این مشکل پیکسل پیکسل صفحه هنوز پا برجاست یا رفع شده
در ضمن این امکان otg باهاش میشه مستقیم فلش بهش وصل کرد یا usb host میخواد ؟
همه فلش مموری رو میخونه ؟
این مشکل پیکسل پیکسل صفحه هنوز پا برجاست یا رفع شده
در ضمن این امکان otg باهاش میشه مستقیم فلش بهش وصل کرد یا usb host میخواد ؟
همه فلش مموری رو میخونه ؟
پیکسل صفحه سخت افزاریه و رفع نمیشه ، Host هم نداره...
گلکسی و آرک ساپورت بهتری دارن حتی بازیهای اچ دی برای گلکسی خیلی بیشتر از آرک و آتریکس هست
از طرفی هم اندروئید 4 فقط برای آرک و آتریکس ریلیز میشه .. برای آرک زودتر
هر کدوم یه مزیتهایی دارن بازم تصمیم با خودته .. رو ال سی دی آتریکس زیاد حساب نکن .. نمی گم بده ولی در حد گلکسی و حتی آرک هم نیست
نمیخوام بخرم از لحاظ به صرفه بودن گفتم
750 بدی آتریکس بخری بهتره یا 850 بدی آرک اس بخری !
از لحا ظ قدرت آتريكس خيلي بالاتره
تا اینجا بهترین رامی که زدم Gingermod #7 بوده... بدون کوچکترین مشکلی ، واقعا حرف نداره... حیف که فارسی ساپورت نیست...
NottachTrix هم حوصله تستشو نداشتم اما باید فوق العاده باشه...
الان دوباره ورژن جدید CM 9.0 رو زدم... فوق العاده پیشرفت داشته... تقریبا باگ خاصی نداره... توی چند ثانیه اول کار یه بار چند ثانیه گیر کرد روی لاک اسکرین... فکر نکنم هنوز خیلی واسه کاربرای معمولی مناسب باشه ، اما من فعلا قصد دارم نگهش دارم![]()
پارسا یه چند تا رام فارسی ساپورت لینک بده تست کنم حوصله چرخ زدن تو ایکس دی ای ندارم
این آتریکس عین کفشهای میرزا نوروز برگشت در خونه![]()
همون سیانوژن رو بزن . خیلی خوبه .
آقا مگه این گوشی داک نداره ؟
پس چطور نمیشه فلش مموری بهش وصل کرد من تو یوشیوب دیدم کلیپش رو یه عالمه چیز میز بهش وصل میکرد
ایییییییییییش باو چیه این سیانوژن... سیانوژن اتریکس خیلی داغونه...
اینطور که جستجو کردم ، بله میشه... اما چون موتو کلک رشتی جالبی زده که فروش داک هاش بالا بره ، باید خودتون یه چیزی بسازین (دقیق نفهمیدم ، منتها با سیم معمولی نمیشه ، نمیدونم چه سیمی باید کجا بره یه سیم دیگه یه جا دیگه و ...) که به دردسر نمیارزه به نظرم
ادیت : به نظر اونقدرا هم مشکل نمیاد ، تست خواهم کرد اگه جواب گرفتم (چیزای ضد و نغیز؟!زیاد دیدم
) خبر میدم
![]()
Last edited by .:PAR3A:.; 25-03-2012 at 20:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)