مشخصه سایتا نمیارن چون راحت شناسایی میشن درضمن نباید انتظار داشت بگه بــعله پنهان میفروشیم
مغازه ها قاچاقی میارن!
مشخصه سایتا نمیارن چون راحت شناسایی میشن درضمن نباید انتظار داشت بگه بــعله پنهان میفروشیم
مغازه ها قاچاقی میارن!
یعنی چی به خاطر اینکه یه پوزیشن ایران داره اینقدر ممنوعه؟؟؟![]()
DICE با این دمو لانچ کلا نشون داد کیفیت چی هست! واقعا شاهکار و خیلی عالی برای این عنوان خوب نیست واقعا شاهکار فوق عالی با ریتم زیبا و شاهکاری واقعا عالی بهتره! این که اینقدر رو لهجه ها خوب کار کردن نشون میده تیم دایس چقدر رو جزئیات توجه داشته و این که صدا گذاری بازی طبق حرف خودش واقعا شاهکار هست و تم و استایل گرافیک واقعا با اون افکت های نور واقعا شاهکار هست.صحنه های سینمایی بازی بی شباهت به فیلم های هالیود نیست واقعا شاهکار کارگردانی شده و اینکه چهره های رو خوب کار کردن و نشون میده بازی شخصیت پردازی خوبی داره که یک عنوان اول شخص خوب باید این رو داشته باشه!
این که تو بازی از تانک و ماشین ها و جت اون هم تو بخش چند نفره میشه استفاده کرد خودش میشه یک کالکشن بزرگ برای یک عنوان اول شخص کامل که واقعا شاهکار هست! این همه تبلیغ های دایس واقعا درخور این بازی هست اون جت اوردن تو نمایشگاه واقعا برای همین شاهکار بود!!! در کل میشه گفت با این دمو لانچ بازی منفجر کرد! : دی
Last edited by Killzone2; 22-10-2011 at 20:51.
دقیقا درسته . من همین امروز ولیعصر بودم . از چندتا مغازه پرسیدم که میارید یا نه ، که گفتنآره !
دوستان این آهنگی که پس زمینه تریلر جدید بازی هست رو کسی داره آپلود کنه؟ خیلی تم قشنگی داره.
دوستان نویسنده و کارگردان بازی کیه؟
خیلی دوست دارم بدونم بازی به این قوی از لحاظ داستان و گرافیک و گیم پلی رو چه کسی نوشته و کارگردانی کرده![]()
سلام
من تو کار پخش بازی هستم ، اگه موضوع خیلی حساسه و
به ریسکش نمی ارزه قید شو بزنم!!
هوم؟؟
نه بابا خزعبل میگن
هیچی نیست
کلی هم فروش داره
از دست ندی
شاید اولش گیر باشه
اینم از فایل صوتیه لانچ تریلر بازی (4mb
حتما دانلود کنید ،اون ساند ترک بازی خیلی بهتر مشخص میشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mjorh; 22-10-2011 at 23:58.
آدریان ورشینین (Adrian Vershinin) یکی از نویسنده های Battlefield 3 هست با کارنامه زیر:
Medal of Honor , محصول 2010
Battlefield: Bad Company 2 , محصول 2010
Bad Company 2: Vietnam, محصول 2010
Black, محصول 2006
Need for Speed: Most Wanted, محصول 2005
Need for Speed: Underground 2, محصول 2004
مایکل سیکر (Mikael Säker) هم دیگر نویسنده بازیه که قبلش در بازیهای زیر - که همگی محصول استدیوی سوئدی Starbreeze هستن - شرکت داشته:
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, محصول 2007
The Darkness, محصول 2007
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, محصول 2004
البته مطمئنا باید ملتفت باشین که DICE هم مانند Starbreeze یه شرکت سوئدیه.
تام کیگان (Tom Keegan) هم کارگردان آمریکایی این بازیه که از سال 98 با اومدن به استدیوی Vivendi وارد عرصه بازیسازی شده. هر سه عنوانی که مایکل سیکر نویسندگی اونها رو بر عهده داشته مواردی هستند که کیگان کارگردان اونا هم بوده. در کارنامه کیگان کارگردانی این عناوین معروف زیر رو هم می بینیم:
Call of Duty 3, محصول 2006
Prototype, محصول 2009
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)