تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 162 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم از محمد آقای عزیز.
    کریج چه مشکلی داشت؟ احتمال قوی مشکل از همون هست،‌مثلا یه مقدار لق شده که در حرکت رفت و برگشت یک جا پرینت نمی کنه.
    نه مشکل از کریح فکر نکنم باشه! پرسیدم گفت کریج رو تعمیر کردیم حالا چه تعمیری نمی دونم! اما من که نگا کرده بودم بنظرم کریج کلا چیزه دیگه گذاشته بود یا تاگه قبلی ها بودش تمیزشون کرده بود!
    مشکل این بود که کاتریج توش درست قرا نمی گرفت و نمی تونست کاتریج رو بشناسه! جالب اینجاس به من زنگ زد و گفت مشکل از کاتریحت هست هر چی بهش گفتم قبول نکرد و گفت من یه کاتریج نو می ندازم اگه مشکل حل نشد هزینه کاتریج پای خودم که دیقیقا هم یه کاتریج ضرر کردش!

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نه مشکل از کریح فکر نکنم باشه! پرسیدم گفت کریج رو تعمیر کردیم حالا چه تعمیری نمی دونم! اما من که نگا کرده بودم بنظرم کریج کلا چیزه دیگه گذاشته بود یا تاگه قبلی ها بودش تمیزشون کرده بود!
    مشکل این بود که کاتریج توش درست قرا نمی گرفت و نمی تونست کاتریج رو بشناسه! جالب اینجاس به من زنگ زد و گفت مشکل از کاتریحت هست هر چی بهش گفتم قبول نکرد و گفت من یه کاتریج نو می ندازم اگه مشکل حل نشد هزینه کاتریج پای خودم که دیقیقا هم یه کاتریج ضرر کردش!
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    بله من کپی متن که می گرفتم بدون مشکل و عالی بود، اما موقع کپی رنگی اگه عکس بود باز رنگ مشکیش مشکل دار می شد
    خیلی تست کردم توی سیستم متن رو بدون مشکل پرینت می گیره اما اگه عکس یا پی دی اف باشه رنگ مشکی رو مثله عکسی که دادم می کنه

با کسی که تعمیر کرده بود تماس گرفتم و گفت اگه مشکل از سمت ما باشه تعمیرش می کنیم، اما وقتی بردم اونجا گویا قانع نشد و گفت شاید از برد باشه و به تعمیر ما ربطی نداره، فعلا دستگاه اونجاس و قرار شد نرم افزارش رو روی سیستمش بریزه و تست از ویندوز بگیره

به خودش هم گفتم اگه تستی که می گیرن متن باشه مشکلی نداره اما اگه تصویر باشه مشکل دار می شه! اما حرفم رو متوجه نشد!

در کل تعمیرکار کریج رو تعمیر کردش این مشکلی که شما می گین ربط به اون داره یا نه مشکلش جداست؟
    اگه بخواد این مشکل رو تعمیر کنه هزینش حدودا چقدر می شه؟
    البته دستگاه باید دیده بشه و ایطور غیر حضوری و با توضیح نمیشه دقیقا مشکل رو تشخیص داد.
    اما یه نکته که می تونه روی چاپ متن و عکس تفاوت بذاره اینه که در چاپ متن، با هربار رفتن کارتریج،‌یک مقدار پرینت میشه و بعد کاغذ جلو میره و مجدد ردیف بعدی چاپ میشه، به عبارت دیگه،‌برای چاپ هر ردیف،‌فقط یک بار کارتریج میره و میاد و بنابراین فقط یک جا پرینت میشه و دوگانگی دیده نمیشه. البته در رفت یک ردیف چاپ میشه و در برگشت هم ردیف دیگر که شکستگی موارد چاپ شده در تست پرینت این مشکل رو نشون میده.
    اما در هنگام چاپ عکس، برای چاپ هر ردیف،‌ کریج چندبار میره و میاد و این باعث ایجاد دوگانگی میشه. (سرعت چاپ هم در این حالت بسیار کمتره)
    البته این فقط حدس هست!
    موفق باشید

3. 2 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون
    بله من کپی متن که می گرفتم بدون مشکل و عالی بود، اما موقع کپی رنگی اگه عکس بود باز رنگ مشکیش مشکل دار می شد
    خیلی تست کردم توی سیستم متن رو بدون مشکل پرینت می گیره اما اگه عکس یا پی دی اف باشه رنگ مشکی رو مثله عکسی که دادم می کنه

با کسی که تعمیر کرده بود تماس گرفتم و گفت اگه مشکل از سمت ما باشه تعمیرش می کنیم، اما وقتی بردم اونجا گویا قانع نشد و گفت شاید از برد باشه و به تعمیر ما ربطی نداره، فعلا دستگاه اونجاس و قرار شد نرم افزارش رو روی سیستمش بریزه و تست از ویندوز بگیره

به خودش هم گفتم اگه تستی که می گیرن متن باشه مشکلی نداره اما اگه تصویر باشه مشکل دار می شه! اما حرفم رو متوجه نشد!

در کل تعمیرکار کریج رو تعمیر کردش این مشکلی که شما می گین ربط به اون داره یا نه مشکلش جداست؟
    اگه بخواد این مشکل رو تعمیر کنه هزینش حدودا چقدر می شه؟
    بله هر چند طبق نظر دوستمون بايد دستگاه رو از نزديك ديد ولي شايع ترين اشكال همين نوار هست. بله به كريج ربط داره كريج با كمك اين نوار تشخيص ميده كه الان در چه موقعيتي قرار داره. و يا حتي تعويض كريج اگه مشكلي اين وسط پيش اومده باشه.
    هزينه اش كه فكر كنم 25-30 تومن ميشه.

خارج از سوالتون:
    وقتي اين نوار انكودر رو خارج كني از دستگاه، كريج دستگاه گيج ميشه با سرعت تمام مي ره و به ديواره دستگاه ميخوره. چون نمي فهمه كه به آخر مسير رسيده همينطوره مي ره و ميخوره به در و ديوار .
    مزه مي ده

5. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هزينه اش كه فكر كنم 25-30 تومن ميشه.
    یعنی این هزینه رو من باید بپردازم؟! با توجه به اینکه 38 تومن برای تعمیر کریج گرفته! می شه ثابت کرد خطا از خودش بوده یا نه؟!

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی این هزینه رو من باید بپردازم؟! با توجه به اینکه 38 تومن برای تعمیر کریج گرفته! می شه ثابت کرد خطا از خودش بوده یا نه؟!
    ديگه اينجاش مسئوليتش براي من سنگينه كه بخوام نظر بدم پس اجازه بده چيزي نگم.
    شما مي خواي دستگاهت درست بشه نمي خواي كه مچ گيري كني!
    بگو اصلا كار نداريم كه كريج پيش شما عوض شده شما مشكل رو حل كن بعد كه درست كرد يه جوري با هم كنار بيايد.
    من به طور كلي مخالف اينجور هزينه ها روي دستگاههاي جوهر افشان هستم. شما 38 تومن دادي براي كريج ، اينقدر هست دستگاه هم مدل دستگاه شما كه كارتريجش خشك شده و به قيمت 40-50 تومن مي فروشن كارتريج خودتون رو مي زديد روش.
    ديدم يه نفر داده كريج رو عوض كردن براش كلي پول داده كارتريج هاش خشك شده بود عوض كرده اندازه پول يه دستگاه نو هزينه كرده.

8. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    اگه از جوهر مشکی از نوع dye به جای pigment استفاده کنم مشکلی پیش میاد یا بهتر هم هست؟
    مارک جوهر :mgp
    پرینتر : ho 6500

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این عکس چیزیه که خود سایت اچ پی گفته ولی اگر با مشکی dye هم همخونی داشته باشه فکر کنم بهتر باشه از این نوع استفاده کنم
    Last edited by hellbrain666; 10-01-2013 at 22:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام آقا محمدو m_2t_abو آقای گرجی که فکر کنم سربازیش تموم نشده
    خسته نباشید می خواستم بپرسم بهترین مدل hpکه برا پرینت 500 تومان قیمت داشته باشه و کارتریج قابل شارژبخوره چیه
    یه سوال دیگه هم اینکه عزیزان این همه مطلب مفید رو چجوری بدست آوردن با تجربه یا کتاب و جزوه یا سایتهای خارجی داخلی اگه کتابی سراغ دارین معرفی کنید اگه تعمیرات دیگه هم باشه خوبه ؟
    راستی یادم رفت تموم فیلمهای آقا محمد پریده برامون آپ نمی کنی

داره خودمونی میشه mpx1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    نمی دونم اینجا جای مطرح کردن این سوال هست یا نه من که تاپیک مناسب تری پیدا نکردم
    می خواستم از روستانی که تجربه دارند بپسرم من یه پرینتر p 50 به تازگی خریدم حالا برای چاپ عکس مثلا موردی برای خودم یا مشتری ها چه کاغذ عکسی خوبه و باید چی بگیریم
    ثانیا برای چاپ کاور بازی ها چه کاغذی باید بگیرم
    ممنون میشم اگه قیمت هم لطف کنید.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    اگه از جوهر مشکی از نوع dye به جای pigment استفاده کنم مشکلی پیش میاد یا بهتر هم هست؟
    مارک جوهر :mgp
    پرینتر : ho 6500

