه اسپم که یکی میگه تو چه طوری ؟! اون یکی میگه خوبم حرفای ما شد اسپم؟!
خیلی ممنون دستتون درد نکنه!
تازه اگه اسپم هم دادن نه اینقدر که تاپیک رو به اسپم بکشم!
شما تو عمرتون تا حالا اشتباه نکردین؟!
دکمه ویرایش بدرد میخوره ولی نه وقتی که میخوای یه چیزی که گفتی رو کاملا نقض کنی!
عزیز یه جوری میگی انگار من با تاپیک گلکسی سا۲ کارمو توی فروم شروع کردم!!
قابل توجه شما من اکثر وقتایی که اسپم میدم زیرش سعی میکنم یه پست مفید بزارم!
آنتی اسپم:
توی موبایلستان شخصی به اسمortegoli گلکسی اس۲ خریده بود و حالا فروخته اینم حرفاش:
ریویو من
اولش که جعبه گوشی رو باز کردم با یک گوشی برخورد کردم که صفحه ی فوق العاده زیبا داشت وقتی گوشی رو باز کردم که باتری رو درون گوشی بزارم درب گوشی واقعاً نظرم رو جلب کرد بسیار نرم و غیر قابل شکستن امکان خش افتادن هم خیلی کم بود گوشی رو وقتی روشن کردم چون من عادت دارم نور گوشی رو 100 بزارم این کار رو همون اول کردم کیفیت به طرز عجیبی بالا رفت و من مبهوت این صفحه شدم
بعد دوربین گوشی رو تست کردم کیفیتش خیلی عالیه و حجم عکاش تقریباض 3مگابایت می شد و فیلمبرداری فول اچ دیش خیلی عالی بود اما باز به دوربین نمی رسید که این امر عادی ولی اینم بگم که از برترین های بازار هست
گوشی فوق العاده روون بود و من تایم گرفتم که وقتی گوشی رو روشن کردم 17 ثانیه طول کشید
اما دلیلی که باعث شد جفت گوشی ها رو بفروشم 2 دلیل بود
1)مشتری دست به نقد 2)باطریش
من باطری برام خیلی مهمه چون با گوشی زیاد ور میرم و روز های اول گوشی از دست پایین نمیاد
باطری سریع خالی میکرد وایر لسش سریع باتری رو میخورد اینم بگم به ke7 آپدیت کردم بهتر شد اما بازم همین مشکل بود خلاصه گفتم جفتشو بفروشم بعداً میاد تو ایران تا اونموقع دوباره آپدیت میاد این مشکل برطرف میشه و گوشی رو با قیمت متعادل می خرم
در رابطه با حجم صدای گوشی یک مقدار از گالکسی 1 بیشتر بود کیفیتش هم خوب بود
اقای مدیر انجمن یه دفعه بگو که اصلا حرف نزنیم تایپیکم ببندیم دیگه. میشه لطف کنید بگید من باید در مورد چی تو این تایپیک صحبت کنم تا اسپم به حساب نیاد؟
و اینکه میای اینجا بچه ها رو تهدید میکنی کار درستی نیست.من بیشتر از 4 ساله تو p30world هستم تا حالا هم نه اخطار گرفتم نه حرف بدی زدم نه برای کسی مشکل ایجاد کردم.اینکه تر و خشک میسوزن من که حرفی نزدم و کاری نکردم برای چی باید پستام پاک شه اگه شما مدیری باید تدبیرت درست باشه و بتونی فقط اونایی که مشکل دارنو باهاشون برخورد کنید نه منی که ازارم به یه مورچه هم نمیرسهدوستان محترم و بچه هایی که میان تو p30world و صحبت و تبادل نظر میکنن باعث رونق این سایت شدن وگرنه به تنهایی p30world یه سایت هست مثل تمام سایتای دیگه و اقای مدیر شما این رونق سایت رو مدیون دوستان عضو شده تو این سایت هستی پس اینجوری باهاشون برخورد نکن از یه مدیر این جور حرفها انتظار نمیره.
و من تو اون پست قبلیم چی نوشتم که شما پستمو پاک کردی؟؟؟؟؟؟؟
فهش دادم-حرف بدی زدم-بی احترامی کردم؟؟؟
بچه ها از این به بعد اصلا تو این تایپیک صحبت نکنید.صبر کنید گالکسی اومد و کسی خرید این گوشی رو یه ریویو بزارید و این تایپیکو ببندید و خلاص چون مدیر محترم اینجوری میخوان![]()
Last edited by kissyou; 29-05-2011 at 12:33.
مشکل شما اینه فکر می کنی فقط اگر پستت فحش باشه یا حرف بد باشه یا بی احترامی باشه باید پاک بشه
مورد اصلی رو اشاره نکردی که بی ربط بودن پسته.
پست قبلیت هم صحبت با مصطفی بود که من نمیدونم چه ربطی به این تاپیک داره.
اونایی که میان تو این تاپیک تا یه چیزی یاد بگیرن یا یاد بدن چه گناهی دارن که مکالمه شماها رو بخونن؟
پروفایل و پیغام خصوصی برای همین کاره.
شما 4 ساله تو فرومی به نظرم من اندازه 4 ساعت هم صرف نکردی قوانین هر بخش رو بخونی و دقیقا روش کار انجمن موبایل دستت بیاد.
در مورد اون پاراگراف آخرت هم نه عزیزم من اینجوری نمی خوام ، انجمن موبایل یک سری قوانینی داره (نوشته ) که توسط مدیریت وضع شده و نانوشته _که یوزر ها به مرور پی می برن _فقط برای بهتر شدن انجمن.
بنده هم موظفم اگر خلاف این عمل بشه رسیدگی کنم.
+
تاپیک برلی تخصصی تر شدن نیاز به کمک کاربر ها داره
و این مورد هم تا زمانی که مکالمه های خودتون رو داخل تاپیک بیارید یا 4 صفحه در مورد قیمت و... صحبت بشه بدست نمیاد./.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)