دوست عزیز گفته شده که کلاک cpu روی 748 اور شده باشه اگه اور نکردید احتمالا مشکل همینه
دوست عزیز گفته شده که کلاک cpu روی 748 اور شده باشه اگه اور نکردید احتمالا مشکل همینه
سلام شما با چه رامی این مشکل رودارید
توی همه ی رام های کاستوم که تاریخ و زمان رو میزنه
اوور کردم اجرا نشد اما بعضی موقع ها وقتی اوور میکنم گوشی ریستارت میشه. چیکار کنم؟
(راستی یه فایل بک اپ هم داشت من اونو جایی نریختم و فقط فایل دیتا رو ریختم)
کسی دیگه این بازی رو تست کرده؟
.................................................. .
Last edited by adel10; 05-05-2011 at 19:01.
.................................
Last edited by adel10; 05-05-2011 at 19:00.
سایت بهتر از فروم خودمون برای تازه کار ها سراغ ندارم
هر رام و بازی جدید و به درد بخوری که ارائه بشه توی تاپیک قرار داده میشه و فقط شما باید زحمت حستحو ر وبکشید
اما سایت خارجی هم هستتوی قسمت مربوط به x8[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرشيد عزيز نگفتم اين فروم خوب نيست گفتم سايتهايي كه ميزاريد به هر دليلي كه همه مي دونند بسته است گفتم اگه زحمتي نيست رام موجود ورژن نهایی رام 2.2 froyo یا همون MiniCM-1.0.0 كه دوستان راهنمايي كردند ميخوام دريافت كنم ولي سروري نيست كه دانلود كنم
رام فابریکی خود گوشی 2.1فقط زمان تماس رو میزنه که چه زمانی تماس گرفته شده![]()
ببینم کی داوطلب میشه یکی از اینه رو جواب بده!!
اینجا میتونی تمام لینکای رام مورد نظرتو ببینی لینک آخری mirror 3 تست کردم هیچ مشکلی ندارهفرشيد عزيز نگفتم اين فروم خوب نيست گفتم سايتهايي كه ميزاريد به هر دليلي كه همه مي دونند بسته است گفتم اگه زحمتي نيست رام موجود ورژن نهایی رام 2.2 froyo یا همون MiniCM-1.0.0 كه دوستان راهنمايي كردند ميخوام دريافت كنم ولي سروري نيست كه دانلود كنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pesarirooni_ma; 05-05-2011 at 18:56.
پسر ايروني عزيز مثل اينكه لينكش خرابه واقعا تو ايران هيچ لينكي نيست كه بشه دانلود كرد
اين لينكم محدوديت دانلود هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)