این عکس چیزیه که خود سایت اچ پی گفته ولی اگر با مشکی dye هم همخونی داشته باشه فکر کنم بهتر باشه از این نوع استفاده کنم
    سلام دوست عزیز
    بله، می تونید جوهر دای به جای پیگمنت استفاده کنید اما برعکسش مجاز نیست.
    دقیق نمیشه گفت بهتره یا نه، بستگی به نوع جوهر و کارکرد داره،‌ اما چون جوهر پیگمنت باید کیفیت خوبی داشته باشه تا مشکلی ایجاد نکنه،‌ و با توجه به جوهر های موجود در بازار، پیشنهاد می کنم از دای استفاده کنید.
    خوندن این مقاله هم مفیده:

موفق باشید

سلام آقا محمدو m_2t_abو آقای گرجی که فکر کنم سربازیش تموم نشده
    خسته نباشید می خواستم بپرسم بهترین مدل hpکه برا پرینت 500 تومان قیمت داشته باشه و کارتریج قابل شارژبخوره چیه
    یه سوال دیگه هم اینکه عزیزان این همه مطلب مفید رو چجوری بدست آوردن با تجربه یا کتاب و جزوه یا سایتهای خارجی داخلی اگه کتابی سراغ دارین معرفی کنید اگه تعمیرات دیگه هم باشه خوبه ؟
    راستی یادم رفت تموم فیلمهای آقا محمد پریده برامون آپ نمی کنی
    سلام دوست محترم.
    اگر تا اون مقدار می خواهید هزینه کنید،‌من توصیه می کنم اپسون بخرید، پی پنجاه گزینه مناسبی هست که هم مخزن می خوره و هم کارتریج قابل شارژ.
    محمد آقا و آقا مهران که اساتید بنده هستند، اما من چون به این نوع دستگاه ها علاقه دارم،‌ مطالب و مقالات بسیاری رو در اینترنت مطالعه کردم و چندین دستگاه هم تعمیر و عیب یابی کردم، البته چیز زیادی یاد نگرفتم اینایی هم که دارم اینجا می گم،‌در واقع نوعی درس پس دادن به این دوستان بزرگوار هست.
    اگر علاقه مند هستید،‌ یه پرینتر خراب پیدا کنید و دل و روده اش رو بریزید بیرون،‌ کلی چیز یاد می گیرید!
    موفق باشید
    سلام به همه دوستان
    نمی دونم اینجا جای مطرح کردن این سوال هست یا نه من که تاپیک مناسب تری پیدا نکردم
    می خواستم از روستانی که تجربه دارند بپسرم من یه پرینتر p 50 به تازگی خریدم حالا برای چاپ عکس مثلا موردی برای خودم یا مشتری ها چه کاغذ عکسی خوبه و باید چی بگیریم
    ثانیا برای چاپ کاور بازی ها چه کاغذی باید بگیرم
    ممنون میشم اگه قیمت هم لطف کنید.
    سلام دوست عزیز
    الان چون بازار مشوش هست،‌ نمی شه خیلی در مورد اجناسش اظهار نظر کرد. اما در حالت کلی کاغذ های اصلی مثل اپسون،‌ کانن،‌ فوجی و ... کیفیت بسیار مناسبی دارند اما کم یاب و گران هستند.
    در رده متوسط از کاغذ های پیکسل و بایتون استفاده کردم و راضی بودم.
    برای چاپ کاور می تونید از کاغذ کوتد استفاده کنید که مشابه کاغذ تحریر هست اما گرماژ های بلاتر و کیفیت بهتری داره،‌ از گلاسه های گرم پایین هم میشه استفاده کرد، کلا بستگی به هزینه‌ای هست که می خواید بکنید، روی کاغذ تحریر هم بدک نمیشه!
    موفق باشید

13. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بله، می تونید جوهر دای به جای پیگمنت استفاده کنید اما برعکسش مجاز نیست.
    دقیق نمیشه گفت بهتره یا نه، بستگی به نوع جوهر و کارکرد داره،‌ اما چون جوهر پیگمنت باید کیفیت خوبی داشته باشه تا مشکلی ایجاد نکنه،‌ و با توجه به جوهر های موجود در بازار، پیشنهاد می کنم از دای استفاده کنید.
    خوندن این مقاله هم مفیده:

موفق باشید
    بله بسیار ممنون
    به نظر خودم هم در عمل بهتر بشه چون تا به حال هر رنگ مشکی که استفاده کردم (پرینتر های متعدد و جوهر با مارک های مختلف) از نوع پیگمنت بوده و هیچ وقت به خوبی سایر رنگ ها که از نوع دای بودند کارایی نداشته و همیشه کمی اذیت کرده!!!
    راستی در مورد مارک جوهری که گفتم چه نظری دارید؟
    به نظر این مارک کاتریج های مشابه اصلی تولید می کنه باید بد نباشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •