عزيز به جايه اينكه اينجا هي پست بدين و عكس بخواين يه سر برو gamespot كلي عكس اونجا هست برو ببين..![]()
عزيز به جايه اينكه اينجا هي پست بدين و عكس بخواين يه سر برو gamespot كلي عكس اونجا هست برو ببين..![]()
تو بازی 3تا شهر هست.اره.بعضی ماموریت هاش از SA خیلی باحالتر بود.مخصوصا مرحله ی اخر.
اقا كمك :d
من اونجا كه ماموريت الامت سواله گير كردم ميرم پيشه يارو بعد ميگه برو يه جا با اون دوربينا نيگاه كن اينور اونورو ! خوب بايد چيكار كنم ؟؟؟هركاري ميكنم باز نيدونم چي كار كنم كه درست انجام بده ؟؟؟ يكي راهنمايي كنه ؟؟؟
دوست عزیز شما میرین اونجا باید زنگ بزنین به شماره ای که براتون توی sms میاد.همینطور که دارین با طرف حرف میزنین از پله ها بیان پایین کسی رو که داره با موبایل حرف می زنه رو پیدا کنین و بکشینش بعدش بسته ای که ازش افتاد رو بردارین بقیش دیگه اسونه.![]()
کلا بازی خوبیه ولی نمی دونم چرا اینقدر کوتاه بود بازیش(شاید بهم خوش گذشته)ولی من sa رو تو 6 روز تموم کردم اینو 3 روزه(البته شبانه روزی)رد کردم اخرشم یه Achievment گرفتم که بازی رو زیر 30 ساعت تموم کردم.کلا بازیش گیر اساسی نداره جز این که گرافیکش خیلی خیلی خیلی بالا نیست(در حد مطلوب و قابل قبوله) ولی تو داستان rockstar از خودش مایه گذاشته .(مثل همیشه.)
موافقم.منم این achivement رو گرفتم.کلا بازی قشنگی بود.![]()
سلام بچه یه سوال Gta Iv واسه Pc هست که شما دارین دربارش حرف می زنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزيز
فعلا هيچ خبر موثقي نيست
و هيچ بر نامه اي هم براي ساخت نسخه PC وجود نداره
موفق باشي
نه اي خدا قبل سرچ كن بعد بيا پست بده شما چرا قوانين رو رعايت نميكنين تو اين تاپيك همش پسته بي ربط مربوط به نسخه pc هست !!!!![]()
gamespot كجاهست ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)