تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 860 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه mohammad007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

والا ما که خسته شدیم اینقدر این بازی رو بازی کردیم این اقا ایمان هم حرفهاش واقعا خنده دار هست اگه به قول خودت برای رفتن به شهر باید هر 100 تا غذا( که 100 تا هم نیست و 80 تا هست ) رو درست کنی چه جوری پس تو که هنوز بلد نیستی هر 80 تا رو درست کنی به شهر رفتی اونم نه یکی نه 2 تا بلکه 6 تا شهر

داره خودمونی میشه mohammad007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

هر کی هم که میگه رفته شهر یا دخت رخالش یا عمو یا مامان بزرگش رفته شهر اونم دیده کسی نیست که خودش رفته باشه شهر من توی خونه سایت لوخه خانه یک فروم راجع به بازی هاروست مون واز کردم اونجا هم هیچ کس نبود که به شهر رفته باشه مگه میشه توی کل اینترنت هیچ عکسی از شهر نباشه اگه شهر وجود داشته باشه؟؟؟؟/
    اگه شهری در کار بود حداقل توی یک سایت یک عکس ازش میدیدم نمیدونم چه دلیلی داره که الکی اصرار کنید و بگید شهری وجود داره بازی توی همون سه سال تموم میشه و بعدشم یک بازی 15 ساله شروع میشه من بیشتر از 5 بار این رو بازی کردم دییگه چیزی توش نمونده که ندیده باشم

پروفشنال Harvest_Moon_Iman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

7

حرفهای من واقعا خنده دار هست یا این مطالبی که نوشتی . تو تمام دموهارو دیدی جون خودت . در ثانی تو باید 100 غذای اولیه در ست کنی تا به شهر بری . تا حالا با تمام افراد بازی سمیمی شدی تا دموی مربوت به اونارو بیبینی . که میگی من همرو دیدم حالا حرف من خند داره یا مال تو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گفتم 6 شهر هست . نگفتم که رفتم اول برو خوب مطلبی رو که خوندی رو بیبین بعد در بارش مطلب بزار آقا.

و اگه من چیز خند دار می نویسم و هیچ کمکیم نمیکنم مثل بعزیا دیگه اینجا تایپ نمیزنم و می رم جای دیگه

شما آقا محمد هر دفه می ری یه ماه بعد میای . اگه بازیرو قشند بلدی بیا کمک کن سوالات دیگرانو جواب بده نه اینکه با من کل کل کنیبرای جواب دادن به سوال بچه ها من روزی 1 الا 2 ساعت سرچ می کنم تا جواب اونارو پیدا کنم . و بعد داری می گی که حر ... واقعا دلخور شدم. اینم بجای خسته نباشیده نه .
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 06-07-2007 at 13:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا بحث نکنید الکی چه شهر داشته باشه یا نداشته باشه یه email به natsume شرکت سازندش زدم جوابش بعدا میاد
    تازه سه تا هدیه بچه رو تو مایه های سال 25 بهش میدید که تا اون موقع بچت واسه خودش مردی شده
    این بازی 15 سال نیست اصلا تموم نمیشه ولی اگه میخوای تموم بشه باید تا سه سال 50 درصد شده باشی تا بازی از اول شروع بشه و دموها را در هر سه سال که در مجموع 5 تادختره که 5*3=15 سال میشه هی باید تمام دموها وشخصیت ها را و تمام کارا رو بکنین تا 50 درصد بشه تا از اول بازی دوباره شروع بشه تا دختر آخری که باش ازدواج میکنی باشبری یه جای دیگه اونم تو دفعه ی پنجم بازی کردن پدربزرگت میاد و با دختر دوران کودکی ازدواج میکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه میخوای بدونی 15 سال بازی که شما باید با 5 تا دختر ادواج کنید 3 سال اول که با دختر ازدواج میکنی تا پنجاه درصد برسون تا new game بیاد دوباره از اول بازی کن و با دختر دوم دوباره تا پنجاه درصد بشهووووو همینطور تا آخر
    چون دموها برای هر دختری که باش ازدواج میکنی جدان

اگه با marry ازدواج کنی چند تا کتاب بت میده
    اگه با popury ازدواج کنی بات سر کار میره که یه دمو است
    اگه با elli ازدواج کنی داداشش بت یه حشره میده
    اگه با ann ازدواج کنی توی قله خواب نیمروزی میکنه
    اگه با karen ازدواج کنی مریض میشه
    بابا باید همه ی این دموها را ببینی که 15 سال وقت میخواد اگه شما نظرتون اینجوری نیست بگید والا تو سایتای
    خارجی همه همینو میگن ووووووووو

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

دوستان یکی راه درست کردن غذا را به من میگه من هر بار درست میکنم یه چیز سیاه بد مزه درست میشه من باید چیکار کنم در ضمن من سه شنبه ها تلویزیون میبینم و لیست غذاها را دارم مثلا اگه توی لیست زده (تخم مرغ برنج وروغن ) حالا من باید چطور غذا درست کنم
    در ضمن من 5 ساله(البته به سال بازی) دارم بازی میکنم و از هیچ کدی هم استفاده نکردم
    یه سوال دیگه هم دارم وقتی میری لیستت که قلب زن و بچه و سگ و..... گذاشته یه جا یه عکس کتاب گذاشته اون چیه چطوری باید زیادش کنم همش روی صفر مونده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

دوستان یکی راه درست کردن غذا را به من میگه من هر بار درست میکنم یه چیز سیاه بد مزه درست میشه من باید چیکار کنم در ضمن من سه شنبه ها تلویزیون میبینم و لیست غذاها را دارم مثلا اگه توی لیست زده (تخم مرغ برنج وروغن ) حالا من باید چطور غذا درست کنم
    در ضمن من 5 ساله(البته به سال بازی) دارم بازی میکنم و از هیچ کدی هم استفاده نکردم
    یه سوال دیگه هم دارم وقتی میری لیستت که قلب زن و بچه و سگ و..... گذاشته یه جا یه عکس کتاب گذاشته اون چیه چطوری باید زیادش کنم همش روی صفر مونده
    سیا یعنی سوخته و برای لیست و ترکیبات به صفحه قبل روجو کنین . خوب رو قسمت درست کردن غذا کلیک میکنی و بعد 3 گذینه داره

اولی میگه غذای درس شده رو درست می کنی

دومی میگه می خوای غذای جدید درست کنی و

سومی میگه خارج شدن

خوب دومیرو بزن بعد یه پنجره دیگه باز میشه تو اون باید وسایل آشپزخونرو انتخاب کنی مثلا برای درست کردن ذرت بو داده اینارو انخاب کن . ماهی تابه و نمک

در قسمت دوم باید محصولات و مواد اولیرو انتخاب کنی مثل ذرت و کره

و در آخر برای پخت گزینه اونو انتخواب می گنی غذا درست می شه

یه جا یه عکس کتاب گذاشته اون چیه ؟ غذا که درست کنی تعداد غذاها اونجا مشخس می شه .
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 06-07-2007 at 14:32.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

پيش فرض

الان دارم میگردم . دنبال کد غذا بیبینم می تونم پیدا کنم پیدا کردم می گم

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

شما منظور من را متوجه نشدید من می گم چه کادویی بهش بدم
    من زمانی که 1 سیو قدیمی داشتم ازم 1 کتاب می خواست نمی دانستم چطوری و از کجا براش گیر بیارم و بهش بدم
    در ضمن نهایتا از شما کمک می خوام............

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    »----->ایــران<-----«

5 خبر

کد پاک شد . بای تا بعد
    Last edited by Harvest_Moon_Iman; 06-07-2007 at 17:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •