تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 284 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من یه ماشین میخوام که بتونه تو مایه های شیو انجام بده..
    خودم به اصطلاح ریش پروفسوری دارم و با موزر خیلی اذیت میشم برای خط انداختن..

یه مشکل دیگه که دارم اینه از بغل ریشام خیلی کم و نامرتب درمیان ولی از گردن پر میشن..

ضمنا صورتم هم آثار باقیمونده جوش زیاد داره

حالا با توجه به این موارد تو مایه های ۱۵۰ تا ۲۰۰ چی پیشنهاد میدین!!؟
    مدت اصلاح یرام فرقی نداره شیو کنه خوب خط بندازه نیم ساعت هم باشه میرزه...
    تنظیمش هم واسه پرفسوری خوب باشه..
    چون موزر اذیت میکرد دوماهی میشه از این ژیلت ۱۰۰۰تومنیا مصرف میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام
    نظرتون در مورد ریش تراش Philips Senso Touch RQ1280cc با قیمت 385000 تومان چیه؟ مزایا و معایبش؟ تجربه استفاده؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام
    نظرتون در مورد ریش تراش Philips Senso Touch RQ1280cc با قیمت 385000 تومان چیه؟ مزایا و معایبش؟ تجربه استفاده؟
    ممنون

سلام. الان فکر نکنم با این قیمت پیداش کنی. مدل شستشو دارش زیاد به دردت نمیخوره و همچنین مایع کلینرش زیاد پیدا نمیشه. اگه از اول به پیلیپس عادت داری انتخاب خوبیه.البته بدون کلینر.

4. این کاربر از arman-al بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه beny98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خیلی دور،خیلی نزدیک!

پيش فرض درخواست معرفی ماشین اصلاح

با سلام و عرض خسته نباشید....
    دوستان بنده قصد خرید ریش تراش(Beard Trimmer) رو دارم....راستش قصدم از ته زدن ریش هست اما متاسفانه بخاطر جوش های وحشتناکی که میزدم فیوژن رو گذاشتم کنار و رفتم سراغ موزر....اما مدتیه از موزر حالم به هم میخوره(پیرمردیه به نظرم )الان ی دستگاه میخوام که مینیمم اصلاح رو داشته باشه و قابلت تغییر ارتفاع برای گذاشتن ته ریش رو داشته باشه(بعضی وقتا دوس دارم ته ریش بذارم) و توانایی اصلاح موهای ضخیم ریشم رو داشته باشه...خلاصه دقیقا ی چی تو مایه های موزر میخوام!!!
    چند تا فروشگاه رفتم....مدلایی رو دیدم...اما بین پاناسونیک و فیلیپس موندم.....فیلیپس برند خوب و قدیمیه و پاناسونیک برند خوب!خیلی تعریف از پاناسونیک شنیدم....دوستام دارن....منتهی ریش تراش دارن نه ماشین اصلاح....
    بیشتر این مدل ها رو دیدم .....اما تو انتخاب موندم....ممنون میشم دوستانی که شرایط مشابه داشتن و دستگاهی رو خریداری کردن از تجربه ی خودشون یا دوستانشون من رو هم مطلع کنن.....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پی نوشت:دوستان خیلی تاپیک رو گشتم....منتهی به دلیل اینکه تو این تاپیک ریش تراش و ماشین اصلاح کنار هم بحث شدن امکان دستیابی به نتیجه دلخواهم فراهم نشد.....تک تک مدل هارو باید سرچ میکردی ببینی ماشین اصلاح هست یا ریش تراش

6. این کاربر از beny98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من چند وقته به خاطر حساسیت شدید و از دست دادن رطوبت زیاد پوستم در حال درمان هستم و به هیچ وجه نمیتونم با تیغ بزنم و حتی با ماشین هم که میزنم باید حالت ته ریش حداقل 1 سانتی باشه تا پوستم تحریک نشه. کسی میتونه ماشینی معرفی کنه که بتونه تا 20 میلیمتر هم بزنه؟ قبلا با موزر میزدم میذاشتم رو بلندترین حالت ولی دیگه خراب شده. برای این کار ماشین بهتری هست که بتونه ریش بلند رو مثل موزر کوتاه کنه بدون ایجاد حساسیت؟ قیمت هم بین 50 تا 100 تومن چون نمیخوام کار خاصی انجام بده.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من چند وقته به خاطر حساسیت شدید و از دست دادن رطوبت زیاد پوستم در حال درمان هستم و به هیچ وجه نمیتونم با تیغ بزنم و حتی با ماشین هم که میزنم باید حالت ته ریش حداقل 1 سانتی باشه تا پوستم تحریک نشه. کسی میتونه ماشینی معرفی کنه که بتونه تا 20 میلیمتر هم بزنه؟ قبلا با موزر میزدم میذاشتم رو بلندترین حالت ولی دیگه خراب شده. برای این کار ماشین بهتری هست که بتونه ریش بلند رو مثل موزر کوتاه کنه بدون ایجاد حساسیت؟ قیمت هم بین 50 تا 100 تومن چون نمیخوام کار خاصی انجام بده.
    کسی نیست جواب منو بده؟ یه ماشین که از نیم سانت تا 2 سانت راحت ریشهای بلند رو هم کوتاه کنه. تو سایت چاره چند مدل پاناسونیک دیدم ولی نمیدونم تو عمل چطورن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کسی نیست جواب منو بده؟ یه ماشین که از نیم سانت تا 2 سانت راحت ریشهای بلند رو هم کوتاه کنه. تو سایت چاره چند مدل پاناسونیک دیدم ولی نمیدونم تو عمل چطورن.
    سلام .من GB50 پاناسونیک رو دارم . خوبه ازش راضی هستم. ولی من موی سرم رو باهاش اصلاح میکنم. میتونین صورتتون رو هم باهاش اصلاح کنین.

10. این کاربر از arman-al بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام .من GB50 پاناسونیک رو دارم . خوبه ازش راضی هستم. ولی من موی سرم رو باهاش اصلاح میکنم. میتونین صورتتون رو هم باهاش اصلاح کنین.
    ممنون به نظرت ریش رو میتونه خوب کوتاه کنه؟ موزر خوبیش اینه که راحت میخوابه روی صورت و کوتاه میکنه ولی این شونه ای ها رو باید روی صورت فشار بدی تا کوتاه کنه. این چطور هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ممنون به نظرت ریش رو میتونه خوب کوتاه کنه؟ موزر خوبیش اینه که راحت میخوابه روی صورت و کوتاه میکنه ولی این شونه ای ها رو باید روی صورت فشار بدی تا کوتاه کنه. این چطور هست؟
    والا من یکی دو بار برای صورت استفاده کردم . به نظرم خوب بود . ولی یکمی واسه صورت بزرگه . من یک مدل موزر اصل آلمان شارژیش رو دیدم کوچیکه و قیمتش در حد بالای 150 تومن هستش . فکر کنم اون بهتر از این برای صورت باشه.

13. این کاربر از arman-al بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ماشین اصلاح فیلیپس qg3270 رو خریدم به قیمت 115 تومن.
    کاملا باهاش کار نکردم
    مدل پایینتر این سری qg3250 چهار سر داره ولی مدلی که من گرفتم پنج سر داره که خب مدل پایینتر اون شونه بزرگ به نظر میرسه به شونه معمولی نخوره ولی خوب این مدلی رو که من گرفتم این تیغه 42 با اون شونه بلند به هم میخورن
    معایبی که به نظر من داره
    تیغه 32mm اون زیاد کوتاه نمیکنه شاید یک میلیمتر ولی خوب تیقه شیور داره
    تیغه 24mm اون خوبه ولی همون مشکل رو داره که زیاد کوتاه نمیکنه
    تیغه موزن گوش و بینی رو خودم تست نکردم ولی فکر نکنم در حد موزنها گوش و بینی مثل nt9110 باشه (از نظر اندازه کوتاه کردن موها و راحتی کار)
    تیغه شیور اون رو که من تست کردم زیر لب رو قرمز و کمی هم زخم شد و گردن رو قرمز کرد موهای گونه ها رو بدون قرمز و زخم شدن تراشیدم ولی فکر کنم زخم شدگی و قرمزی به خاطر کمی فشاری باشه که اوردم.
    یکی از معایب دیگش به نظر من صدای اونه که به نظر زیاد از حد باشه
    ----------
    حسنش هم اینه که باتری که داره فقط یک ساعت نیاز به شارژ داره و تیغه ها پوست رو خراش نمیده!!
    دو تا شونه دار یکی از 3 تا 19mm و 2 تا 18mm
    Last edited by ahmadarm; 14-08-2012 at 23:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •