با سلام و عرض خسته نباشید....
دوستان بنده قصد خرید ریش تراش(Beard Trimmer) رو دارم....راستش قصدم از ته زدن ریش هست اما متاسفانه بخاطر جوش های وحشتناکی که میزدم فیوژن رو گذاشتم کنار و رفتم سراغ موزر....اما مدتیه از موزر حالم به هم میخوره(پیرمردیه به نظرم
)الان ی دستگاه میخوام که مینیمم اصلاح رو داشته باشه و قابلت تغییر ارتفاع برای گذاشتن ته ریش رو داشته باشه(بعضی وقتا دوس دارم ته ریش بذارم) و توانایی اصلاح موهای ضخیم ریشم رو داشته باشه...خلاصه دقیقا ی چی تو مایه های موزر میخوام!!!
چند تا فروشگاه رفتم....مدلایی رو دیدم...اما بین پاناسونیک و فیلیپس موندم.....فیلیپس برند خوب و قدیمیه و پاناسونیک برند خوب!خیلی تعریف از پاناسونیک شنیدم....دوستام دارن....منتهی ریش تراش دارن نه ماشین اصلاح....
بیشتر این مدل ها رو دیدم .....اما تو انتخاب موندم....ممنون میشم دوستانی که شرایط مشابه داشتن و دستگاهی رو خریداری کردن از تجربه ی خودشون یا دوستانشون من رو هم مطلع کنن.....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت:دوستان خیلی تاپیک رو گشتم....منتهی به دلیل اینکه تو این تاپیک ریش تراش و ماشین اصلاح کنار هم بحث شدن امکان دستیابی به نتیجه دلخواهم فراهم نشد.....تک تک مدل هارو باید سرچ میکردی ببینی ماشین اصلاح هست یا ریش تراش