تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 134 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابت همه سئوالها جواب منفی فقط این کد روی همین ویندوزی که دارین قابل استفاده هست روی ویندوز دیگه که بصورت غیر اورجینال باشه استفاده ای نداره
    یعنی هیچ راهی نیست که رو لپ تاپم ویندوز 7 هوم پریمیوم 64 با همین سریال نامبر بریزم؟؟
    راستش بکاپ هم نگرفتم!

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یعنی هیچ راهی نیست که رو لپ تاپم ویندوز 7 هوم پریمیوم 64 با همین سریال نامبر بریزم؟؟
    راستش بکاپ هم نگرفتم!
    به اینصورت که شما میگین نمیشه چون این سریال فقط مخصوص به همین ویندوز شما هست روی ویندوز دیگه کار نمیده اینم بگم که هیچ فرقی بین ویندوز اورجینال باغیراورجینال نیست همش در یک کرک جفتم راحت بروز میشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tandos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    ویندوز سونم همچین مشکلی دارم این ارور رو می ده Microsoft(C) Register Server has stopped working
    در واقع رجیستر نمی شه ! از وقتی که این ارور رو داد برنامه هایی که باز می کردم خود به خود هنگ می کرد و بسته می شد تا اینکه الان پس از بالا امدن ویندوز یک صفحه مشکی میاد که تنها به تسک منجر دسترسی دارم ! چکار کنم دوستان کمکم کنید ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام
    ویندوز سونم همچین مشکلی دارم این ارور رو می ده Microsoft(C) Register Server has stopped working
    در واقع رجیستر نمی شه ! از وقتی که این ارور رو داد برنامه هایی که باز می کردم خود به خود هنگ می کرد و بسته می شد تا اینکه الان پس از بالا امدن ویندوز یک صفحه مشکی میاد که تنها به تسک منجر دسترسی دارم ! چکار کنم دوستان کمکم کنید ؟
    روی my computer کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدشم از ستون سمت چپ گزینه advanced system settings انتخاب کنید بعدش به سربرگ Advanced برین از قسمت Performance گزینه Settings انتخاب کنید بعدش طبق شکل این گزینه رو فعال Turn on DEP for all programs and services except for those I selec کنید روی دکمه Add کلیک کنید به این مسیر C:\Windows\System32 برین این فایل regsvr32.exe انتخاب کنید بعدشم اکی کنید بعدش باز ازنوع اکی کنید روی دکمه خروج کلیک کنید ازاخرم این دستور داخل regsvr32 پنجره cmd تایپ اینتر کنید پنجره cmd رو در حالت run as admin اجرا کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کل صفحه دسکتاپ من مشکی شده به هیچی دسترسی ندارم از جمله مای کامپیوتر ! فقط به task manager . چطور به مای کامپیوتر دست یابم ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کل صفحه دسکتاپ من مشکی شده به هیچی دسترسی ندارم از جمله مای کامپیوتر ! فقط به task manager . چطور به مای کامپیوتر دست یابم ؟
    تسک منیجر اجرا کنید بعدش از سربرگ پروسس گزینه explorer.exe رو پیدا کنید روش کلیک راست گزینه end task انتخاب کنید بعدشم داخل همین پنجره تسک منیجر از منوی file گزینه new task انتخاب کنید این دستور explorer.exe رو داخل کادر مربوطه وارد اینتر کنید ببینید صفحه دسکتاپ درست میشه.

8. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی دستور explorer.exe رو می زنم ، ارور می زنه و اجرا نمی شه !

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

وقتی دستور explorer.exe رو می زنم ، ارور می زنه و اجرا نمی شه !
    برای اون فایل explorer.exe که گفتم ابتدا باید به سربرگ پروسس میرفتین گزینه explorer.exe رو پیدا end task کنید بعدشم طبق همون صورت که گفتم از منوی file گزینه new task انتخاب داخلش دستور explorer.exe رو تایپ اینتر کنید شما قبل از اینکه صفحه مشکی میشد باید برای رفع همین اروراقدام میکردین شما از طریق safe mode هم تست کردین که ببینید به همین صورت هست یا که نه اگر بازم به همین صورت بوت dvd ویندوز 7 داخل دستگاه بزارین بصورت بوت بالا بیاین داخل صفحه اول next بزنید داخل صفحه بعد از اون پایین سمت چپ گزینه repaire your computer انتخاب همینطوری next بزنید تابه صفحه system recovery options برسین داخل این صفحه ابتدا گزینه startup repaire انتخاب کنید وقتی که سیستم ریست شد بالا اومد ببینید اون صفحه مشکی درست شده یا که نه اگر بازم به همین صورت بود باز بصورت بوت بالا بیاین اینبار از کادر system recovery options گزینه system restore انتخاب کنید سیستم خودتون به قبل از این مشکل restore کنید ببینید رفع مشکل میشه اگر که باز مشکلتون رفع نشد از داخل همین کادر system recovery options اینبار گزینه command prompet انتخاب داخل صفحه ای که باز میشه دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم طبق شکل پایین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شماره 1 به مسیر مورد نظر از رجیستری برین طبق شماره 3 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید طبق شماره 4 دستور مورد نظر داخل کادر تایپ اکی کنید بعدشم پنجره رجیستری رو ببندین داخل پنجره command prompet دستور exit تایپ اینتر کنید بعد روی گزینه restart کلیک کنید از نوع تست کنید .
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک StepShot_22_33_52.jpg   StepShot_15_28_50.jpg  

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DavoodITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

درود
    کرک برای ultimate N 7 میخوام.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

14. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •